Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

X-treme olanesti muntii capatanii

ValentinOlanescu

Postări Recomandate

Cine doreste un traseu frumos cu plecare din Baile Olanesti pana la varful Folea cota 1600 in Masivul Capatanii ma poate contacta pentru a stabili mai multe detalii.Deocamdata doar pana aici se poate ajunge pentru ca mai sus este zapada dar se va lua in cateva saptamani si traseul se poate continua spre gol alpin.Sunt cateva portiuni cam greu de trecut dar cu vointa si cu masini dotate se poate face traseul.Se poate face un gtratar sus este o poiana frumoasa si un lac.Daca sunteti interesati puteti sa lasati un comment.Va astept cu drag.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: X-treme olanesti muntii capatanii

Hai sa o lamurim : ai un business de promovat sau care-i treaba ?

Asta e deja al treilea topic cu aceeasi invitatie :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62860-Ghid-Club-Montan-X-TREME-Olanesti

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62787-X-treme-olanesti-muntii-capatanii

Link spre comentariu

Hai sa o lamurim : ai un business de promovat sau care-i treaba ?

Asta e deja al treilea topic cu aceeasi invitatie :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62860-Ghid-Club-Montan-X-TREME-Olanesti

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62787-X-treme-olanesti-muntii-capatanii

nu fac afaceri din asa ceva ca nu se poate e doar o invitatie pentru cei pasionati de off-road si de munte e un traseu frumos interesant cu diferite grade de dificultate si poate deveni o atractie pentru cei doritori.

Link spre comentariu

nu fac afaceri din asa ceva ca nu se poate e doar o invitatie pentru cei pasionati de off-road si de munte e un traseu frumos interesant cu diferite grade de dificultate si poate deveni o atractie pentru cei doritori.

Ok, fie cum zici tu, dar atunci ramane un singur topic din cele trei pe care te rog sa-l alegi tu si incearca sa nu mai deschizi altele cu aceeasi tema !

Stima,

Link spre comentariu

nu fac afaceri din asa ceva

Interesant, pe site-ul tau, ofertele pt ce oferi sunt tarifate.

Stabileste clar, daca cineva te contacteaza il ghidezi gratis sau pe bani.

Insist cu asta deoarece vad ca ai deja 3 mesaje pe forum doar cu invitatii ori daca doar pentru asta te-ai inscris pe forum, atunci ai inceput gresit.

Link spre comentariu

MAX, ia legatura cu YO2BT si o sa te lamuresti pe deplin cam ce fel de "afacere" presteaza Vali.

Pe de alta parte, omu' a scris clar intr-unul din cele 3 mesaje anterioare ca nu face o afarere din a ghida pe cineva.

N-a facut-o nici pana acum si slava domnului, sunt multi cei care ar trebui sa-i multumeasca pentru traseele aratate sau mana de ajutor acordata.

Mi-am permis sa dau reply pentru ca sunt sigur ca Vali a si uitat de acest topic ... nu prea e prietenul computerului. Sta mai mult pe munte. Pe lanaga afacerea pe care o are familia sa - acea pensiune, Vali si baietii de la X-trem Olanesti au mai reconditionat ceva refugii montane si colaboreaza cu cei de la Salvamont

Toate cele bune.

Link spre comentariu

MAX, ia legatura cu YO2BT si o sa te lamuresti pe deplin cam ce fel de "afacere" presteaza Vali.

Pe de alta parte, omu' a scris clar intr-unul din cele 3 mesaje anterioare ca nu face o afarere din a ghida pe cineva.

N-a facut-o nici pana acum si slava domnului, sunt multi cei care ar trebui sa-i multumeasca pentru traseele aratate sau mana de ajutor acordata.

Mi-am permis sa dau reply pentru ca sunt sigur ca Vali a si uitat de acest topic ... nu prea e prietenul computerului. Sta mai mult pe munte. Pe lanaga afacerea pe care o are familia sa - acea pensiune, Vali si baietii de la X-trem Olanesti au mai reconditionat ceva refugii montane si colaboreaza cu cei de la Salvamont

Toate cele bune.

Tavi, mi-am permis ca sa fac aprecieri in functie de informatiile pe care le-am gasit. Spui ca nu e prietenul calculatorului dar stie doar ca sa faca invitatii?

Niste poze de pe trasee, niste descrieri a actiunilor sale etc nu se pot posta?

Mai am o intrebare:

@ValentinOlanescu este acelasi user cu @valix-treme ?

Link spre comentariu

Max, din cate stiu eu, da! E acelasi user, asa ca ... decizi tu ce e de facut :grin: .

Cateva poze pot posta eu aici, in interiorul acestui topic. Cu el ... e mai greu :ha:.

Oricum, stiu ca si domnul Adi, aka YO2BT postase la un moment dat niste poze cu traseele pe care il dusese Vali intr-unul din concediile petrecute la Olanesti.

Sa vina pozele, asadar ... VO.JPG.5ca51681c0d737d70ffaba4505d0f943.JPG1583750245_pedrumcatreFolea.jpg.a1b5fbd7b88b5e56cfa187a4c78511e9.jpg1106041334_VOO.JPG.50a0cf6c985138e9809e23ee720930e8.JPG1513879583_pajerowhite.jpg.a0811402ff03ef0afb94aabc058410c5.jpg62179615_Pajeroinaction.jpg.623e0bfd0b087eb9b6d174c62cd9204d.jpg2033005545_rmvalceasept2009.jpg.f9851fda5791b3eefb4cab3b57a3e9fa.jpg2129698801_CabanaGerea.JPG.6eb2c5f5e4ed193d46f55823823d868d.JPG

Link spre comentariu

Max, din cate stiu eu, da! E acelasi user, asa ca ... decizi tu ce e de facut :grin: .

Cateva poze pot posta eu aici, in interiorul acestui topic. Cu el ... e mai greu :ha:.

Oricum, stiu ca si domnul Adi, aka YO2BT postase la un moment dat niste poze cu traseele pe care il dusese Vali intr-unul din concediile petrecute la Olanesti.

Sa vina pozele, asadar ...

[ATTACH=CONFIG]104684[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]104683[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]104685[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]104686[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]104687[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]104688[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]104689[/ATTACH]

Multumesc Tavi pentru ajutorul acordat in legatura cu informatiile furnizate si pentru toti cei care vor sa se convinga despre mine pot lua legatura cu yo2bt ca nu i-mi place sa ma laud mai bine sa spuna altii parerile lor

Interesant, pe site-ul tau, ofertele pt ce oferi sunt tarifate.

Stabileste clar, daca cineva te contacteaza il ghidezi gratis sau pe bani.

Insist cu asta deoarece vad ca ai deja 3 mesaje pe forum doar cu invitatii ori daca doar pentru asta te-ai inscris pe forum, atunci ai inceput gresit.

EU SUNT MEMBRU SALVAMONT cu scoala de pregatire si asta o fac din pasiune deci raspunsul este clar ca un sfat il dau fara bani .Eu si cu inca 2 colegi raspundem de masivul Capatanii un masiv foarte frumos si cu multe trasee de off-road.

Editat de Astral
Link spre comentariu

VALI...nu te ambala!...nu te cearta nimeni,dar un topic de genul asta se prezinta cu totul altfel,pentru cine nu cunoaste suna a reclama....(si trebuia sa te sfatuiesti si cu colegii tai de la x-treme)...noroc ca mai sunt oameni de buna credinta pe aici....comunicarea este totul.Multumesc Tavi pentru interventie...a cata oara raman dator?:tk

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

HPIM6690.thumb.jpg.ff794049a741b7a0ea37ee78c6c87fc7.jpgHPIM6699.thumb.jpg.6bdf18ff59c76e9bd0d3d263286f6156.jpgHPIM6866.thumb.jpg.771096bef895bda508563f89ebcd9b60.jpgHPIM6864.thumb.jpg.273581cf66d86e0006d059b63426e8dd.jpgHPIM6878.thumb.jpg.85bd1e321ccdc2ca61fa4eea4d493bde.jpgHPIM6884.thumb.jpg.9a3922fb8cd79e60ae9b0b35603f5fa7.jpgHPIM6889.thumb.jpg.fc8a10dd3564814e3e8e0e7fbb8594b9.jpgHPIM6895.thumb.jpg.f9e764bac6bcc9823858075262dfa22c.jpg

EU SUNT MEMBRU SALVAMONT cu scoala de pregatire si asta o fac din pasiune deci raspunsul este clar ca un sfat il dau fara bani .Eu si cu inca 2 colegi raspundem de masivul Capatanii un masiv foarte frumos si cu multe trasee de off-road.

Cateva poze din zona

Link spre comentariu

Confirm toate cele spuse de oldcarsmaniac de 1001 ori... :h5 Vali este un adevarat sufletist, un om altruist 100%, muntele e viata lui, iar afacerea ce o are, adica mica pensiune, nu are nimic de-a face cu multitudinea de trasee pe care le stie in zona si spiritul de coleg off-road pe care l-a aratat de fiecare data...

N-am mai multe cuvinte, pentru ca daca m-as apuca sa scriu despre el, cred ca nu mi-ar ajunge un topic de 100 de pagini... :old

Link spre comentariu

Confirm toate cele spuse de oldcarsmaniac de 1001 ori... :h5 Vali este un adevarat sufletist, un om altruist 100%, muntele e viata lui, iar afacerea ce o are, adica mica pensiune, nu are nimic de-a face cu multitudinea de trasee pe care le stie in zona si spiritul de coleg off-road pe care l-a aratat de fiecare data...

N-am mai multe cuvinte, pentru ca daca m-as apuca sa scriu despre el, cred ca nu mi-ar ajunge un topic de 100 de pagini... :old

Multumesc Cristi pentru apreciere

Link spre comentariu

Nu mai reusesc sa postez poze :grin: ca puneam eu cateva sute :ha: din cate aventuri am avut impreuna... :ca :jp1 :2dr:h5

Tu esti fratele meu mai mic :wink:, doar sti asta..., dar sa nu mai spui niciodata ca nu poate sa urce Tractozauru` nu stiu unde :ha:, ca te reneg... :ha:..., `ti-ar Suzetele de ras...:ha::ha:

Link spre comentariu

Nu mai reusesc sa postez poze :grin: ca puneam eu cateva sute :ha: din cate aventuri am avut impreuna... :ca :jp1 :2dr:h5

Tu esti fratele meu mai mic :wink:, doar sti asta..., dar sa nu mai spui niciodata ca nu poate sa urce Tractozauru` nu stiu unde :ha:, ca te reneg... :ha::ha::ha:

nici nu am spus asa ceva oficial era doar o discutie intre noi 2

Link spre comentariu

Vezi :grin:, acum ai facut-o involuntar public..., LUATI-L :ha:..., nu-l cunosc pe Olanescu asta din Olanesti... :ha::h5

Link spre comentariu

[ATTACH=CONFIG]104786[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]104787[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]104788[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]104789[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]104790[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]104791[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]104792[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]104793[/ATTACH]

Cateva poze din zona

am sute de poze din zona daca vreti dovada ca e un loc deosebit de frumos

Link spre comentariu

Pai scrie domnule, cine te opreste ?!?

.....Si asa, mi-au iesit lipsa la inventar postarile tale de-o f buna vreme incoace.......

am sute de poze din zona daca vreti dovada ca e un loc deosebit de frumos

Si pe tine cine te opreste sa faci niste topicuri frumoase din pozele alea ?!?

Da-le domne drumul pe-acilea , sa vada si ochiu` plin de praf al capitalistilor care suntem........

Link spre comentariu

an de an ajung pe la olanesti pentru o cura de ape. as vrea sa pot urca mai sus pe trasee dar inainte,de a da curs propunerii tale, poate postezi un album fotografic, un itinerar detaliat, cateva din riscurile si din comoditatile traseului.eventual un punct de contact, daca e permis... merci!

TOYOTA LJ 70

BMW 528I

Pieptul sus, privirea in fata (in4) si mergem tot inainte! :jp1

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Olanescu Valentin

nr meu de telefon 0721371346 sau 0751087681 valixtreme id de mess

zapada s-a luat acum traseul este disponibil am fost pana la cota 2000 in wekend pana la varful Ursu:banana

Link spre comentariu

Ce naiba sa mai intelegem de aici?

Deja postezi de pe al treilea cont pe acest forum.

E o bataie de joc sau ce trebuie sa inteleg?

@ValentinOlanescu

@valix-treme

@Olanescu Valentin

Mai sunt si altele?

Valentin, te rog sa lamuresti aceste lucruri. In cazul in care nu o faci , toate conturile tale vor fi sterse.

Link spre comentariu

Vezi :grin:, acum ai facut-o involuntar public..., LUATI-L :ha:..., nu-l cunosc pe Olanescu asta din Olanesti... :ha::h5

Mah Vali, da` ametit esti frate... :uameni Ai facut-o de oaie acu`... :hl Ti-am zis ca nu te mai cunosc :ha: , n-am cum sa te ajut..., in cazul asta Max are dreptate! :h5

Editat de Tractozaur
Link spre comentariu

@Max eu zic sa stergi 2 din contirile lui vali si sa il opresti pe cel cu mai multe postari:h5...ca nu se supara si pana la urma incearca la parole si nik-name-uri pana gaseste pe cea care se potriveste..:ha:.

@Cristi din cauza ta e vali asa de ametit...numai de catane vorbeste in somn...poate il repari cu un tel! ne auzim la olanesti!

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare