cosmynn Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 daca stie cineva care este procesul de a se rezolva aceasta problema fac mare cinsteeeee! am avut nr rosii pana acum si doream sa o inmatriculez pe bulgaria numai ca nu stiu ce naiba am facut cu briful mic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Big problemas! Am pierdut briful mic de la galloper Daca ai pierdut brieful mic, nu mai poti face nimic....Citeste pe topicul lui @asfalttango, ca acum cateva zile s-a povestit cum sta treaba daca pierzi brieful..... Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Big problemas! Am pierdut briful mic de la galloper Daca ai pierdut brieful mic, nu mai poti face nimic....Citeste pe topicul lui @asfalttango, ca acum cateva zile s-a povestit cum sta treaba daca pierzi brieful..... Adica aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?53823-Inmatriculare-BULGARIA-Intrebari-Raspunsuri-amp-Exemplificari&p=700030&viewfull=1#post700030 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Big problemas! Am pierdut briful mic de la galloper Se poate lua altul din Germania. Daca are cineva drum pe acolo ii faci o procura si merge cu actele masinii. Stiu ca in Romania trebuia sa astepti 8 luni pentru verificari si apoi o puteai inmatricula si fara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate