blackufo Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 in prima zi din MAI am avut ocazia sa-l cunoastem pe Ciprian, de la Brasov,......venind la Sibiu cu treburi importante ,dupa rezolvarea lor a trecut la un fel de hodina activa , adica a avut curajul sa se abata cati-va km si sa facem o scurta plimbare ,care cred ca a insumat vre-o(aprox)30 de km, cu de toate ,urcusuri ,coborari, ceva inclinari laterale ,ravene ,sleauri vegetatie in plina dezvoltare dar fara noroi ,a bine am gasit vre-o doua balti prapadite care le-am secat la o simpla trecere dar atat . ne pare sincer rau ca nu au fost de fata mai multi colegi din zona dar fiind ceva ad-hoc si cu organizarea si cu 1 Mai o putem cataloga drept raid . sincer .....mie mi-a placut , iar ca noutate am dat de o bariera in mijlocul padurii, no de cand port ,asa ceva inca nu am gasit ......... acum stau sa ma intreb o fi de bine? o fi de rau ? cred ca ultima varianta ii cea mai plauzibila , semn ca ne-au ajuns schimbarile .......... amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Mai 1, 2011 Autor Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: raid .........de 1 MAI [ATTACH=CONFIG]104617[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]104620[/ATTACH] amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Mai 1, 2011 Autor Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: raid .........de 1 MAI amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: raid .........de 1 MAI Frumoasa tura, dar am cam epuizat toate traseele, asa ca data viitoare, Ciprian cand o sa vi, s-ar putea sa avem locuri noi de joaca si sper sa fim mai multi. Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: raid .........de 1 MAI Mai bag cateva poze printre care si un km de lemne : Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: raid .........de 1 MAI Bravo domnilor. O tura scurta nu strica niciodata. Imi pare rau ca nu am fost si eu in zona. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate