Marius C alias Turagmes Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 Ca tot am inceput sa lucrez din nou 24/24 azi am iesit pana la cab Pirusca sa schimb o vorba cu Alpinman .....Nike....cu familiile si cativa prieteni.....ne-am vazut...am vorbit.... daca tot am ajuns acolo....am spus...ce-ar fi sa urc pana la Cimitirul din Tabla Butii...ca tot sunt aproape..... zis si facut.....drumul pana la jonctiunea cu valea Stanii fiind extrem de usor....abia asteptam sa infig Simexurile cum trebuie in noroi.... primii 200 de metrii au fost usori...dupa aceea a inceput distractia.....apa sapand o mare ravena pe marginea jgheabului de urcare....nu-i bai...trec pe greu si...span la deal....prima surpriza...neplacuta ...am gasit-o la jumatatea urcarii....apa sapand doua bazine...in care...nu am avut ce cauta....mai ales singur....asa ca....am lasat masina sa curga la vale...vreo 80 de metrii....si am gasit o varianta de evitare a ....piscinelor :grin: perfect zic....asta pana cand am reintrat in drumul spre culme...:ha: acolo alta surpriza...neplacuta...ploile au sapat...cand trei cand patru ravene ...mai mici...paralele...de nu stiai...in care sa intri....si si care nu...oricum masina....tot pe unde a vrut ea s-a bagat....si...dupa ceva acrebatii pe trei roti...am ajuns sus pe platou....unde ma astepta cea mai neplacuta surpriza....pe partea dinspre valea Buzaului...se vedeau fulgere,....ca la disco...plus suvoaiele de apa care cadeau din nori.....iar inspre Maneciu...se vedea doar...negru.... primul lucru...am bagat Megawatt-ul in masina...ca sa nu devina un megaparatrasnet......si zic...inapoi...pe unde am urcat....dar nu a tinut figura...ca ploaia din partea Buzaului a fost calare pe mine....asa cu nu mi-a ramas decat sa cobor...pe la Slon....si de acolo la DN....pana la Brasov pun cateva poze.....cam putine..ca asa se intampla cand merg singur...unde e mai greu...n-are cine sa faca poze :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 21, 2011 Autor Partajează Postat Mai 21, 2011 Re: Cand socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din ....teren inca.....:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 21, 2011 Autor Partajează Postat Mai 21, 2011 Re: Cand socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din ....teren ultimele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 Re: Cand socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din ....teren Faine locuri...sa-ti fie de bine !!!:h5si tot nu ai invatat ca nu se merge singur...dar asta este...nici eu !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 21, 2011 Autor Partajează Postat Mai 21, 2011 Re: Cand socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din ....teren daca nu venea scarba aia de ploaie...era totul ok...dar asa...cu fimea si nevata in masina...n-am vrut sa cobor pe acolo.....singur Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate