geologu79 Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Pentru ce te mai amendeaza politia Daca e 1.4 16v 101 cp...are cum! Sau 1.4 TFSI 122/140 :grin: Cine stie cunoaste! Atata am vrut sa spun! Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Pentru ce te mai amendeaza politia Klez, cat a fost amenda? 2 puncte penalizare = 134 de lei. Putea sa fie si 5 lei, tot fac contestatie. Am de gand sa ajung departe cu chestia asta, si cum am o ambitie de fier :grin: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Pentru ce te mai amendeaza politia 2 puncte penalizare = 134 de lei. Cum adica 2 puncte penalizare? Primesc si pietonii puncte pe CI? Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Re: Pentru ce te mai amendeaza politia Puncte amenda, scuze. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate