gnok Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Astazi am fost sa scot o vitara din padure...sarmana vitara avea baia de ulei crepata...drum destul de naspa cu 2 urcari uratele mai ales cu masina in sufa dar prima parte ne-am descurcat...pana la o curba...unde din cauza pojghitei de namol si a unui mal de pamant ne-am impotmolit. Cu chiu cu vai am ajuns in Sibiu....dupa 2 ore de plimbarica...:grin: in care Pajerila asta al meu sia adus aminte de impachetari cu namol...nimic grav dar e ceva...:dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Mai 17, 2011 Autor Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: Plimbarica de dupamasa.... Ma rog..se pare ca nu am nimerit ordinea cronologica...da asta e... Si in sfarsit acasa...(tulai ce dor imi era de mirosul de noroi/padure si motor incins):dr2 Edit...pana la urma am bagat 2L de ulei in Vitara si span pana in Sibiu direct la un service auto.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate