Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Max

Max

Postări Recomandate

Vizitator koala

1. La multi ani pentru ala micu' !

... ciufuleste-l oleaca si din partea mea :grin: ...

2. Sa-ti traiasca japoneza si sa nu comenteze cand o abuzezi ! :ga

... hehe, mi-aduc aminte ce ziceai la Cheia si cum ii tot dadeai tarcoale, ca ursu' la stupul cu miere ... sa o stapanesti sanatos, faina masina ! ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 103
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Buna achizitie ! Cind te urci la volan sa ai grija sa nu crezi ca-i cealalta si sa-i dai gaz prin padure ca-i pacat de ea. Acum Mugur mai are un "frate".

La multi ani ! :k (pentru cel mic) Salutari si lui Cornelia si din partea lui Simona.

La Sibiu trebuie sa-i pui in bena butoiul de palinca ca altfel nu trage motorul ! :dr

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

Cred ca Max asteapta ziua de duminica (cand am inteles ca intra in posesie) ca un copil mic ziua de craciun sau de nastere... stiind ca vine cadoul mult asteptat.

Max sa te bucuri de ea cat mai mult. Si sa incerci sa o menti in starea asta cat mai mult, ca tare arata bine.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Re: Max

Au incaput ok rotile de 35" ??

35"-urile le-am pus doar asa de fun. Ca sa vad cu arata masina. Bineinteles ca nu incap in acest moment. La cea mai mica curba, freaca in aripi. Am vrut sa verific cum le poate duce motorul. Am observat ca nu e mare diferenta fata de 33"-uri, dar nu sfatuiesc pe nimeni sa supraestimeze caracteristicile transmisiei stok.

Nu va aventurati sa puneti roti mari pe masini fara sa faceti modificarile necesare respectiv rapoarte mai mari in diferentiale, planetare HeavyDutty, punti intarite, cardane HD, etc...

Wranglerul negru cu anvelope tractor prezentat de Silviu zilele trecute, l-am vazut chiar dupa ce au fost puse rotile pe el , cu rulmentul spate rupt si roata iesita din punte cu tot cu planetara.

Deci, nu supraevaluati masinile pt. ca totdeauna exista un punct slab care sa cedeze

Cu cealalta masina, Toyota Landcruiser HJ 60, sunt printre putinii norocosi la care transmisia stock duce absolut fara probleme 35"-uri si chiar si 36"-uri . In conditii chiar foarte grele. Raport 4:1 in reductor si 4:11 in diferentiale. Puntile sunt HeavyDutty din fabrica. Capete de planetare am mai spart dar atunci cand erau deja uzate si caraiau la curbe. Cu capete de planetare noi nu am avut niciodata probleme. Tije planetare nu am rupt niciodata. La diferentiale am barbierit o singura data satelitii de pe spate.

Directia cedeaza mai des dar tocmai lucrez acum la un ansambu nou si imbunatatit de bare de directie mai groase si capete de bara mai mari. Telescopul de directie OME este deja pregatit.

Toyota rosie e frumoasa, are punte spate foarte solida (doar e utilitare si e masina de carat). transmisia fata nu stiu cat e de rezistenta la anvelope foarte mari chiar daca planetarele par foarte solide.

Oricum, masina va suferi urmatoarele modificari:

1. Motor 3000cc V6 si eventual cutie de viteze automata.

2. Punte fixa pe fata cu arcuri elicoidale. E singurul mod de ai face suspension lift pe fata E posibil ca sa pun un set de punti fata/spate de Toyota Landcruiser HJ60 pentru ca acelea stiu sigur ca vor rezista la

3. Roti de 35"

4. Bare de protectie laterale peste aripile din fata.

5. Bara de protectie cabina montata in bena in spatele cabinei. Pe ea vor fi montate proiectoare sau girofarul , dupa necesitati.

Link spre comentariu

p.s. ce facusi cu cele vechi ? m-ar interesa!!

Deocamdata le pun inapoi pe masina pentru ca 35"-urile sunt puse doar de test.

33-urile le voi schimba cat de curand cu alte 33-uri dar mai late. Acum sunt 33x10,5x15 si vreau sa pun 33x12,5x15.

Link spre comentariu

33-urile le voi schimba cat de curand cu alte 33-uri dar mai late. Acum sunt 33x10,5x15 si vreau sa pun 33x12,5x15.

De ce pui mai late? Eu cred ca sunt mai bune alea inguste prin noroaie, ar trebui sa fie muuuult mai late ca sa nu te scufunzi si nu cred ca e cazul.

Tico

BMW 525d

Mercedes 412

Terrano2 2.7 TD

Link spre comentariu

De ce pui mai late? Eu cred ca sunt mai bune alea inguste prin noroaie, ar trebui sa fie muuuult mai late ca sa nu te scufunzi si nu cred ca e cazul.

Stiu ca mai inguste sunt mai uitile dar e chestie de imagine. :mrgreen:

Oricum tot 35x12,5x15 vor ajunge pe masina in final, dupa ce fac modificarile propuse, respectiv, punte fixa si pe fata, rapoarte schimbate, motor V6 3000cc.

Link spre comentariu

• vstef_is a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare