victorcristea Postat Mai 28, 2011 Partajează Postat Mai 28, 2011 (editat) In perioada 11 iunie - 26 iunie vreau sa fac o tura pe traseul Brasov - Poiana Brasov - Rasnov - Faragas - Transfagarasan - RmValcea- Novaci - Transalpina- Sibiu-Agnita- Sighisoara- Brasov si orice drum adiacent intre/pe langa aceste zone. Din acest traseu "principal" intentionez sa ma abat spre orice locatie ce merita vizitata (statiune,manastire,lac,cascada,pestera,muzeu etc) indiferent de distanta sau daca va trebui sa ma-ntorc la un moment dat. Timp am, cazarea nu e o problema (innoptare pe traseu,dormit in masina). Rog pe cei ce au batut acele meleaguri sa lase aici recomandari, idei,sugestii ....toate sint binevenite. Masina e SUV cu reductor, AT-uri,statie CB dar fara troliu sau alte accesorii "grele". Am un GPS pe Nokia cu Sygic si Ovimaps, orice track e binevenit. Multumesc anticipat pentru raspunsuri, poate topicul va mai fi de folos si altora pe viitor. Editat Mai 28, 2011 de victorcristea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Mai 28, 2011 Partajează Postat Mai 28, 2011 Re: Concediu in munti 11.06 - 26.06.2011 . Ce trebuie vazut ? Hai ca incep eu. Cetatea Rasnov, Cetatea Fagaras, manastirea Branconveanu de la Sambata de Sus. Izvorul parintelui Arsenie Boca de la Dragus.Valtorile de la Lisa. Muzeul Badea Cartan din Cartisoara. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Mai 28, 2011 Partajează Postat Mai 28, 2011 Re: Concediu in munti 11.06 - 26.06.2011 . Ce trebuie vazut ? ca sa iti dam informatii de trasee....e important sa ne spui si despre ce masina"calaresti"...profil roti,imbunatatiri..kit-uri...si daca te duci singur,adica o singura masina ..trebuie sa specifici..sa stim unde sa te indrumam,adica daca esti "solo"sa mergi mai aproape de civilizatie,sunt niste reguli in off-road ...vad ca esti nou pe-aici...poate pune cineva un link cu regulile astea..ca nu dau de ele....bafta! Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
victorcristea Postat Mai 28, 2011 Autor Partajează Postat Mai 28, 2011 (editat) Re: Concediu in munti 11.06 - 26.06.2011 . Ce trebuie vazut ? Hai ca incep eu. Cetatea Rasnov, Cetatea Fagaras, manastirea Branconveanu de la Sambata de Sus. Izvorul parintelui Arsenie Boca de la Dragus.Valtorile de la Lisa. Muzeul Badea Cartan din Cartisoara. Multumesc frumos, am notat. Pana plec pe 11 vreau sa imi notez locatiile si sa caut pe net localizarea/descrierea fiecareia. ca sa iti dam informatii de trasee....e important sa ne spui si despre ce masina"calaresti"...profil roti,imbunatatiri..kit-uri...si daca te duci singur,adica o singura masina ..trebuie sa specifici..sa stim unde sa te indrumam,adica daca esti "solo"sa mergi mai aproape de civilizatie,sunt niste reguli in off-road ...vad ca esti nou pe-aici...poate pune cineva un link cu regulile astea..ca nu dau de ele....bafta! Nu sint nou, citesc forumul de mult timp. Vom merge doua persoane cu o singura masina, Toyota Landcruiser 90 stock , din pacate fara diferential spate blocabil, fara troliu doar cu BFG AT. Asadar caut trasee soft, maxim mediu. As vrea sa parcurg si Strategica, daca pot in conditiile astea, dar inca nu m-am lamurit cum ajung acolo... Editat Mai 28, 2011 de victorcristea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Mai 28, 2011 Partajează Postat Mai 28, 2011 Re: Concediu in munti 11.06 - 26.06.2011 . Ce trebuie vazut ? Venind dinspre Bucuresti , pe Valeni de Munte poti ataca jocul cu Soas , Coada lacului Maneciu ,Tabla Butii ,Valea Strimba,Cascada Urlatoare , Vama Buzaului ,Rezervatia de zimbrii , Dalghiu , Zizin -Sacele-Brasov . De aici poti continua Risnov -Fagaras etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
victorcristea Postat Mai 28, 2011 Autor Partajează Postat Mai 28, 2011 Re: Concediu in munti 11.06 - 26.06.2011 . Ce trebuie vazut ? Venind dinspre Bucuresti , pe Valeni de Munte poti ataca jocul cu Soas , Coada lacului Maneciu ,Tabla Butii ,Valea Strimba,Cascada Urlatoare , Vama Buzaului ,Rezervatia de zimbrii , Dalghiu , Zizin -Sacele-Brasov . De aici poti continua Risnov -Fagaras etc. Tura incepe si se termina in Brasov , insa voi tine minte traseul mentionat de tine pentru viitor. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 29, 2011 Partajează Postat Mai 29, 2011 Re: Concediu in munti 11.06 - 26.06.2011 . Ce trebuie vazut ? coborarea de la cimitir spre cascada urlatoare nu e practicabil cu AT-uri.....apa a facut treaba buna...saptamana trecuta am avut de lucru pe acolo...la urcare...si eram cu Simex-uri...mai bine intra pe valea Stanii...Tabla Butii.....cascada Urlatoarea....rezervatia de Zimbrii din Bradet...cetetea Prejmer.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
victorcristea Postat Mai 30, 2011 Autor Partajează Postat Mai 30, 2011 Re: Concediu in munti 11.06 - 26.06.2011 . Ce trebuie vazut ? Astept in continuare sugestii, am 16 zile de "umplut"... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radui Postat Mai 30, 2011 Partajează Postat Mai 30, 2011 Re: Concediu in munti 11.06 - 26.06.2011 . Ce trebuie vazut ? Te abati un pic de la drum dar zic ca meria sa incerci traseele dintre valea rea si valea Valsanului - sunt ceva trackuri pe aici si poti sa le faci cu masina ta. Valea Budei e iarasi interesanta. Valea Topologui si muntii Florea inspre Negoiu - gasesti ceva info pe forum. Vf cozia. TLC KDJ120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: Concediu in munti 11.06 - 26.06.2011 . Ce trebuie vazut ? La coborarea de pe Transalpina, poti continua drumul cativa kilometrii, pe asfalt, lasand in dreapta Obarsia Lotrului in directia Sebes Alba. Nu mai stiu exact numele pensiunii unde trebuie sa faci apoi dreapta, din asfalt, pentru a intra pe forestier si pentru a urca pe Cindrel (ma interesez si-ti zic). De acolo cu putin noroc de vreme frumoasa se pot vedea catre nord - Podisul Transilvaniei cu lacurile Iezerul Mare si Iezerul Mic iar la sud - Petrosani. De acolo coborarea se poate face pe langa refugiul Canaia inspre Paltinis. Imagini de pe Cindrel poti sa gasesti la http://www.offroadclubsibiu.ro/expeditia-de-traversare-a-muntilor-sureanu-1517-octombrie-2010_p30.html Daca ajungi pe aici, da un semn, va putem fi ghizi pentru Sibiu daca aveti timp de plimbare. :h5 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
victorcristea Postat Iunie 5, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: Concediu in munti 11.06 - 26.06.2011 . Ce trebuie vazut ? Mersi frumos Zippo, daca imi lasi un nr. de tel pe PM as fi recunoscator. Am de gand sa ajung spre Paltinis - Sibiu apoi sa ma intorc la Obarsie prin Rau sadului eventual...cu cat mai multe variante cu atat mai bine. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mergioricrapa Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: Concediu in munti 11.06 - 26.06.2011 . Ce trebuie vazut ? Ia in considerare si Valea Latoritei cu lacurile Petrimanu si Galbenu cand ajungi in zona Voineasa. E de vazut. Ai cabana la Petrimanu. De acolo poti pleca mai departe prin Curmatura Oltetului spre Polovragi apoi Novaci-Ranca-Transalpina fara sa iesi in DN. Sau din Ciunget (intrarea pe Valea Latoritei) faci dreapta si intri in Strategica. Reality bites! :shrk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amb13 Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: Concediu in munti 11.06 - 26.06.2011 . Ce trebuie vazut ? In Week- endul 24/25/26 iunie, vom fi o gasca de Aro- isti In zona Baia de Fier Pestera Muierii, unde vom face ceva trasee cu masinile din dotare. Cazarea va fi la o pensiune din Baia de Fier si la cort. Daca esti in zona atunci si vrei sa ni te alaturi, esti binevenit. Mai multe detalii aici http://www.aro-mania.ro/viewtopic.php?f=8&t=106 sau ti le vom oferi aici pe forum. Organizatorul sef de trib este Baciudibaciu . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Konfucius Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Concediu in munti 11.06 - 26.06.2011 . Ce trebuie vazut ? Cum a fost? Poze, filmulete...sfaturi? As vrea sa fac si eu o iesire in zona mentionata de tine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Concediu in munti 11.06 - 26.06.2011 . Ce trebuie vazut ? konfucius , am fost eu acum 2 weekenduri prin zona. cluj-obarsie-ranca-novaci-pestera muierii-pestera polovragi-curmatura oltetului-cort la lacul petrimanu--cheile oltetului-brezoi. Merita fiecare kilometru https://picasaweb.google.com/103005072799210896950/TransalpinaSiCheileOltetului16O72011?authkey=Gv1sRgCID8k-vo99bZvwE Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate