mitraliera Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Salut, Nu stiu sigur daca am postat in sectiunea care trebuie dar va rog sa-mi spuneti si mie daca este necesar sa schimb uleiul la cutia de viteze automata la Jeep Wrangler Rubicon (productie 2008) la 50.000 km. Am vorbit cu doua persoane si cineva mi-a zis ca nu e nevoie sa-l schimb pana la 100.000 km iar alta ca ar trebui schimbat la 50.000km. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: Schimb de ulei cutie viteze In masina nu ai cartea masinii in care scrie intervalele de service? Daca nu ai da un search pe net dupa user manual si service manual pentru modelul tau. Acolo o sa gasesti toate informatiile necesare si te poate scuti de multe belele. S-ar putea sa fie manualul postat si aici pe forum dar cu un simplu search o sa-l gasesti. Daca nu vrei sa respecti intervalele din carte poti sa schimbi fluidele si mai repede. Rau nu-i face. Toti producatorii specifica niste intervale de service pentru o utilizare normala si altele mai scurte pentru utilizare mai grea. De obicei e bine sa le schimbi pe toate cand cumperi masina ca sa fii sigur. Nu stii ce s-a facut inaintea ta. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mitraliera Postat Iunie 4, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: Schimb de ulei cutie viteze In manual scrie despre schimb de ulei la "cutia de transfer" si pe net am gasit ca asta e altceva....nu scrie nimic despre cutia automata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: Schimb de ulei cutie viteze Buna ziua ! La o masina de care se trage in teren, kilometrii nu sunt relevanti, poate mai degraba orele de functionare... In primul rand pentru ca in teren faci kilometri putini, in al doilea rand pentru ca ii faci in conditii extrem de grele. In astfel de conditii, o automata este intotdeauna foarte solicitata, mai ales daca inca nu s-a montat un radiator de ATF mai mare, sau racirea nu este fortata (cu ventilator). Considerand si faptul ca moartea unei automate este de obicei temperatura ridicata a ATF-ului, si ca nu se stie in conditii a fost exploatata masina pana la tine, plus ca probabil nici acum nu ai ceas de temperatura pentru ATF, eu zic ca ar fi preferabil ca schimbarea tuturor fluidelor sa se faca minim odata pe an. Toate fluidele inseamna motor, cutie viteze, cutie transfer, sevodirectie, lichid de frana, uleiuri din grupuri. Si a filtrelor aferente, binenteles. Automatele au filtrul in interior, si pentru a avea acces acolo, se demonteaza baia de ulei a cutiei. Treaba lejera, de fapt. Ramane sa evaluezi tu conditiile in care tragi de masina, si sa schimbi fluidele mai mult sau mai putin des. Ca idee, in regim de expeditie in desert, mers in coloana, filtrul de aer se curata cam odata pe zi... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mitraliera Postat Iunie 4, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: Schimb de ulei cutie viteze Masina aceasta nu a fost folosita la offroad deloc, cel putin asa mi-a zis omul si mi-au confirmat cei de la autotest2000 dupa inspectie. Deci intrebarea mea vine ca pentru o masina care a fost folosita doar pe strada..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: Schimb de ulei cutie viteze Buna seara ! Am inteles ideea, vroiam doar sa te pregatesc pentru un potential caz ulterior. In astfel de situatii, se aplica regula "Ce faci cu mana ta, stii ca este facut". Schimba ATF-ul acum, si noteza-ti kilometrajul undeva, apoi vezi in cat timp se aduna 50000km, si mai vedem atunci. Atentie ! La motoarele CRD, automata tinde sa se incalzeasca mai mult decat la benzinare, deoarece cuplul este mai mare si solicita mai mult cutia. Softul original iti va aprinde un bec in bord daca ATF-ul depaseste 145ºC, poate chiar va trece cutia in limp mode, daca temperatura nu scade. La unele masini s-a facut resoftare, si punctul de alarma e si mai jos, si anume 125ºC, nivel de la care pot aparea luminile neplacute in bord si comportamentul limitat al cutiei. 125º sau 145ºC e mult prea mult pentru un ATF oricum, ideal este undeva pe la 80º-90º. Sunt solutii aftermarket pentra a stii ce temperatura ai in cutie, si cum s-o faci sa scada, daca e cazul. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mitraliera Postat Iunie 4, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: Schimb de ulei cutie viteze Buna seara ! Am inteles ideea, vroiam doar sa te pregatesc pentru un potential caz ulterior. In astfel de situatii, se aplica regula "Ce faci cu mana ta, stii ca este facut". Schimba ATF-ul acum, si noteza-ti kilometrajul undeva, apoi vezi in cat timp se aduna 50000km, si mai vedem atunci. Atentie ! La motoarele CRD, automata tinde sa se incalzeasca mai mult decat la benzinare, deoarece cuplul este mai mare si solicita mai mult cutia. Softul original iti va aprinde un bec in bord daca ATF-ul depaseste 145ºC, poate chiar va trece cutia in limp mode, daca temperatura nu scade. La unele masini s-a facut resoftare, si punctul de alarma e si mai jos, si anume 125ºC, nivel de la care pot aparea luminile neplacute in bord si comportamentul limitat al cutiei. 125º sau 145ºC e mult prea mult pentru un ATF oricum, ideal este undeva pe la 80º-90º. Sunt solutii aftermarket pentra a stii ce temperatura ai in cutie, si cum s-o faci sa scada, daca e cazul. Stima, Dragos Multumesc mult de informatii. Seara buna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: Schimb de ulei cutie viteze Salutare. Nu vreau eu sa par omul care le stie pe toate, mi-am facut si eu la randul meu griji in aceasta privinta. Raspunul pe care ti-l dau din experienta personala e NU E NEVOIE SA SCHIMBI ULEIUL ! Sigur ca poti tine sau nu cont de acest raspuns, dar ca persoana care a avut in familie de multa vreme automobile echipate cu transmisie automata asta e parerea mea. Poate vorba colegilor, in cazul in care vei solicita f mult masina in conditii extreme da, dar pt un uz normal cu off road ocazional si ala light nu cred ca este necesar schimbul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mitraliera Postat Iunie 5, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: Schimb de ulei cutie viteze Salutare. Nu vreau eu sa par omul care le stie pe toate, mi-am facut si eu la randul meu griji in aceasta privinta. Raspunul pe care ti-l dau din experienta personala e NU E NEVOIE SA SCHIMBI ULEIUL ! Sigur ca poti tine sau nu cont de acest raspuns, dar ca persoana care a avut in familie de multa vreme automobile echipate cu transmisie automata asta e parerea mea. Poate vorba colegilor, in cazul in care vei solicita f mult masina in conditii extreme da, dar pt un uz normal cu off road ocazional si ala light nu cred ca este necesar schimbul. Roger...probabil din acest motiv nici nu este specificat in cartea de service acest schimb. Bineinteles conditia este sa nu fac offroad decat light, cum ai zis tu. Seara buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: Schimb de ulei cutie viteze Buna seara ! Uleiul dintr-o automata nu face exceptie de la regulile care se aplica celorlalte fluide dintr-un autovehicul ! Ca si in motor sau in grupuri, intr-o cutie de viteze se intampla exact acelasi lucru, ceva se invarte si se freaca, provocand caldura si uzura componentelor. Care uzura provoaca depuneri, care caldura provoaca denaturarea fluidului in care functioneaza mecanismele in cauza. Corespunzator, lichidul dintr-o automata trebuie schimbat la anumite intervale, in functie de modul in care este utilizat autovehiculul... Iar filtrul prezent acolo la fel... In cartea service nu-ti scrie nici la ce interval sa schimbi pivotii sau capetele de bara, desi esti sigur ca trebuie schimbati. Mai rar la drumuri bune, mai des la drumuri rele. Deasemenea, nici placutele de frana sau discurile nu-ti spune sa le schimbi, desi sunt ferm convins c-o faci... Raspunsuri tip Cristi S dovedesc clar lipsa de experienta in domeniul auto, precum si lipsa de interes in a invata ceva pe aceasta tema. Daca ai avut cincisprezece masini cu automata in opt ani, si pe fiecare ai tinut-o circa sase luni, sunt ferm convins ca nu aveai de gand sa schimbi ATF-ul... Acesta este principiul tipic romanesc: pana merge la mine, e bine, daca se strica la altul, nu mai e treaba mea... Felicitari, Cristi S, felicitari... Si mai sunt ca el destui, din pacate... Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: Schimb de ulei cutie viteze In manualul de exploatare al JK-ului gasim cate doua grafice ptr. motorizarea pe benzina, respectiv motorina. Graficul A, ptr. exploatare hobby si graficul B ptr. exploatare intensiva. La exploatarea usoara nu este mentionat schimbul de lichid la cutie, iar in cazul exploatarii intensive, ptr. benzina este mentionat la 96.000 si 192.000 km, iar ptr. motorina la 100.000 si 200.000 km. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: Schimb de ulei cutie viteze Heavy D, poate nu am experienta ta in domeniul auto dar am suficiente cunostinte incat sa tin o masina intr-o stare buna de functionare si nu sa devin sclavul intretinerii ei. Masinile nu au fost tinute 6 luni ci de noi si pana peste 100 de mii de km. Eu trebuie sa ma folosesc de masina, nu ea de mine. Pana la urma fiecare intretine cum considera de cuviinta automobilul lui. Seara buna ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 (editat) Re: Schimb de ulei cutie viteze @Cristi S: Masina nu-si schimba singura consumabilele, ci eventual incepe sa bata sau sa scartaie, ca semn ca ceva nu e OK. Si in aceasta situatie, se va folosi de tine si de banii tai, ca sa revina la starea in care ar trebui sa fie, chiar daca nu vrei sa recunosti sau nu-ti dai seama de asta. Sau limp mode e situatia ta preferata, poate chiar in vreo grota unde nu ai semnal GSM sau Thuraya ? Dar daca astepti ca un ulei sa te bata pe umar cand e obosit, cat o fi el de sintetic, sau un filtru sa-ti dea bip daca trebuie schimbat, cred ca va mai dura putin pana se se intample asa ceva. Pana si lichidul de frana ar trebui schimbat cam la doi-trei ani, pentru ca este hidrofil, si asta strica pe parcurs. Dar asta e deja alt capitol... Dragos Editat Iunie 5, 2011 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vdfbg Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 Re: Schimb de ulei cutie viteze Salut, din cate stiu la cv. automata nu tre obligatoriu schimbat uleiul, trebuie doar adaugat sa-l tii la semn... asta scria la mine in carte pt. un mustang din 1999 . dar cred ca ar fi o idee excelenta totusi sa-l schimbi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctor_octav Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Re: Schimb de ulei cutie viteze salutare. nu pot spune ca sunt un mare cunoscator, dar sunt totalmente de acord cu Heavy D. e mai trist cand ti-e ciuda ca nu ai schimbat fluidele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate