Max Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 Max - Lupsa Dan Proprietar service telefoane mobile si echipamente pentru telecomunicatii. Hobby-uri: Ai tupeul sa ma intrebi asa ceva? :shock: Nu e clar? Masini: Toyota Landcruiser HJ60 1987 Toyota Landcruiser HJ60 1984 (bucati acum dar va fi restaurata si modificata) Mitsubishi Pajero Cabrio 1983 (ii va veni randul si lui la modificat) Moto: My car is (always) under construction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 Bine te-am gasit! Zambeste azi ca maine va fi mai rau. Esti un mare boier! :D Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 Bine ai sosit :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 Serus !!! GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 ... si din partea mea, bun venit ! ... PS : Am depasit limita de up-load [ 256 Kb ] asa ca nu mai pot posta imagini ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 18, 2007 Autor Partajează Postat Mai 18, 2007 ... si din partea mea, bun venit ! ... PS : Am depasit limita de up-load [ 256 Kb ] asa ca nu mai pot posta imagini ... Testeaza acum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 Va salut plin de respect, Domnu' Mud Max !... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 18, 2007 Autor Partajează Postat Mai 18, 2007 se vede ca e scumpa apa la baia mare :lol: :D Sunt murdare drumurile in oras. Nu le curata primaria. Ce sa fac? :twisted: :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 19, 2007 Autor Partajează Postat Mai 19, 2007 Moto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Mai 19, 2007 Partajează Postat Mai 19, 2007 BMW 650 sau Aprilia Pegaso ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 Mad Max :D ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 ''MUD'' Max :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 21, 2007 Autor Partajează Postat Mai 21, 2007 BMW 650 sau Aprilia Pegaso ? BMW F650 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 21, 2007 Autor Partajează Postat Mai 21, 2007 ''MUD'' Max :D Cred ca m-am facut cu o noua porecla. :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 ''MUD'' Max :D Cred ca m-am facut cu o noua porecla. :lol: :lol: :lol: daca apa e scumpa :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 ''MUD'' Max :D Cred ca m-am facut cu o noua porecla. :lol: :lol: :lol: sa vii la nashu de lasata secului....... :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 21, 2007 Autor Partajează Postat Mai 21, 2007 ''MUD'' Max :D Cred ca m-am facut cu o noua porecla. :lol: :lol: :lol: sa vii la nashu de lasata secului....... :lol: :lol: Spre ghinionul tau, altcineva mi-a spus mai demult asta, respectiv Mugur. dar nu e o problema, tot dau o palinca buna. :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 Sa traiesti MUD MAX - pana si numerele de la masina ti se potrivesc M M --66-GSM Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 12, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2007 Masina mea, pe langa alte reparatii facute zilele astea cu stat in garaj pana la 3 dimineata, a primit un set nou nout de BFgoodrich MudTerrain 35" x 12,5x15. :grin: Gabi, sa nu te superi pe mine dar nu m-am rabdat cand le-am vazut :e Efectiv am ramas fara cauciucuri de zi cu zi. Ce mai am sunt obosite, Kumho-urile de 35" si-au dat obstescul sfarsit, si-au trait traiu' si-au papat malaiu' (de fapt unul singur, celelalte inca mai merg). Am pus un set de Pneus 265x75x15 dar arata masina ca dracu cu roti atat de mici. Pot sa ajut pe cineva interesat de un cauciuc de 35x12,5x15 pentru rezerva Chiar si doua bucati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 12, 2007 Partajează Postat Iulie 12, 2007 Sa-ti traiasca prin noroaie!! :1 p.s. ai uitat sa dai jos eticheta, si daca o vede nevasta-ta va sti ca ai cheltuit iar banii familiei :ga 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 12, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2007 Oricum o sa afle si nu scap de omor. :wi :wi :wi :dr3 :dr3 :f1 :f1 :hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 12, 2007 Partajează Postat Iulie 12, 2007 Foarte tare! intrebare: tu nu speli masina aia niciodata??? Cu aceste cauciucuri noi se cam vede :twisted: :ha1 http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 12, 2007 Partajează Postat Iulie 12, 2007 Ba da. Ala-i noroi proaspat de 3 zile. M-a tradat. A ramas masina mea cea mai murdara in oras :grin: :grin: Drept urmare am spalat-o si eu ieri, da' mai mult ca am spalat motorul si radiatorul, si nu se cadea sa las exteriorul. Macar la sosire in Sibiu sa fiu un gentleman rusesc curat :dr1 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 12, 2007 Partajează Postat Iulie 12, 2007 Cat au costat noile sandale? Chiar PM. :grin: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 12, 2007 Partajează Postat Iulie 12, 2007 super misto :D bafta in noroaie Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate