Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bucsi caroserie

Catalin.V

Postări Recomandate

Salutare,

de ceva vreme caut sa schimb bucsile dintre caroserie si sasiu la Sami dar nu gasesc originale din cauciuc. Stie cineva unde se pot gasi? Sau poate exista alternative ?

Multumesc

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Bucsi caroserie

Salut,

Eu am luat (de fapt primit multumesc Roly :) ) din dezmembrari de vitara.

Iti sugerez sa cauti din poliuretan daca vrei ceva HD.

Dragos

Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage
Link spre comentariu

Salut,

Eu am luat (de fapt primit multumesc Roly :) ) din dezmembrari de vitara.

Iti sugerez sa cauti din poliuretan daca vrei ceva HD.

Dragos

pe eBay am gasit la un indian destul de ieftine.

Va salut !

Link spre comentariu

stii bancul ala cu informaticienii?

discutie intre ei

-agat o blonda superba in club. o duc acasa si o intind pe birou ,langa laptopul cel nou, si.....

-ahaaaaaa !!! ti-ai luat laptop! zi repede ce configuratie este

asa ca lasa bucsile si pune poze cu laptopul de la avatar ''zi repede ce configuratie este'' :grin:

Link spre comentariu

Bucsi de caroserie poti face si dintr-o bucata de duramid. Ce dimensiuni sunt? Poti sa-mi spui dimensiunile?

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Interesant desi cred ca ajung in 6 luni din India si mie imi cam arde buza. Trebuie sa vad cum e cu transportul totusi ca ar fi bune si pentru mai tarziu.

Multzam!

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Bucsi de caroserie poti face si dintr-o bucata de duramid. Ce dimensiuni sunt? Poti sa-mi spui dimensiunile?

Mie mi se par dure bucsile poli, din duramid sunt si mai dure. Duramidul in schimb e bun pentru distantiere, dar trebuie combinat cu bucsile din cauciuc.

@dragosd13 : am gasit si eu bucsi de vitara dar au alta forma ... sunt drepte , nu sunt pe con si ma gandesc ca daca scobesc in ele nu mai tin cine stie cat. Tu cum ai facut?

@zep : e ala de care-ti ziceam acum cateva luni ... m-a cam luat valu insa si nu prea i-am facut poze dar il dupa ce-i fixez caroseria si teava, il desfac sa-l vopsesc si fac poze in detaliu.

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

box;700042']Interesant desi cred ca ajung in 6 luni din India si mie imi cam arde buza. Trebuie sa vad cum e cu transportul totusi ca ar fi bune si pentru mai tarziu.

Multzam!

din india n-am mai cumparat pana acuma, din china insa mi-au venit comenzi in 2-4 saptamani.

Va salut !

Link spre comentariu

Eu am comandat de la indienii de pe ebay si mi-au ajuns piesele cam in 3 saptamani.

4x4
Link spre comentariu

Daca pui bucsi rigide, e ca si cum nu le-ai pus. Ideea e ca bucsele astea sa preia din vibratia motorului + transmisiei + suspensiei. Mergi pe bucse din cauciuc, flexibile. Daca cele stock tin 15 ani, cred ca daca le schimbi acum n-o sa te mai gandesti la ele.

... Eu vorbesc care am bucsele astea praf si pe la 2500 de ture imi bazaie o gramada de chestii prin bord, plastice, telefoane, statie si alte alea :grin:

Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare