Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Traseu neclar peste muntii Valcan, 21/22.05.2011

woe

Postări Recomandate

Pe 21 si 22 mai incercam sa-i dam de cap cu ATV-uri la traseul aiasta:

http://www.bikemap.net/route/343630

Daca se termina prea brusc, ne mai abatem pe ici-colo.

Pana acum eu cu un Worker 4x4 si inca doi prieteni din Bucuresti cu utilaje asemanatoare. Noi demaram din Pades, probabil peste deal pana in So(ho)dol(Pocruia), sper sambata dimineata devreme, deci sa zicem o ora 7:30 in So(ho)dol. N-avem GPS-uri dedicate, motoristii care sper sa vie cunosc traseul.

Mai sun un prieten tot cu un Linhai si doi motoristi din Pades, pe principiul care vine, vine. Va astept, dati PM.

Suzuki Grand Vitara 2008, 2l benz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Traseu neclar peste muntii Valcan, 21/22.05.2011

Salut ,pot spune ca e un traseu minunat am facut o parte din el ,aceea fiind mai mult de jumatate.

Daca nu aveti pe cineva foarte bine pregatit la orientare turistica nu o sa l respectati ,dar o sa va placa ce vedeti asta daca nu a ti mai fost pe acolo,spun asta fiindca eu sunt cel care a facut traseul la cupa CORB de anul trecut din septembrie si s a intersectat cu o parte din acest traseu al vostru.

Pentru orice eventualitate acesta este nr meu de tel 0767733890 Daniel Popescu ,Distractie placuta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare