cipytu Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Profitand de vremea perfecta si de timpul liber am prestat impreuna cu Georgei23 ceva plimbari pe langa Bucuresti. Ne-am hotarat pe principiul "hai ne vedem in 45 de minute" si ne-a cam prins noaptea in padurice dar a fost :banana http://www.strugariu.com/offroad/misc/offroad_pascal_1.jpg http://www.strugariu.com/offroad/misc/offroad_pascal_2.jpg 1OF6myWs_f4 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ecn Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Offroad Pascal pe langa Bucuresti Foarte frumoase fotografiile ... iti trebuie ceva mana sa iti iasa soarele in poza ... Pe unde ati fost? Toyota LC200 V8 for fun Mercedes C63AMG for city Yamaha Fazer FZ1S for adrenalin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Offroad Pascal pe langa Bucuresti Frumos baietii!!! BRAVO !!! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Offroad Pascal pe langa Bucuresti Sa-i traiasca lui Georgei23 ... noul Pajero! Bravo! Frumos film ... pentru poze nu exista cuvinte! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Magix Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Offroad Pascal pe langa Bucuresti Felicitari pentru traseu....Cele 45 de minute se pare ca sau transformat in cateva ore se pare.Sunt curios unde pe langa Bucuresti ati fost. Felicitari inca o data:br Noi sa fim sanatosi ca de belele dam oricum! Mitsubishi Pajero MK I 3.0 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Offroad Pascal pe langa Bucuresti Felicitari pentru traseu....Cele 45 de minute se pare ca sau transformat in cateva ore se pare.Sunt curios unde pe langa Bucuresti ati fost. Felicitari inca o data:br Bravo baieti, felicitari pentru iesire :h5 Am facut si eu ieri un scurt offroad pe langa Bucuresti, pe campurile din zona Popesti apoi de-a lungul Argesului, cu puntea in pioneze pt ca imi curge ulei pe la roata din stanga. Faza tare a fost cand in sfarsit dupa cateva ore de mers pe tot felu de drumuri m-am hotarat sa cuplez 4x4 ca sa cobor o panta. Ma dau jos din masina, cuplez MRL-ul din stanga. Ocolesc masina si cand sa cuplez MRL-ul din dreapta... surpriza: canci MRL :ha::ha: Era acoperit de capacul de roata care in mod normal ar fi trebuit sa stea montat pe spate. Baietii de la tinichigerie, cand mi-au montat la loc rotile, au pus una de pe spate pe fata, cu tot cu capacul de protectie peste MRL. In plus, switchul fiind pe diagonala, aveam doua roti montate pe sensul de rotatie corect iar celelalte cu sensul invers. :grin: M-am intors acasa un pic dezumflat ca n-am putut sa pun si eu un 4x4 acolo. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 (editat) Re: Offroad Pascal pe langa Bucuresti Bine ca ai reusit sa te intorci fara 4x4! Editat Aprilie 26, 2011 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Offroad Pascal pe langa Bucuresti multumesc de urari! http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate