ndc2011 Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 Vin cu o noua propunere de iesire in natura! Iesire soft off road in zona Rucar perioada: 4-5 iunie 2011 cazare la pensiune de 3 margarete in camere duble cu baie, pret 100 lei/noapte fara mancare program: vineri, 3 iunie seara, sosire la pensiune, cina sambata, 4 iunie, mic dejun si la ora 9.00 plecare in off-road (traseul 1) pranzul se va servi pe traseu (la o cabana/pensiune sau facem noi un gratar) seara, revenire din off-road, cina duminica, 5 iunie, mic dejun, plecare in off-road (traseul 2) pranzul la pensiunea de baza, plecare spre casele noastre traseul 1 de o zi (mai mult pe coclauri-drum forestier): vezi attach 1 traseul 2 de 1/2 zi, mai linistit, pe drum cu macadam pe la lacul Pecineagul: vezi attach 2 astept inscrieri pana pe data de 27 mai 2011 ca apoi sa fac rezervarile la pensiune. avem o varianta de cabana foarte frumoasa (din busteni de lemn) situata intr-o zona f frumoasa si retrasa insa trebuie sa fim minim 5 familii (5 camere) ca sa o inchirieze. capacitatea totala e de 8 camere. rog ca cine se inscrie sa precizeze ce masina are (daca nu apare in semnatura), ce tractiune si ce anvelope (de vara, de iarna, AT, MT, Simex) are. deasemenea, ce accesorii off road are fiecare. Duster 4x4, 1.6, 16V IMS/ARO M461 4x4 permanent, decapotat, diesel, powered by Mercedes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luciango Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 Re: iesire soft off road de 2 zile in zona Rucar Eu sunt prezent. :br Intrebare: sa ne punem rotile de iarna pt escapada asta? Duster PH1 4x4 1.5 dci 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ndc2011 Postat Mai 27, 2011 Autor Partajează Postat Mai 27, 2011 Re: iesire soft off road de 2 zile in zona Rucar Eu sunt prezent. :br Intrebare: sa ne punem rotile de iarna pt escapada asta? pentru ziua de duminica e clar ca nu e o problema. nu stiu traseul de sambata cum este.... pot fi zone grele sau poate fi foarte lejer. preventiv eu as lua alte anvelope decat cele de vara (iarna, AT) dar nu e cazul de MT sau Simex :) Duster 4x4, 1.6, 16V IMS/ARO M461 4x4 permanent, decapotat, diesel, powered by Mercedes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Konfucius Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: iesire soft off road de 2 zile in zona Rucar cand se reediteaza? M-as baga si eu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate