Kenzgro Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Re: Roofrack Y60 "Designed & Handmade by Vio" Toate lucrarile tale sunt foarte reusite. Felicitari. “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Re: Roofrack Y60 "Designed & Handmade by Vio" Felicitari for your hand made roof rack,! :wink:.:g Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 (editat) Re: Roofrack Y60 "Designed & Handmade by Vio" Vio multumesc de informatii, am terminat si eu portbagajul, a iesit exact cum mi l-am dorit. L-am vopsit in cuptor si acum mie frica sa nu-l zgariu .Acum sta legat de tavanul garajului in asteptara vreunei expeditii. Editat August 6, 2013 de Astral 1 Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lee99 Postat Septembrie 3, 2013 Partajează Postat Septembrie 3, 2013 Re: Roofrack Y60 "Designed & Handmade by Vio" Foarte reusite ambele roof-rack-uri! Felicitari Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e13 Postat Octombrie 14, 2013 Partajează Postat Octombrie 14, 2013 Re: Roofrack Y60 "Designed & Handmade by Vio" Cînd am facut pozele erau ABL 500 LED 850, pe care însa le-am schimbat între timp cu ABL 500 LED 1200. Astea: http://www.abllights.com/products/heavy-duty/work-lights/compact-led-lights/item/abl-500-led-1200.html Deranjez si eu cu o intrebare, cum se comporta proiectoare montate pe plafon, nu se reflecta lumina in capota? Intreb deoarece vreau si eu sa fac un astfel de portbagaj si sa montez si proiectoare in el. Momentan le am puse pe o bara undeva pe la mijlocul plafonului. O zi buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 15, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2013 Re: Roofrack Y60 "Designed & Handmade by Vio" Deranjez si eu cu o intrebare, cum se comporta proiectoare montate pe plafon, nu se reflecta lumina in capota? Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate