Anjin_san Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Salut, Nu am reusit sa identific lichidul ce trebuie completat aici. Nu sunt sigur, dar cred ca lichid de frana. Poate cineva sa-mi confirme? La modelul meu, Nissan Y260, recipientul se gaseste in partea dreapta sus ( daca stau cu fata la masina ). Multumesc, :tk Razvan Off road student on Patrol 260. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: Ce completez aici?E cumva lichidul de frana? Lichid de frana. Alimenteaza pompa de ambreiaj. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anjin_san Postat Iunie 1, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: Ce completez aici?E cumva lichidul de frana? Multumesc mult, Razvan Off road student on Patrol 260. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: Ce completez aici?E cumva lichidul de frana? Multumesc mult, Razvan Nu cumva e lichid ATF ? De tip cutie automata ? De ce intreb : Pt ca duminica imi facea si mie figuri servo directia si mai multa lume mi-a zis sa nu pun lichid de frana in vasul de servodirectie ! Sa nu fie o eroare ! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: Ce completez aici?E cumva lichidul de frana? Ce se vede langa pompa de frana, este rezervorul pompei de ambreiaj. Asta pe stanga masinii. Rezervorul de la servodirectie este pe partea dreapta a masinii si are furtune care duc la pompa de servodirectie, actionata prin curea. Nu prea ai cum sa le incurci. Intr-adevar, la servodirectie se pune ulei ATF nu lichid de frana. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate