Bucur Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 (editat) 350 de kilometri de traseu offroad montan 70 de ore de concurs non-stop 4 ore de neutralizare 12.000 de metri diferenta de nivel 120 de CP-uri 3 harti de navigatie .......si multa inspiratie Toate astea in numai trei zile. La sfirsitul acestei luni, asa cun unii dintre dvs. stiu si asteapta deja, va avea loc in Arad Romania Adventure Trophy - The RAT - 2011 - concurs international de orientare si navigatie off-road - cu toate ca am ajuns sa facem acest anunt cu o oarecare intarziere, pregatirile pentru concurs sunt in toi si la zi. si in acest an o sa incercam sa va stam la dispozitie cu toate informatiile despre concurs pe acest topic, puteti insa accesa o parte importanta a lor pe: www.therat.ro pe site o sa constatati ca accesul in anumite sectiuni este limitat, este rezerva noastra la participarea cuiva fara minime cunostinte de orientare in teren. oricum pentru toti prietenii nostri, membri ai Forum Club 4x4 accesul in sectiunea EDITION 2011 se face cu: username: multiguest password: visitor Site-ul este proaspat lansat si inca nu are disponibile toate sectiunile dar speram ca pe maine sau joi dimineata vor fi disponibile si versiunile in engleza si germana Prietenii nostri din Austria, Italia, Germania, Slovenia, Croatia, deja anuntati pentru inscriere au confirmat in mare parte participarea. Va asteptam cu placere la concursul organizat de noi, sau fie si numai cu informatii despre concurs pe acest topic in urmatoarele zile. O sa incercam sa tinem actualizarea echipelor la zi Echipa ORCA Editat Iunie 15, 2011 de Max To the limits! And beyond. Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele! Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bucur Postat Mai 4, 2011 Autor Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: "The R.A.T." - Romania Adventure Trophy 25-29mai 2011 Arad Adresa cu link este: http://www.therat.ro/ Multumim. To the limits! And beyond. Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele! Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocserver Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: "The R.A.T." - Romania Adventure Trophy 25-29mai 2011 Arad multumesc, am reusit sa intru.. :) Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bucur Postat Mai 4, 2011 Autor Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: "The R.A.T." - Romania Adventure Trophy 25-29mai 2011 Arad Avem o noua echipa rezervata astazi: Team Dakar Romania va concura sub denumirea de Team Taifun deci situatia codurilor de echipa astazi este: 01. Team Alfa 02. Team Bravo 03. Team Charlie 04. Team Delta 05. Team Echo 06. Team Foxtrot 07. Team Gringo 08. Team Haifa 09. Team Kilo 10. Team Oscar 11. Team Tango 12. Team Suma 13. Team Zuki 14. Team Ultra 15. Team Sierra 16. Team Vectra 17. Team Claro 18. Team Zulu 19. Team Taifun 20. Team Xray To the limits! And beyond. Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele! Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fritz Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: "The R.A.T." - Romania Adventure Trophy 25-29mai 2011 Arad Salut Foxtrot - Fritz+Naui. Cautam a doua masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusherme Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: "The R.A.T." - Romania Adventure Trophy 25-29mai 2011 Arad Salut Foxtrot - Fritz+Naui. Cautam a doua masina merge si un samurai? the new rambler Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bucur Postat Mai 5, 2011 Autor Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: "The R.A.T." - Romania Adventure Trophy 25-29mai 2011 Arad In principiu n-ar trebui sa trageti unul de altul foarte tare (asta numai daca nu vreti voi cu tot dinadinsul sa faceti una ca asta), e mai important sa aveti navigatorii pe aceeasi lungime de unda sa stie sa nu bage masinile "pe direct" Oricum ideal ar fi ca masinile sa aiba intr-o echipa cam aceleasi capabilitati, in asa fel sa nu fie una care tot timpul ramine in urma din viteza de mars. Actualizare echipe: 01. Team Alfa 02. Team Bravo 03. Team Charlie 04. Team Delta 05. Team Echo 06. Team Foxtrot 07. Team Gringo 08. Team Haifa 09. Team Kilo 10. Team Oscar 11. Team Tango 12. Team Suma 13. Team Zuki 14. Team Ultra 15. Team Sierra 16. Team Vectra 17. Team Claro 18. Team Zulu 19. Team Taifun 20. Team Xray To the limits! And beyond. Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele! Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: "The R.A.T." - Romania Adventure Trophy 25-29mai 2011 Arad Sunteti niste "nebuni" frumosi!!!! Imi pare rau ca nu am reusit sa imi pregatesc rusoaica (Niva) pentru anu asta. Poate, pentru la anu va fi pregatita asa cum trebuie incat sa faca fata fara sa astepte nimeni dupa ia. Va doresc sa aveti tot ce e mai frumos pe traseu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: "The R.A.T." - Romania Adventure Trophy 25-29mai 2011 Arad Team Zuki- Tuparu si Crinu :2dr Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hummer Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 (editat) Re: "The R.A.T." - Romania Adventure Trophy 25-29mai 2011 Arad si eu caut un partener 0744740170 Editat Mai 6, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bucur Postat Mai 6, 2011 Autor Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: "The R.A.T." - Romania Adventure Trophy 25-29mai 2011 Arad Pentru Fritz/Naui: Este in Oradea un entuziast care cauta coechipieri, din ce am vorbit cu el are un Wrangler facut de el, cu specificatie de extrem, si ,se pare, ceva experienta. E italian, dar aclimatizat, si pare OK. Vedeti poate iese ceva. Tel. 0744740170 Avem astazi inca o echipa inregistrata: Team Ultra deci actualizarea arata asa: 01. Team Alfa 02. Team Bravo 03. Team Charlie 04. Team Delta 05. Team Echo 06. Team Foxtrot 07. Team Gringo 08. Team Haifa 09. Team Kilo 10. Team Oscar 11. Team Tango 12. Team Suma 13. Team Zuki 14. Team Ultra 15. Team Sierra 16. Team Vectra 17. Team Claro 18. Team Zulu 19. Team Taifun 20. Team Xray Spor in continuare To the limits! And beyond. Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele! Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bucur Postat Mai 9, 2011 Autor Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: "The R.A.T." - Romania Adventure Trophy 25-29mai 2011 Arad Avem o a doua echipa slovena inscrisa deci actualizarea este asa: 01. Team Alfa 02. Team Bravo 03. Team Charlie 04. Team Delta 05. Team Echo 06. Team Foxtrot 07. Team Gringo 08. Team Haifa 09. Team Kilo 10. Team Oscar 11. Team Tango 12. Team Suma 13. Team Zuki 14. Team Ultra 15. Team Sierra 16. Team Vectra 17. Team Claro 18. Team Zulu 19. Team Taifun 20. Team Xray To the limits! And beyond. Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele! Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 (editat) Re: "The R.A.T." - Romania Adventure Trophy 25-29mai 2011 Arad Pentru Fritz/Naui: Este in Oradea un entuziast care cauta coechipieri, din ce am vorbit cu el are un Wrangler facut de el, cu specificatie de extrem, si ,se pare, ceva experienta. E italian, dar aclimatizat, si pare OK. Vedeti poate iese ceva. Tel. 0744740170 Avem astazi inca o echipa inregistrata: Team Ultra deci actualizarea arata asa: 01. Team Alfa 02. Team Bravo 03. Team Charlie 04. Team Delta 05. Team Echo 06. Team Foxtrot 07. Team Gringo 08. Team Haifa 09. Team Kilo 10. Team Oscar 11. Team Tango 12. Team Suma 13. Team Zuki 14. Team Ultra 15. Team Sierra 16. Team Vectra 17. Team Claro 18. Team Zulu 19. Team Taifun 20. Team Xray Spor in continuare FRitz und Naui: ma pot duce eu copilot la partenerul italian. Vorbim. Editat Mai 9, 2011 de semaca Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: "The R.A.T." - Romania Adventure Trophy 25-29mai 2011 Arad Succes in continuare atat pentru echipa de organizare cat si pentru concurenti. La anu vreau sa vin si eu cu masina mea :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bucur Postat Mai 10, 2011 Autor Partajează Postat Mai 10, 2011 Re: "The R.A.T." - Romania Adventure Trophy 25-29mai 2011 Arad Multumim Levo, pentru gindurile bune. Ne pare rau ca nu ajungi nici acum. Speram sa ne vedem la anul. Avem astazi o alta echipa veterana care confirma: Team Gringo Asa ca actualizarea arata asa: 01. Team Alfa 02. Team Bravo 03. Team Charlie 04. Team Delta 05. Team Echo 06. Team Foxtrot 07. Team Gringo 08. Team Haifa 09. Team Kilo 10. Team Oscar 11. Team Tango 12. Team Suma 13. Team Zuki 14. Team Ultra 15. Team Sierra 16. Team Vectra 17. Team Claro 18. Team Zulu 19. Team Taifun 20. Team Xray To the limits! And beyond. Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele! Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bucur Postat Mai 11, 2011 Autor Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: "The R.A.T." - Romania Adventure Trophy 25-29mai 2011 Arad Ceva poze de la ultimele recunoasteri de traseu: Nu reusesc sa le pun, imi pare rau ,daca poate cineva sa-mi spuna cum , multumesc anticipat. To the limits! And beyond. Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele! Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: "The R.A.T." - Romania Adventure Trophy 25-29mai 2011 Arad Cand editezi postul dai click pe butonul de atasamente->add files->select files->le selectezi din calculator->upload files->insert line->DONE Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bucur Postat Mai 11, 2011 Autor Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: "The R.A.T." - Romania Adventure Trophy 25-29mai 2011 Arad Multumesc. Sa reluam deci: Ceva poze de la ultimele recunoasteri de traseu: Am constatat ca nu ia toate pozele. To the limits! And beyond. Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele! Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: "The R.A.T." - Romania Adventure Trophy 25-29mai 2011 Arad foarte interesante detaliile claselor de competitie, am eu strabism sau asa e modelul. chiar as vrea sa stiu . multumiri DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bucur Postat Mai 11, 2011 Autor Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: "The R.A.T." - Romania Adventure Trophy 25-29mai 2011 Arad De la ce credeti ca ar putea fi strabismul? To the limits! And beyond. Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele! Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soso Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: "The R.A.T." - Romania Adventure Trophy 25-29mai 2011 Arad :banana :2dr cel mai placut e sa te bagi la somn dupa ce iei startul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusS Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: "The R.A.T." - Romania Adventure Trophy 25-29mai 2011 Arad Dupa cum a mai spus si bunul meu prieten yo2bt va fi un concurs pe cinste :ca cu trasee frumoase pe care organizatorii sa-u straduit sa le faca pe placul tuturor. Noi va ateptam cu drag sa va convingeti singuri. Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bucur Postat Mai 11, 2011 Autor Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: "The R.A.T." - Romania Adventure Trophy 25-29mai 2011 Arad :banana :2dr cel mai placut e sa te bagi la somn dupa ce iei startul. Dar dormi cam iepureste cu urechea pe motoarele celorlalti :))) To the limits! And beyond. Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele! Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: "The R.A.T." - Romania Adventure Trophy 25-29mai 2011 Arad De la ce credeti ca ar putea fi strabismul? e futut site-ul si tremura scrisul, probabil d-aia zicea omul de strabism alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bucur Postat Mai 11, 2011 Autor Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: "The R.A.T." - Romania Adventure Trophy 25-29mai 2011 Arad e futut site-ul si tremura scrisul, probabil d-aia zicea omul de strabism Adevarat. Acum am vazut. O sa incercam o depanare maine. La "Clase de competitie" l-a cam apucat tremuriciu Ne cerem scuze si va indemnam sa folositi versiunile in eng. sau ger., care (inca) nu tremura, pina reusim sa o linistim pe aia in ro. Drujba, multumim de observatie. To the limits! And beyond. Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele! Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate