EMIL Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges si inca.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges DJ Tuparu.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges momente vesele... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges Iata si ultimele poze de la Cupa Kamikaze 2011! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges Frumoase poze Nea Emile,asa imi mai aduc si eu aminte cam ce a fost sambata seara :ha: Una pete alta a fost un concurs foarte misto,ceai ce au lipsit nu stiu ce au pierdut :2dr:old Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges Una pete alta a fost un concurs foarte misto,ceai ce au lipsit nu stiu ce au pierdut :2dr:old Tupare!!!!!!!!!!! iar ai baut:ha::ha: Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges In sfarsit am ajuns la un net ( dupa o saptamana...:grin: ) Am participat la un eveniment foarte frumos din toate punctele de vedere : trasee foarte frumoase si tehnice(bravo Tzupare pentru roll-cage), speciale belea, cazarea si masa fara nici o problema, iar chefurile.....fara cuvinte si sper fara prea multe imagini :ha: Singura mea parere de rau este ca nu am participat si la editia precedenta, iar la urmatoarea sigur voi veni. Multumesc lui Viorel pentru ca m-a acceptat ca si copilot ( mai tarziu a aflat ca eu sunt pt. prima data copilot si semi artist :grin: ) , multumesc echipajului Pedro Pinto si Paul Cioban pentru ajutorul acordat in traseu si organizatorilor cu tendinte de Smurd ( au ajuns la noi in 10-15 minute ) Crinu, Ancuta Zuz, imi cer scuze daca am uitat pe cineva. :br:br:br Kamikaze!!! i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Iulie 2, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges Astazi, PRIMA TV prezinta imagini de la cupa KAMIKAZE in emisiunea Autoforum de la ora 10;30 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Iulie 2, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges incepand cu minutul 16;23 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Iulie 2, 2011 Partajează Postat Iulie 2, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges Fain reportaju' :h5 Ovidiu Moncu :ha::ha: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Iulie 6, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges aVSMuz1-H6c KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Iulie 6, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges Poze de la party http://www.facebook.com/media/set/?set=a.230295373658977.57023.111621732193009 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges A fost o petrecere de zile mari...mi s-a cam facut iar pofta de ceva topaiala...bine, si offroad... din ciclul "dantzul, tipuitura si offroadul la romanii de dincoace si dincolo de Prut" ...o sa ma sfortez sa scriu un eseu...sau sa inscriu...cum reaku' se zice corect!!??:ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges A fost o petrecere de zile mari...mi s-a cam facut iar pofta de ceva topaiala...bine, si offroad... din ciclul "dantzul, tipuitura si offroadul la romanii de dincoace si dincolo de Prut" ...o sa ma sfortez sa scriu un eseu...sau sa inscriu...cum reaku' se zice corect!!??:ha: Nu conteaza, cum vrei tu, dar hai, da frau liber inspiratiei !!! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges Pt.Semaca ,hai odata acasa ca avem sprit greu Duminica ,ca intre Kamikazi,si facem si offroad in curtea circiumii Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate