Land Niva Luci Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 :hl la vara impreuna cu consoarta... o sa stau cateva zile pe la marea noastra cea neagra si ma bate gandul sa merg dupa aceea in frumoasa noastra Bucovina...daca stie cineva un traseu bun....tinand cant ca merg direct de la mare..prin moldova,cazare pe traseu,inclusiv in Bucovina...sau macar un itinerariu de deplasare...intelegeti ce vreau sa spun,sejurul o sa fie cu masina de asfalt:tk1 ps consoarta e politista in tara...eu sunt pe la torino...daca nu iese vara bine:sl Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: stie cineva...de cazare in bucovina... Da-mi un tzarlifon cand ajungi prin zona. Cazare se gaseste, trasee sunt si ele cate vrei, numai pui degetul pe harta. De altfel, depinde si unde vrei sa te cazezi, preturile variind destul de mult de la o pensiune de 2 leduri la una prvata (adica casa omului), pana la multicel la o pensiune/hotel de 4 stele, etc. Nu cred ca exista vreun sat in regiunea asta care sa nu aibe cel putin un hotel/pensiune. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Mai 13, 2011 Autor Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: stie cineva...de cazare in bucovina... @Klez...o sa vin cu masina mica....de strada.....un nr de tel daca se poate.multumesc!:h5poate ne intalnim:x Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miu Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 Re: stie cineva...de cazare in bucovina... Am facut un revelion in Bucovina ,mai exact in localitatea Vama ,am stat la CASA Calin ,am fost tratati regeste ,super ospitalitate super bucate ,absolut totul productie proprie -100 natural Conditiile de cazare 4 stele plus . Pret 4 zile ,2 persoane 2500 ron . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Mai 15, 2011 Partajează Postat Mai 15, 2011 (editat) Re: stie cineva...de cazare in bucovina... ........recomand....www.pensiuneadiva.ro totul nou ,foarte curat mancarea traditionala etc Editat Mai 16, 2011 de Max ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate