Max Postat Iunie 27, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2008 Re: Max Asa cum mi-am propus, anul acesta voi mai achizitiona o Toyota. Toyota Landcruiser FJ40. Din pacate proprietarul e plecat doua saptamani asa ca nu pot sa ma duc maine dupa ea. Mai am rabdare. :) E vorba de Toyota pe care a postat-o Night Bird aici pe forum si pe care vroia sa o cumpere cfantana. In prima poza e starea ei de acum. In a doua poza e starea la care tind sa ajung cu ea. Cu niste mici modificari respectiv, rollcage full, roti Simex 35", dotari pt concurs extrem. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iunie 27, 2008 Partajează Postat Iunie 27, 2008 Re: Max Mult mult succes! O sa arate superb! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Re: Max Multa bafta, in pregatirea ei, si poate cand venim la BM ne-o arati noua, indiferent de faza in care ai ajuns cu ea ... MULTA BAFTA incontinuare!!!! :grin: PS. Stiu ca aveam o poza cu o toyota 40, a unui tip care participa cu ea la Rainforest Challenge, cand o gasesc ti-o trimit, asa ca sa-ti dau niste idei . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 25, 2008 Autor Partajează Postat August 25, 2008 Re: Max FJ-ul l-am pierdut dar am luat o alta jucarie. Inca un HJ60. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 Re: Max Sa te bucuri de ea, Maxule !!! 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 25, 2008 Autor Partajează Postat August 25, 2008 Re: Max Sa te bucuri de ea, Maxule !!! Multumesc. Asta intentionez. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 Re: Max Frumos, frumos! Sa-ti traiasca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
landy Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 Re: Max frumoasa..dar cam prea luceste, nu? sa te bucuri de ea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 Re: Max sa va purtati sanatosi unul pe celalalt. pe-acolo, pe unde vrei tu hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 Re: Max Buna masina,dar mai buna o-sa fie cand v-a fi gata.Spor la treaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Septembrie 8, 2008 Partajează Postat Septembrie 8, 2008 Re: Max Hai Max, pune poze, daca ai sosit acasa cu bine! http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornelia Postat Septembrie 8, 2008 Partajează Postat Septembrie 8, 2008 Re: Max Inca n-a ajuns, mai are ceva de mers. Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie. http://www.maramuresguide.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Re: Max Tocmai am sosit. Am facut acum cateva poze. Masina a mers aproape impecabil in cei peste 2000 de km facuti. Mai putin scurgerea de ulei de la garnitura de la capac. Nu am avut ce sa fac si am venit asa. Am comandat chiar acum garniura noua. In rest...nu am cuvinte. Nu mi-am inchipuit niciodata ca un asemena sifonier ar putea merge cu 150KM/h pe autostrada. :grin: Si inca mai aveam pedala. Am verificat viteza cu GPS-ul si erau identice. Masina are jante de aliaj, un DVD player cu display de 7" nou-nout, doua baterii Bosch noi si huse de protectie in teren pentru scaune care costa cam 100 de lire. Masina a fost efectiv pomana. Am avut niste emotii priind caroseria. Se zice ca masinila care sunt de langa mare sunt atacate de rugina mult mai repede. Ei bine, masina am luat-o aproape de pe malul marii dar caroseria arata exceptional pentru varsta ei. A.. si am uitat sa va spun. Are si folie neagra pe geamuri. :grin: Si ca ziceam de GPS... Garmin 276C pe strada este un mare rahat. Nu garantez pentru harta pe care am bagat-o dar oricum mi-a venit sa il sparg. Efectiv arata total aiurea tot. Eram pe autostrada fara nici o posibilitate de iesiri si el imi zice sa o iau la stanga. Reactioneaza extrem de incet, pierde foarte usor conexiunea cu satelitii. Nu iti arata o varianta 3D a traseului. Am facut comparatie cu un TomTom care mergea impecabil. Dadeai codul postal si te ducea la destinatie fara gresala. In Garmin nici macar nu poti introduce codul postal. Ii dadeam un oras si imi spunea ca nu exista. Un banal Mio cu IGO pe el facea treaba buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Re: Max Arata superb! S-o stapanesti sanatos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Re: Max super! s-o stapanesti sanatos! :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Re: Max Sa ai noroc cu ea sa te duca in locuri frumoase ! Dar cu volanul pe dreapta te descurci ? Sau ai luat-o asa ca sa vezi mai bine ripele din trasee ? www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Re: Max Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea! L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Re: Max Sa ai noroc cu ea sa te duca in locuri frumoase ! Dar cu volanul pe dreapta te descurci ? Sau ai luat-o asa ca sa vezi mai bine ripele din trasee ? Multumesc. Ma descurc fara mari probleme. Doar la depasiri e mai nasol ca trebuie sa ies mult in afara ca sa vad daca vine ceva din fata. Dar oricum, am tot ce trebuie pentru a schimba volanul pe stanga. Si bineinteles ca vor incepe modificarile masive... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Re: Max faina piesa ne inveti si pe noi sa imatriculam in anglia masina pe noi? nu de alta, dar altfel nu vom putea in veci sa tinem masini cu motoare serioase pe aici pe la romanica oricum... eu zic ca un mistret e suficient de tavaleala, asta ar putea sa fie o masina de tura, nu de extrem..ce zici? un cort de plafon, cauciucuri at lustruta frumos ceva cum e toyota 100 a lui miron... (nu are cort, dar cred ca nu sa gandit pana acum la el...) eu nu as baga frumusetea la tranta...mai ales daca mai e una gata "sifonata" parerea mea forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Re: Max Sa va bucurati de ea. Se pare ca ai scapat de taxa de prima inmatriculare ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Re: Max Felicitari !!! :bravo P.S. Eu is tare curios care dintre ele va "musca" extremul... :roll: :roll: :roll: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kecske Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Re: Max Frumoasa, :1 in sfirsit ai curtea plina de toyote Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Re: Max faina piesa ne inveti si pe noi sa imatriculam in anglia masina pe noi? nu de alta, dar altfel nu vom putea in veci sa tinem masini cu motoare serioase pe aici pe la romanica oricum... eu zic ca un mistret e suficient de tavaleala, asta ar putea sa fie o masina de tura, nu de extrem..ce zici? un cort de plafon, cauciucuri at lustruta frumos ceva cum e toyota 100 a lui miron... (nu are cort, dar cred ca nu sa gandit pana acum la el...) eu nu as baga frumusetea la tranta...mai ales daca mai e una gata "sifonata" parerea mea Soimule, ai dreptate. Pasi sunt urmatorii: Caroseria asta o voi muta pe cealalta masina si va fi modificata special pentru tura si expeditie. Cu portbagaj, sirocol si toate cele necesare. Fara cort deaspra ca nu ma tenteaza. Caroseria cealalta o voi pune pe sasiul asta si voi face modificari masive cat mai extreme posibil. Cam astea sunt intentiile. O sa mai vedem pe parcurs... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Re: Max Max, s-o stapanesti sanatos si sa-ti aduca numai satisfactii !... :grin: :bravo :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Septembrie 10, 2008 Partajează Postat Septembrie 10, 2008 Re: Max am fost azi cu dricul :grin: :banana , toate is pe dos :grin: si de dvd stim cine se va bucura mai tare :ypu Krone !!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate