stane Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 "...avand ornamentele de la aripile rotilor deteriorate major, strapunse de rugina." E vorba de overfenderele de tabla de la Samuraiul meu, care odata cu primavara infloresc si ele. Amenda 134 lei. Niste unii de la Biroul Control Auto. Eu stiam ca numai aia de la rar fac chestii d-astea. Poate e gresala mea ca spal masina si pe urma nu astup gaurile cu autocolant. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Pentru ce te mai amendeaza politia Salut , Poti posta si o poza cu aripa in cauza ? Toate bune , Calin http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Re: Pentru ce te mai amendeaza politia Eu tot nu reusesc sa inteleg chestia cu "x2" :bleah Adica daca am 100 de puncte de rugina pe masina, ala poate sa imi dea amenda "x 100" ??? Sau daca am alte cauciucuri decat alea din talon, imi da amenda x 4 ? :uameni A mai auzit cineva de treaba asta? Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kokane Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Re: Pentru ce te mai amendeaza politia Eu tot nu reusesc sa inteleg chestia cu "x2" :bleah Adica daca am 100 de puncte de rugina pe masina, ala poate sa imi dea amenda "x 100" ??? Sau daca am alte cauciucuri decat alea din talon, imi da amenda x 4 ? :uameni A mai auzit cineva de treaba asta? politia este inventiva. cand credeai ca stii tot, apare necunoscuta X. de aici, rezulta x2. PS: eu nu am cauciucurile trecute in talon. o sa mi le scrie el cu pixul ca sa fiu in neregula? :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Re: Pentru ce te mai amendeaza politia politia este inventiva. cand credeai ca stii tot, apare necunoscuta X. de aici, rezulta x2. PS: eu nu am cauciucurile trecute in talon. o sa mi le scrie el cu pixul ca sa fiu in neregula? :) In taloanele noi nu mai sunt trecute dimensiunile cauciucurilor dar... daca vrea sa "te faca" politistul se intereseaza pe loc la rar despre dimensiunile pe care ar trebui sa le aiba cauciucurile masinii tale.Am un amic care a patit asa ceva acum 2-3 luni de zile.I s-a retinut talonul pentru cauciucuri si proiectoare pe roof-rack.Dupa ce a schimbat cauciucurile si a dat jos proiectoarele a mers la rar si aici surprizaaaaa.... i s-a comunicat ca trebuie sa dea jos si bodyliftul,roofrackul,troliul si bara fata pentru asi recupera talonul asa ca atentie mare , nu va certati cu militianul pentru ca abia asteapta sa " arda " pe cineva iar astia cu masini 4x4 nu sunt foarte bine vazuti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kokane Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Re: Pentru ce te mai amendeaza politia In taloanele noi nu mai sunt trecute dimensiunile cauciucurilor dar... daca vrea sa "te faca" politistul se intereseaza pe loc la rar despre dimensiunile pe care ar trebui sa le aiba cauciucurile masinii tale.Am un amic care a patit asa ceva acum 2-3 luni de zile.I s-a retinut talonul pentru cauciucuri si proiectoare pe roof-rack.Dupa ce a schimbat cauciucurile si a dat jos proiectoarele a mers la rar si aici surprizaaaaa.... i s-a comunicat ca trebuie sa dea jos si bodyliftul,roofrackul,troliul si bara fata pentru asi recupera talonul asa ca atentie mare , nu va certati cu militianul pentru ca abia asteapta sa " arda " pe cineva iar astia cu masini 4x4 nu sunt foarte bine vazuti. si atunci eu de ce ar trebui sa alerg dupa hartii de la suzuki ca sa le duc hartia cu dimensiunile??? ei deja le stiu, nu? si ca o gluma, daca astia cu 4x4 nu sunt foarte bine vazuti (exceptie q7 si x5), e un lucru bun. majoritatea scapa de amenzi. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Re: Pentru ce te mai amendeaza politia Matale trebuie sa duci hartii de la Suzuki pentru ca cei de la rar sa-ti treaca in cartea de identitate toate dimensiunile de cauciucuri care sunt trecute pe acele hartii si asa sa scapi de posibilele amenzi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kokane Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Re: Pentru ce te mai amendeaza politia Matale trebuie sa duci hartii de la Suzuki pentru ca cei de la rar sa-ti treaca in cartea de identitate toate dimensiunile de cauciucuri care sunt trecute pe acele hartii si asa sa scapi de posibilele amenzi. eu ma refer la situatia in care politia suna la rar. daca aia au datele astea...ar trebui sa nu mai facem noi drumuri la suzuki si sa le treaca ei la simpla solicitare si plata a omologarii. asa vad eu situatia. nu stiu daca si cat e de corecta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Re: Pentru ce te mai amendeaza politia Daca nu duci hartia la rar ce cauciucuri sa iti recunoasca? E vorba de hartia care producatorul spune ca la masina x ii poti monta n dimensiuni de cauciucuri. Altfel rar-ul le "stie" doar pe cele cu care a iesit masina din fabrica. E lung drumul pana la suzuki? fa-o Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kokane Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Re: Pentru ce te mai amendeaza politia Daca nu duci hartia la rar ce cauciucuri sa iti recunoasca? E vorba de hartia care producatorul spune ca la masina x ii poti monta n dimensiuni de cauciucuri. Altfel rar-ul le "stie" doar pe cele cu care a iesit masina din fabrica. E lung drumul pana la suzuki? fa-o e lung pe naiba. dupa o vreajeala de genul "am trimis mail in japonia ca sa va ajut"...nu cred ca iti mai vine sa te pui pe drumuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Re: Pentru ce te mai amendeaza politia Un scandal e tot ce ai nevoie pentru a primi actul , la fel am facut si eu !!! Gunoaiele naibii , nu te lasa ! Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kokane Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Re: Pentru ce te mai amendeaza politia Un scandal e tot ce ai nevoie pentru a primi actul , la fel am facut si eu !!! Gunoaiele naibii , nu te lasa ! crede-ma ca daca scriu, scriu direct in Japonia. numai ca in aceasta perioada prefer sa ma abtin. oamenii aia au altele pe cap. iar pe romanii nostri de la suzuki....zda ma-sii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tmc Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Re: Pentru ce te mai amendeaza politia nu esti singurul..:g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Mai 10, 2011 Autor Partajează Postat Mai 10, 2011 Re: Pentru ce te mai amendeaza politia Treaba cu anvelopele e alta discutie. Revin, omu a avut dreptate. Rugina=aspect necorespunzator. La fel ar fi si cu noroiul (masina perfecta in opinia lui probabil ca ar fi Q7 alb-proaspat spalat).M-am bucurat ca nu mi-a luat talonul si sa ajung pe la rar. El voia sa amendeze. A doua zi la o examinare pe lumina si cu sprayul la culoare am facut 3 bucati ca noi, a patra, aia gaurita, prin generozitatea lui omoroka va fi inlocuita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Re: Pentru ce te mai amendeaza politia ...si daca aveai A4 sa zic cu 3 puncte de rugina facute de griblura sarita pe capota?...sau un golf 3 cu rugina la haion?... Ma intreb cu ce dauneaza functionarii unui autovehicul cateva pete de rugina?... a...m-am prins...venea pastele... Sunt curios cati din politaii cu vento (masina de servici)din 95-98 iau amenzi pentru rugina?...sau fum?... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yitzack Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: Pentru ce te mai amendeaza politia Acum 2 saptamani am luat amenda ca militianu nu a vazut ca am farurile si stopurile aprinse. Masina era curata dar soarele imi batea din spate si Dl. Organ a considerat ca daca el nu a vazut ca stopurile sunt aprinse si daca tot ma oprit, este indicat sa ma amendeze cu toate ca a recunoscut ca nu s-a uitat bine. La observatii am vrut sa scriu chestia asta inainte sa semnez procesul verbal dar Organul nu a fost de acord si s-a luat la cearta..De nervi nam mai semnat nimic si am plecat...:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kokane Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: Pentru ce te mai amendeaza politia deci...pentru orice... e ca-n povestile cu golanii care cereau chibrit si te bateau ca ai bricheta, ca purtai sireturi verzi in ziua de purtat sireturi albastre...cam asa ceva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Pentru ce te mai amendeaza politia Pentru ce te mai amendeaza militia ? Simplu, pentru nimic ! Daca tu nu faci ceva ilegal, atunci te fac ei sa o comiti, astfel incat sa-si faca target-ul de amenzi pe zi. Aseara, pe la ora 20 eram langa o strada (pe trotuar/bordura) din SV si asteptam un coleg de servici sa-i predau niste acte. Cum stateam eu cu tigara-n bot, de pe partea celalata de drum ma cheama un nea gigel militianu pana la el. Nah, plm, ma asigur si traversez, ca poate avea omu nevoie de ceva. Ajung la el si-mi cere buletinul. Eu ma uit la el, si ii cer portofelu`. Asta se agita ca pepsi-le, eu ii spun ca nu inmanez acte personale la persoane ne-cunoscute care nu prezinta. In fine, se prinde de ce nu am vrut sa ii dau CI, apoi se prezinta, eu ii dau CI si el incepe sa-mi scrie PV ca am traversat strada prin loc nepermis (in apropriere ne-fiind trecere de pietoni). Eu, am ramas afis, nu-mi venea sa cred ca vorbeste serios. Sun la 112, fac reclamatie pentru un abuz in serviciu al agentului X_ulescu, tipa de la telefon imi spune sa scriu la obiectiuni pe PV ca nu recunosc fapta comisa si sa merg a doua zi sa fac o contestatie. Zis si facut, am fost azi la judecatorie cu copia la pv si contestatia cu tot cu martor (colegul de servici care era la 10 metri de mine si a vazut toata faza), dar, fiind romania, judecatorii sunt in vacanta. Program de la 9 la 11. Ma duc maine sa o depun. Faza asta e demna de cartea recordurilor la capitolul nesimtire, marsavie si foamete... Deci, pe scurt: Militianu mai avea nevoie de 2 amenzi pe ziua respectiva. Ma ginit pe mine ca stateam pe trotuar prea cuminte si m-a chemat la el, sa traversez strada, sa-mi poate elibera o "felicitare". In timp ce-mi scria mie pv, celalalt militian opreste pe unu cu masina si ii da amenda ca nu-i merg becurile la iluminare numar pe spate (cu toate ca era ora 20 si 10 si era inca zi afara). F*tui in gat de fomisti obositi... Invatatura de minte, data viitoare nici nu ma mai misc pentru gabori, sa se deplaseze ei la mine, poate le mai scade burta. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Pentru ce te mai amendeaza politia @Klez - incredibila faza! Cu toate ca nu tin cu Base, ma bucur ca ii mai da afara! :grin: Poate nesatulu de militian nu are relatii sus-puse si se va trezi dat afara! :grin: Ieri veneam de la Bucuresti spre Iasi si inainte de Ramnicu Sarat am observat un MCV al Politiei si am inceput sa franez ca aveam 180km/ora . Nu eram cu Pajero ci cu Polo. Am avut impresia (la viteza aia) ca vroia sa se ia dupa mine dar avea multa circulatie pe banda lui (trebuia sa acorde prioritate). Intrebarea e: voi avea amenda venita acasa si permisul suspendat daca m-a filmat? Daca daca da, imi vine ceva acasa si in cat timp? P.S. Am verificat azi la finante la mine in Is si inca am 0 amenzi. Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Pentru ce te mai amendeaza politia ... ca aveam 180km/ora . Nu eram cu Pajero ci cu Polo. 180km/h cu un Polo 1.4? Cum? :oo Erai la vale sau batea vantul rau de tot ...din spate? Nu as vrea sa fiu carcotas dar am un 1.4 benzina in curte ...mai mult de 160km/h nu a prins "niciodata" ...nici macar la vale ... :old consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Pentru ce te mai amendeaza politia Daca e 1.4 16v 101 cp...are cum! Sau 1.4 TFSI 122/140 :grin: Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Pentru ce te mai amendeaza politia in semnatura are 1.4. 16v...oricum mi se pare mult pt o masina asa micuta :D Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Pentru ce te mai amendeaza politia Klez, cat a fost amenda? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Pentru ce te mai amendeaza politia doar la noi este ca in banc... unu a scos masina la vanzare si a pus afis pe luneta cu "vand masina firma X,nr de telefon 07********.intr-o zi,fiind in trafic,ii suna telefonul si raspune. -alo,politia,trageti pe dreapte! -pentru ce? -nu aveti voie sa vorbiti la telefon in timp ce conduceti... asa si la noi....:beat:beat http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Pentru ce te mai amendeaza politia Cateva amenzi penale: "A reparat drumul "pe persoană fizică" şi a fost amendat Un bărbat din Satu Mare a fost amendat cu 600 de lei pentru că, pentru că... a turnat ciment în câteva gropi din drumul naţional 19A ce trece prin faţa casei sale. Omul poate nu mai suporta să vadă cum atâtea maşini îşi rup oasele chiar la poarta dumnealui. Autorităţile s-au sesizat şi l-au amendat pe "nelegiut" cu o sumă bunicică pentru că orice reparaţie a drumului trebuia să obţină mai întâi avizul administratorului şoselei şi al poliţiei. Voi să nu faceţi aşa ceva!!!" sursa 4tunning.ro consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate