Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pierdere numar de inmatriculare

baghy

Postări Recomandate

Re: Pierdere numar de inmatriculare

Te duci la cea mai apropiata circa de politie si descri cum si ce ,astepti ceva pana pune rezolutia comandantul-dupa care cu tidula pe care ti-o semneaza te duci la serv. comunitar inmatr.(pe raza de competenta teritoriala)-cu conditia sa fi proprietar(altfel procura,pila,etc).Daca cunosti la atelierul lor,cu talonul in mana si 100 ron ai rezolvat(atentie...vezi stragul dupa numar )

-Succes !!

Mai ! dar nu va convine chiar nimic?!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Te duci la cea mai apropiata circa de politie si descri cum si ce ,astepti ceva pana pune rezolutia comandantul-dupa care cu tidula pe care ti-o semneaza te duci la serv. comunitar inmatr.(pe raza de competenta teritoriala)-cu conditia sa fi proprietar(altfel procura,pila,etc).Daca cunosti la atelierul lor,cu talonul in mana si 100 ron ai rezolvat(atentie...vezi stragul dupa numar )

-Succes !!

de ce nu iti faci un numar la un "baietzash" ? economisesti timp...

Link spre comentariu

-Succes !!

Mersi. O sa ma duc la politie sa dau cu subsemnatul.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

nu e nimic complicat (pentru numere romanesti ... aici am experienta)

te duci la politie, completezi un formular tip, spui cate numere vreu 1 sau 2 ... platesti placuta de inmatriculare .... si gata

te duci peste cateva zile si iti iei placuta

nimic spectaculos sau scump

ps: si poza din avatar e fara numar ... in pierdusem la Vadu :grin:

Link spre comentariu

nu e nimic complicat (pentru numere romanesti ... aici am experienta)

te duci la politie, completezi un formular tip, spui cate numere vreu 1 sau 2 ... platesti placuta de inmatriculare .... si gata

te duci peste cateva zile si iti iei placuta

nimic spectaculos sau scump

ps: si poza din avatar e fara numar ... in pierdusem la Vadu :grin:

La politie de unde iti dau numerele sau la o sectie oricare si apoi cu fituica aia te duci sa-ti iei numarul?:tk

Link spre comentariu

la mine a fost simplu ... stau in Constanta, l-am pierdut in Constanta

dar ce te impiedica sa zici:

"am fost la plimbare cu masina si cand am coborat din masina in fata casei ... am constatat ca mi-a cazut numarul" :x

iti simplifici existenta :h5

Link spre comentariu

O secunda.......cred ca mai degraba il declari furat pentru ca altfel esti bun de amenda.......nu sunt sigur, dar parca mi-aduc aminte de un amic ca si-a luat amenda pentru numar pierdut.......

Iar mai jos e un PDF cu actele necesare si un forum cu multe discutii pe teme de inmatriculari etc :

http://bz.politiaromana.ro/doc/acte_pierdere_placute_inmatriculare.pdf

http://www.politiarutiera.ro/forum/index.php?f=14&sid=6465f9b69503294121c3ed08f4b8f87f&rb_v=viewforum

Link spre comentariu

Am dat un search pe Goagal si am inteles urmatoarele.

Ori te duci la politie ori la un notar si dai o declaratie pe proprie raspundere.

Cu una din astea te duci si ceri alta placuta.

Cu dovada de la politie poti sa circuli 30 de zile. Amenda primesti daca nu ai dovada si daca nu ai dovada si mai ai si numere din carton pe masina ramai fara talon.

Link spre comentariu

eu va spun din experienta proprie

e o groapa la Vadu in care toata lumea isi pierde placuta de pe fata

mi-am pierdut-o si eu (2 de fapt, la 2 masini diferite)

m-am dus l-a politie si am cerut un numar nou

am completat un formular tip ... la motivul schimbarii am trecut ceva de genul "nu se mai vede numarul" :x

am platit taxa de placuta ... si peste 2 zile mi-am luat placuta noua

mai sunt cativa care si-au pierdut placuta pe acolo, unii erau parca din Brasov

Link spre comentariu

Problema mea e ca trebuie sa ajung la Brasov si pana acolo am nevoie de dovada.

Link spre comentariu

si-au pierdut mai multi numarul la Vadu si au ajuns acasa

daca ne uitam in arhiva ii gasim :sm

eu as merge linistit pana acasa si daca ma opreste cine ... m-as mira ca imi lipseste numarul

numai in acest week-end am vazut 3 masini fara numar pe fata (pe spate nu stiu ca nu m-am uitat)

Link spre comentariu

Am fost la politie. La sectia 14 pe strada Oitelor.

Am spus ca vreau sa dau o declaratie ca am pierdut numarul si le-am zis ca nu sunt din Bucuresti.

Mi-au dat urmatorul raspuns: Lasi masina aici si te duci la Brasov unde dai o declaratie pe proprie raspundere si in doua ore ai numarul nou.

Stie careva cat e amenda daca circul fara numar? Nu am de gand sa las masina aici, sa iau trenul sau maxi taxi, apoi taxi in Brasov si sa fac acelasi lucru la intoarcere.

Citisem pe net ca daca dai declaratie ca ai pierdut numarul poti sa circuli asa 30 de zile dar se pare ca domnii de la sectia 14 au alta parere.

Link spre comentariu

Eu zic sa-ti faci unul artizanal pana la BV. in cel mai rau caz primesti amenda, care poate nu o sa fie cat costurile cu drumul dus-intors cu alte mijloace..

Link spre comentariu

Tmc, nu stiu ce sa mai cred. Maine sun iar la Politie la Pipera poate ma lamuresc aia mai bine.

Link spre comentariu

dar daca circuli cu masina fara numar, daca te opreste cineva ridici din umeri, zici ca habar n-aveai ca a cazut si acum mergi spre cea mai apropiata sectie de politie sa declari asta?

asta-i ca si cu becurile arse.. din cate imi aduc aminte ai obligatia sa verifici la plecare daca iti merg toate becurile.. nu te poti opri la fiecare km sa vezi daca merg toate becurile de pe masina sau daca mai ai numarul..

Link spre comentariu

dar daca circuli cu masina fara numar, daca te opreste cineva ridici din umeri, zici ca habar n-aveai ca a cazut si acum mergi spre cea mai apropiata sectie de politie sa declari asta?

asta-i ca si cu becurile arse.. din cate imi aduc aminte ai obligatia sa verifici la plecare daca iti merg toate becurile.. nu te poti opri la fiecare km sa vezi daca merg toate becurile de pe masina sau daca mai ai numarul..

Si trebuie specificat ca "de dimineata numarul era la locul lui !" pt ca altfel exista riscul amenzii pe motiv de nedeclare a pierderii, asa cum a mentionat un coleg mai sus.........

Link spre comentariu

oameni buni, este extrem de simplu, cel putin la buc....se completeaza un formular pe care il vind baietii de peste drum de la copiat acte, formular in care nu se dau prea multe explicatii, ci pur si simplu declari ca l-ai pierdut si vrei altul, te duci la casierie si platesti si peste citeva ore ai numarul; chiar nu am intimplinat nicio problema si a mers foarte usor si rapid;

nu ai nicio treaba cu amenzile, tipii de acolo nefiind politisti sa dea amenzi ci doar niste simpli functionari ai prefecturii care tin evidenta masinilor si confectioneaza placute; as simple as that

Link spre comentariu

Ieri dupa masa am sunat la Udriste si mi-au dat numarul de la Pipera. Am sunat azi acolo si mi-au spus ca oricum risc amenda si sa pun un carton sau sa duc masina pe platforma.

Link spre comentariu

baghy eu am rezolvat azi treaba, cum spunea si un coleg mai sus, extrem de simplu:

pt bucuresti:

-pipera completat o declaratie vis-a-vis la xerox in care declari ca l-ai pierdut si ca vrei alta placuta

- copie talon, carte si CI ( trebuie sa ai si originalele la tine pt confruntare )

- 2 ore pana cand iti vine randul

- 20 de lei / placuta platita la ghiseu

- alte 2 ore pana la eliberare

rezumat: o zi pierduta!:uameni

am intrebat pt tine, la bv tb urmata aceeasi procedura. cu nr de carton esti pe cont propriu, depinde de ce organ nimeresti:ha:. parerea mea e sa-l muti pe spate si sa te risti un drum, eventual vineri dupa-amiaza cu valul de prieteni :cl.

bafta

Daihatsu Feroza 1.6 - 1994

Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare

Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007

"Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu

Link spre comentariu

Stiu cum e procedura la Brasov. Politistul de la Pipera mi-a zis sa pun numar de carton. Momentan il am pus.

As putea si sa-l dau jos si sa zic ca l-am pierdut chiar atunci.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare