Max Postat Iulie 12, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2007 Cat au costat noile sandale? Chiar PM. :grin: 650 lei bucata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 26, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2007 E gata si una din barile de directie. E real HeavyDutty. Azi o sa schimb bara care am facut-o varza la Sibiu. Sper ca asta nu se mai indoaie asa usor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Iulie 26, 2007 Partajează Postat Iulie 26, 2007 . BUNA MAX! cat despre toyota pare o masina puternica ,asa este? :h 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 26, 2007 Partajează Postat Iulie 26, 2007 baga mare ! noi sutem alaturi de tine :B Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 4, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2007 Azi am de lucru. Mi-a venit Snorkel-ul. :grin: Sunt ceva smecherii legate de montajul lui? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 4, 2007 Partajează Postat Septembrie 4, 2007 baga repede ceva pozeeee!!!! maxule se pare ca mergi pe burta si vrei sa ne faci invidiosi !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 4, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2007 baga repede ceva pozeeee!!!! maxule se pare ca mergi pe burta si vrei sa ne faci invidiosi !!! O sa bag poze dupa ce ma apuc sa il montez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 6, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 Desi tarziu, tin totusi sa pun si o poza cu mine si cu familia mea. Ei sunt cei mai importanti pentru mine. Sotia mea Cornelia si fiul meu Doru care miercuri va implini 8 ani. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 sa-ti traiasca si sa fie sanatosi !! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 O familie frumoasa. Sa va dea Dumnezeu sanatate. LA MULTI ANI pentru Doru, in avans! 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 17, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 Anunt cu mare mandrie ca mi-am mai implinit un vis. Duminica, o bijuterie rosie va ajunge in posesia mea. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 Felicitarile mele :h5 Si sa o stapanesti sanatos :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 17, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 Promit sa am grija de ea aproape ca si de copilul meu. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 bravo max! ce tare. ma bucur ca e pe maini bune si ca a ramas in gasca si ca o sa o mai vad :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 wow, super :) Sa ai noroc de ea !!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 17, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 Cand o sa o pun pa langa cealata Toyota, o sa fie ceva de genul Frumoasa si bestia. Oricum, acum am motiv foarte puternic sa bag 60-ul la restaurat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 sa-ti fie cu noroc si sa te bucuri la max de ea ! :B :1 :10 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 ce te-ai scos! Sa te tina mult si bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
B99ZUK Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 sa ti traiasca familia si sa va dea Dumnezeu multa sanatate iar despre masina daca nu o bagi in teren hard sa nu te certe ca pe mine prietenii :Gr eu nu mi as bate joc de ea ..........arata superb este facuta cu mult bun gust http://WWW.SUZUKI-4X4.RO suzuki samurai 1988 smart fortwo cdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 17, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 Lui Miron trebuie sa ii multumesc pentru modul EXEMPLAR in care stie sa intretina o masina. Foarte rar gasesti asa ceva. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 17, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 sa ti traiasca familia si sa va dea Dumnezeu multa sanatate iar despre masina daca nu o bagi in teren hard sa nu te certe ca pe mine prietenii :Gr eu nu mi as bate joc de ea ..........arata superb este facuta cu mult bun gust Stai linistit ca nu o sa vada hard-ul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
B99ZUK Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 felicitarile mele miroane!!!!!!!!!!!!! :h5 :hi max e marfa rau masina ma bucur mult ca ai luat o sa ai parte de ea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trebuie sa o :x http://WWW.SUZUKI-4X4.RO suzuki samurai 1988 smart fortwo cdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 Max...ti s-a indeplinit visul de la Cheia ....sa-ti fie de bine si sa ai grija de ea....asa cum a avut Miron :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 17, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 Max...ti s-a indeplinit visul de la Cheia .... Ia uite cine tine minte... :grin: :h5 Oricum, sunt convins ca era si visul altora. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 Asa-i..... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate