Optimus Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: Lacul Vulturilor 29-mai.2011 by cobrra pai hai, impartaseste-ne si noua, sa bubuim si noi :grin: sau da-ne pe PM mai bine, ca tu acum esti om cu responsabilitati... :beat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rebel_Boy Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: Lacul Vulturilor 29-mai.2011 by cobrra adevarul este ca-mi bubuie mintea la o ieseala dar numai insotiti de copiloate .........,,ale cui,, nu conteaza :grin::grin::grin: important e sa fie cu noi :ha::ha::ha: ai vazut ca au grija de tine si te hranesc copiloatele .. sau nu mai tii minte :ha: .. http://www.rescue4x4.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: Lacul Vulturilor 29-mai.2011 by cobrra Corect! Multumim si pe aceasta cale :tk Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 Re: Lacul Vulturilor 29-mai.2011 by cobrra Trebuie sa ajung musai si eu pe acolo. Superbitate. Nessum, nu ti-am zarit masina..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iunie 30, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2011 Re: Lacul Vulturilor 29-mai.2011 by cobrra Trebuie sa ajung musai si eu pe acolo. Superbitate. Nessum, nu ti-am zarit masina..... a fost doar ,,copilot,,:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 Re: Lacul Vulturilor 29-mai.2011 by cobrra Aveam masina defecta. Mi-a iesit flansa de la amortizor.:C Problema a fost rezolvata cu ajutorul colegilor @soso-bum si @roly (flanse+carcasa filtru aer) .:tk La @altenergy am fost copilot/pasager:tk :2dr Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate