Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Acte Anglia

Postări Recomandate

De curand am achizitionat o masina din anglia dupa care o sa merg joi.

Mi-ar fi de mare ajutor daca cineva m-ar ajuta cu o fotografie a actelor necesare.

@Oldcarmaniac m-a ajutat cu unele informatii oferite telefonic ,insa nu ar strica o exemplificare foto.

Este pentru prima oara cand cumpar o masina din Anglia si nu doresc sa am surprize.

va multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Acte Anglia

Pai asta e "talonul" care tine loc si de contract de vanzare-cumparare. Ca sa mergi pe roti cu ea mai trebuie asigurare, MOT si RoadTax.

Am gasit o asigurare pe care am atasat-o. Daca fac rost si de un MOT, il pun si pe ala. RoadTax-ul e o bulina pe care o gasesti pe parbriz. Daca n-are, cumperi de la posta.

LE: MOT

Certificate.pdf

1305559490_mMOTPajero.thumb.jpg.6ba0cbd1da2accbf1ae957100e5b2989.jpg

Editat de Marse

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

contract de vanzare cumparare scris de minuta ...taxa de drum road taxu sa fie valabila musai ...mare atentie la asigurari !!daca nu ai rezidenta in uk nu ti face nici dracu asigurare ,nu veni pe roti cu ea daca nu reusesti sa treci o adresa din uk in polita .pune un nr de inmatriculare sa vedem daca este in regula

Link spre comentariu

iti fac foto deseara la toate actele care le am.ctr de vanzare cumparare este o banala coala de hirtie in care englezoiul scrie ce bani ai dat pe masina .motul vad ca il ai ,formularul vtc/2 trebuie completat si cu ala vii acasa .talonul mare il trimite englezul la dvla .intri in posesia lui dupa aprox o luna.asigurarea pe mine m a costat pentru 5 zile 70 de lire la aviva .acasa am scanat formularul si merg asa de atunci..nu vede foarte mult asfalt.sa porti land cruiserul sanatos si sa ai drum bun acasa.suna ma la 0725517458 daca mai ai nevoie de ceva informatii.ai mare grija masina nu apare asigurata.sau iei talonul mare cu tine si ii spui englezoiului ca o sa l trimiti tu ulterior.

http://ownvehicle.askmid.com/

Editat de auriciu2003
Link spre comentariu

Talonul din prima poza tine loc si de carte de identitate si de talon sa inteleg.

iar pe langa asta sa am MOT , road Tax si asigurare.

De aici rezulta ca pt a o inmatricula in Romania nu ai nevoie decat de foaia din prima poza.

Link spre comentariu

Talonul din prima poza tine loc si de carte de identitate si de talon sa inteleg.

iar pe langa asta sa am MOT , road Tax si asigurare.

De aici rezulta ca pt a o inmatricula in Romania nu ai nevoie decat de foaia din prima poza.

din talonul mare se decupeaza o parte unde se completeaza numele tau dar trebuie sa ai o adresa de anglia unde sa primesti talonul mare, cu talonul care se decupeaza poti sa ajungi acasa asigurarea poti sa o faci si la tesco in anglia. talonul mare ajunge la adresa in maxim 2 sap. vanzatorul va trimite partea care nu se decupeaza la politie.daca vrei sa fii linistit te duci la o patrula de politie si ferifica masina te ajuta cu siguranta,eu asa am procedat ,eu nu am vazut contract de vz. cumparare si sunt la a doua masina de anglia.bafta

Mitsubishi Pajero 3500 v6
Link spre comentariu

din talonul mare se decupeaza o parte unde se completeaza numele tau dar trebuie sa ai o adresa de anglia unde sa primesti talonul mare, cu talonul care se decupeaza poti sa ajungi acasa asigurarea poti sa o faci si la tesco in anglia. talonul mare ajunge la adresa in maxim 2 sap. vanzatorul va trimite partea care nu se decupeaza la politie.daca vrei sa fii linistit te duci la o patrula de politie si ferifica masina te ajuta cu siguranta,eu asa am procedat ,eu nu am vazut contract de vz. cumparare si sunt la a doua masina de anglia.bafta

Pai si daca nu ai adresa de Anglia????

Acum chiar ca ma bagati in ceata!

Link spre comentariu

Daca vrei sa pastrezi masina inregistrata in UK ai nevoie de adresa. Daca nu, te treci cu pix negru la "new keeper" si vii acasica. Vanzatorul trimite la DVLA numai bucatica pentru export (nu mai stiu exact sectiunea) pe care tu pui data si semnezi.

Bafta!

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Salut,

pentru ce este nevoie de taxa de drum platita in Anglia daca tu circuli cu ea in Romania?

Eu stiam ca este obligatorie doar la ei.

Cand ajungi acasa nu iti cumperi rovineta?

Marius

Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog*

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Salut! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi, daca se poate. Am si eu o masina inmatriculata pe Anglia. Masina a fost a unui prieten de familie, dar mi-a cerut o copie dupa buletin si mi-a facut certificatul pe numele meu, cu o adresa de a lui din Anglia,el fiind trecut in noul certificat ca vechiul proprietar. Circul cu ea in Romania de cativa ani fara probleme,iar fostul proprietar imi prelungeste actele acolo si mi le trimite anual. Acum as vrea si eu sa o inmatriculez si nu stiu daca mai am nevoie de ceva in plus. Masina se afla in Romania,insa mi-a expirat de vreo luna asigurarea de Anglia. Cam de ce lucruri as mai avea nevoie? Mentionez ca e un Ford Focus din 2000, diesel , 1.8, 156 g/km ,dar nu stiu ce euro are pentru ca nu este trecut. Cum as putea sa aflu inainte sa ajung la rar? Si cam cat m-ar costa inmatricularea?

Imi cer scuze daca am deranzat si va multumesc anticipat!

O seara buna !

Link spre comentariu

Numarul este TST332K

Ca sa primesti detalii despre masina trebuie sa spui si ce model este .Mie nu imi recunoaste masina ta ,nu o recunoaste.

Uite link-ul ca sa incerci:

https://www.taxdisc.direct.gov.uk/EvlPortalApp/app/enquiry?execution=e2s2

Bafta!

Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

Numarul este TST332K

Acuma realizez .Nu imi recunoaste masina ta pentru ca numarul tau de inregistrare este gresit.Ar trebui sa fie o litera -trei numere-trei litere.

deci, numarul tau de exp ar fi K 332 TST. Esti sigur ca asta e numarul de inmatriculare?

Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

Daca o aduci in Romania,pe V5(ACTUL MASINII) cand o cumperi trebuie sa completezi pozitia 11 care spune clar ca o exportezi :NOTIFICATION OF PERMANENT EXPORT.

Personal,eu te-as sfatui sa verifici VIN number ,care il gasesti pe V5 si sa il compari cu cel de pe sasiu.In functie de masina ,il gasesti sub covor pe pragul soferului,sau sub capota sau chiar pe sasiu cum ridici capota.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare