Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lacul Vulturilor 29-mai.2011 by cobrra

cobrra

Postări Recomandate

• Răspunsuri 179
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Lacul Vulturilor 29-mai.2011 by cobrra

bai! :uameni

nu poate omu' sa se intinda si el putin, linistit, sau sa-si dea pantalonii jos in public... ca imediat paparazzi! :ha:

@b97all: multzam fain pt pozele de la urcarea mea prin padure! :tk

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@b97all: multzam fain pt pozele de la urcarea mea prin padure! :tk

Sa traiesti, sper ca ai ajuns cu bine........ai avut ceva curaj pentru nivelul de echipare:br, te-au convins baietii ca inainte de urcare aveai masina intoarsa pentru directia Bucuresti:ha: .........o poti vedea in poza:wink: ............asta in cazul in care nu te confund:ha::ha::ha:

Link spre comentariu

pai treaba e asa: eu am zis din prima ca incerc sa urc, dar cand am auzit ca "nu se poate urca" am zis ca asta este, ma intorc si eu. dar dupa ce am vazut ca au urcat si altii cu AT-uri, am fost sigur ca pot urca si eu. singura problema a fost pe la jumatate cand am vrut sa trec peste dambul ala, crezand ca e mai bine decat prin balta de noroi, dar nu am reusit din vreo 3 incercari, plus ca la un moment dat am ajuns pe buza drumului pe dreapta... noroc ca mi s-a spus sa trec prin balta de noroi. o alta incercare misto a fost sus, printre copacii aia, ca sarea masina in toate directiile din cauza pietrelor, dar am reusit sa ma strecor fara sa iau amprente din natura :grin:

pacat ca nu m-am bagat mai devreme, sa prind si o filmare :grin:

cat despre echipare... masina este foarte buna asa cum este ea :br

fara traseul ala de intoarcere, n-ar fi fost chiar atat de interesant dpdv offroad...

:h5

Link spre comentariu

Super a fost. Imi pare rau ca nu am ramas sa merg cu voi spre Tabla. Eu stiam ca intoarcerea se face pe acelasi drum de aceea am plecat mai repede. Noi ne-am intors pe la barajul Siriu , Nehoiu si spre casa dar tot prin Valeni.La 20.30 eram acasa. Alta data.

LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr

LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare

Link spre comentariu

banc:

intrebare: oare de ce pozele facute in ultima parte a traseului sunt cam tremurate?

raspuns: :2dr

:ha:

:h5

of doamne ce oameni invidiosi !!!!!:ha::ha::ha::ha:

lasa ca data viitoare vii sigur cu copilot:ha:

Link spre comentariu

prefer copiloatele :grin:

compania e mai placuta si nici nu trebuie sa am grija de ele, in sensul... :2dr

oricum, a fost distractie la maxim, in toate felurile :wink:

LE: partea proasta la copiloate este ca nu te poti baza pe ele la fotografiat / filmat... mi-a umplut cardul cu balarii de n-am mai reusit sa filmez recuperarea lui Pajero, la final... asta este... avantaje si dezavantaje...

Link spre comentariu

prefer copiloatele :grin:

compania e mai placuta si nici nu trebuie sa am grija de ele, in sensul... :2dr

oricum, a fost distractie la maxim, in toate felurile :wink:

LE: partea proasta la copiloate este ca nu te poti baza pe ele la fotografiat / filmat... mi-a umplut cardul cu balarii de n-am mai reusit sa filmez recuperarea lui Pajero, la final... asta este... avantaje si dezavantaje...

adevarul este ca-mi bubuie mintea la o ieseala dar numai insotiti de copiloate .........,,ale cui,, nu conteaza :grin::grin::grin: important e sa fie cu noi :ha::ha::ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare