Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Recuperare taxa de poluare

vlad

Postări Recomandate

Mai multi au recuperat-o, unii nu au platit-o. Ma gandesc sa-mi recuperez o taxa de poluare platita in Oct. 2008.

Am inteles ca exista avocati specializati in astfel de spete, ar fi utile cateva recomandari. Sau accesul unui prieten avocat la un dosar solutionat favorabil, pentru un plan de bataie.

Nu prea stiu cum sa o apuc, orice sfat de la persoane direct implicate va fi foarte apreciat. Cam cat dureaza un astfel de proces si care sunt costurile lui? Sunt si cazuri de procese pierdute?

Las si un telefon de contact, poate "chestiunea" este considerata mai "sensibila": 0729.852.168, Vlad

Ma gandesc ca sunt si altii in situatia mea si informatile le pot fi folositoare.

Puch 280GE
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Recuperare taxa de poluare

Sufar de aceeasi problema. Am 3 masini la care imi doresc banii inapoi sau macar o parte.

Multumiri!

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

Eu am platit taxa in 2010 si am procesul deschis deja de o luna pentru recuperarea banilor. Singurele acte care mi-au fost cerute de avocat au fost copii xerox dupa: decizia de impunere, chitantza cu care s-a platit, talon si carte de identitate.

Link spre comentariu

Si eu am platit taxele pt 4 masini in 2007 si 2008. Nu stiu daca se mai pot recupera, insa o sa ma interesez si eu. Va tin la curent.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Salutare,

Eu am recuperat integral taxa platita in 2008, de cateva saptamani am decizie favorabila pentru inmatricularea GV fara plata taxei,urmeaza sa primesc instiintarea de la judecator si mai am un proces pe rol pentru alta taxa de 3500Euro. Deci se poate !!

Pentru doritorii din Bucuresti sau imprejurimi(sau din tara daca doresc) va pot pune la dispozitie datele de contact ale avocatei mele.

Succes !

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Decizie noua a CEJ

Ia uitati ce am gasit pe net :

http://www.money.ro/cjue--taxa-auto-contrara-ue--inclusiv-cea-modificata-in-decembrie-2009_1021921.html

Succes la toti cei care intentioneaza sa deschida procese. E un moment bun !!:old

Adrian E

Saarbrücken

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare