Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges

Postări Recomandate

• Răspunsuri 213
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges

Frumoase poze Nea Emile,asa imi mai aduc si eu aminte cam ce a fost sambata seara :ha:

Una pete alta a fost un concurs foarte misto,ceai ce au lipsit nu stiu ce au pierdut :2dr:old

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In sfarsit am ajuns la un net ( dupa o saptamana...:grin: )

Am participat la un eveniment foarte frumos din toate punctele de vedere : trasee foarte frumoase si tehnice(bravo Tzupare pentru roll-cage), speciale belea, cazarea si masa fara nici o problema, iar chefurile.....fara cuvinte si sper fara prea multe imagini :ha:

Singura mea parere de rau este ca nu am participat si la editia precedenta, iar la urmatoarea sigur voi veni.

Multumesc lui Viorel pentru ca m-a acceptat ca si copilot ( mai tarziu a aflat ca eu sunt pt. prima data copilot si semi artist :grin: ) , multumesc echipajului Pedro Pinto si Paul Cioban pentru ajutorul acordat in traseu si organizatorilor cu tendinte de Smurd ( au ajuns la noi in 10-15 minute ) Crinu, Ancuta Zuz, imi cer scuze daca am uitat pe cineva.

:br:br:br Kamikaze!!!

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

Fain reportaju' :h5

Ovidiu Moncu :ha::ha:

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

A fost o petrecere de zile mari...mi s-a cam facut iar pofta de ceva topaiala...bine, si offroad... din ciclul "dantzul, tipuitura si offroadul la romanii de dincoace si dincolo de Prut" ...o sa ma sfortez sa scriu un eseu...sau sa inscriu...cum reaku' se zice corect!!??:ha:

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

A fost o petrecere de zile mari...mi s-a cam facut iar pofta de ceva topaiala...bine, si offroad... din ciclul "dantzul, tipuitura si offroadul la romanii de dincoace si dincolo de Prut" ...o sa ma sfortez sa scriu un eseu...sau sa inscriu...cum reaku' se zice corect!!??:ha:

Nu conteaza, cum vrei tu, dar hai, da frau liber inspiratiei !!! :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare