mihaituk Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 (editat) Suparati ca nu am putut merge la Arad (RAT) din diverse motive si nesincronizari, am hotarat impreuna sa fugim repede la o plimare pe cont propriu. Zona era de mult pe lista noastra asa ca nu am mai stat pe ganduri. Traseul trebuia sa parcurga Metaliferii, Bihor-Vladeasa, Muntele Mare si Trascaul. In mare parta am reusit sa ne tinem de toate cele propuse, cu mici probleme mecanice in prina zi, in Metaliferi, pe care ii vom mai vizita cu siguranta. participanti: Mihai (@popamihai) si Andreea - Vitara Uta, Melente si Alin (din Sebes AB) - Landcruiser 73 Geza si Mihai (mihaituk) - Landcruiser 80 si in partea a doua Anca, Simona, Bogdan si Horia cu Hilux Surf. Traseu: Sibiu - Vintul de Jos - un pic de Metaliferi - Arieseni - Galbena - Pietroasa - Stana de Vale - culmena Vladeasa - Rachitele - Belis - Muntele Mare - Ponor (Trascau) - Rameti - Teius si acasa. cam 350 km fara asfalt. Vreme buna, peisaje de vis, natura cat cuprinde. Povestea mai pe larg si trck-ul pe S I T E-ul Clubului nostru. Voi incerca sa descriu un pic traseu si pe topicul destinat track-urilor. Editat Iunie 5, 2011 de mihaituk T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Iunie 5, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: O plimbare prin patru munti - 26-29 mai 2011 - APUSENI cateva poze de pe drum. â T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Iunie 5, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: O plimbare prin patru munti - 26-29 mai 2011 - APUSENI soare cat cuprinde am mai mers is pe jos o bucata si pe sus T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Iunie 5, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: O plimbare prin patru munti - 26-29 mai 2011 - APUSENI si un filmulet T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: O plimbare prin patru munti - 26-29 mai 2011 - APUSENI .........Si dusul ala......care-i treaba cu el, ca parca e ca nuca-n perete in mijlocul atator poze frumoase ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Iunie 5, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: O plimbare prin patru munti - 26-29 mai 2011 - APUSENI .........Si dusul ala......care-i treaba cu el, ca parca e ca nuca-n perete in mijlocul atator poze frumoase ? Dusul este ilustrarea perfecta a „statiunii” Stana de Vale, care este neschimbata de 20 de ani, de cand am fost acolo prima data. e drept ca nu prea merge cu peisajele de inainte, insa a fost o etapa pe care o vom tine minte. Speram ca se va schimba intr-o zi si treaba pe acolo. Recomandam tuturor sa evite cazarea cvasi inexistenta din Stana de Vale. Hotelul pe care ne bazam era rezervat integral unor actiuni politice, asa ca am beneficiat de cotetele adiacente dusului din imagine. La acelasi pret ca o camera de 3 margarete din Arieseni, la o aruncatura de bat. T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: O plimbare prin patru munti - 26-29 mai 2011 - APUSENI Faina rau de tot iesirea asta:br:br:br p.s.cand mai iesiti prin zona aia...dati si voi de veste...poate mai sunt curiosi !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: O plimbare prin patru munti - 26-29 mai 2011 - APUSENI Foarte tare! Multumim pentru idee, descrierea elaborata si track! O sa dorm agitat la noapte cu gandul la zona asta :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Iunie 5, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2011 (editat) Re: O plimbare prin patru munti - 26-29 mai 2011 - APUSENI Am mai pus cateva indicatii aici. Si o mica harta cu traseul. Editat Iulie 19, 2011 de mihaituk T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Iunie 6, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: O plimbare prin patru munti - 26-29 mai 2011 - APUSENI prin cheile Galbenei: casdaca Valul Miresii - Rachitele pe culmi varful poienii Muntele Mare Blajoaia izbucul Galbenei T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: O plimbare prin patru munti - 26-29 mai 2011 - APUSENI Domnilor si Doamnelor felicitari pentru reusita,am fost si eu pe o parte din traseul facut de voi si pot sa zic ca e fantastic. Ar fi frumos sa ne intalnim o data, toti cei din apropierea zonei Padis -Arieseni.:h5 Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Iunie 6, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: O plimbare prin patru munti - 26-29 mai 2011 - APUSENI Domnilor si Doamnelor felicitari pentru reusita,am fost si eu pe o parte din traseul facut de voi si pot sa zic ca e fantastic. Ar fi frumos sa ne intalnim o data, toti cei din apropierea zonei Padis -Arieseni.:h5 Intr-adevar, sunt munti extraordinari, de o varietate neasteptata. Un relief inselator dar totodata provocator. Am plecat cam in pripa fara sa programam prea multe, dar vom reveni cu siguranta. T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adivan Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 (editat) Re: O plimbare prin patru munti - 26-29 mai 2011 - APUSENI Intr-adevar, sunt munti extraordinari, de o varietate neasteptata. Un relief inselator dar totodata provocator. Am plecat cam in pripa fara sa programam prea multe, dar vom reveni cu siguranta. Salut domnilor,ma bucur ca ati ajuns acasa cu bine,ne-am intilnit la Pietrele Albe si am mers impreuna pina la cascada Rachitele(samurai negru). Noi am mers apoi pe urmele voastre da' invers.Dormit in Padis la casute(recomandam). S-auzim de bine! Editat Iunie 7, 2011 de Astral pastrati curatenia pe trasee!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: O plimbare prin patru munti - 26-29 mai 2011 - APUSENI Bravo! Prea frumos ... in toamna am atins si eu putin Apusenii ... mi-am propus sa revin in aceasta vara! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Iunie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: O plimbare prin patru munti - 26-29 mai 2011 - APUSENI Salut domnilor,ma bucur ca ati ajuns acasa cu bine,ne-am intilnit la Pietrele Albe si am mers impreuna pina la cascada Rachitele(samurai negru). Noi am mers apoi pe urmele voastre da' invers.Dormit in Padis la casute(recomandam). S-auzim de bine! Salutari, avem si dovada.. Fara ajutorul vostru mai bajbaiam un pic in cautarea coborarii catre valea Rachitele. :tk astia am fost noi: T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adivan Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: O plimbare prin patru munti - 26-29 mai 2011 - APUSENI sara'buna ,din pacate toti oradenii suntem cu ceafa la aparat.scuze "pe coclauri "e constantean pastrati curatenia pe trasee!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Iunie 8, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2011 Re: O plimbare prin patru munti - 26-29 mai 2011 - APUSENI sara'buna ,din pacate toti oradenii suntem cu ceafa la aparat.scuze "pe coclauri "e constantean vina fotografului.... a fost prea discret oricum ati fost la momentul potrivit in locul potrivit. :h5 T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Re: O plimbare prin patru munti - 26-29 mai 2011 - APUSENI confirmam informatiile! salutam echipa din SB si o mai asteptam pe la noi, bine-ar fi sa se anunte din timp ca sa ne sincronizam... @adivan, sunt constantean "alipuit", mi-am scos pasaport de Ardeal :grin: , de-abia astept sa-mi iasa si buletinul.. @Forte.. probabil ca ai motive serioase sa mai pierzi timpul prin CT.. nici nu stii ce pierzi.. Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Re: O plimbare prin patru munti - 26-29 mai 2011 - APUSENI confirmam informatiile! salutam echipa din SB si o mai asteptam pe la noi, bine-ar fi sa se anunte din timp ca sa ne sincronizam... @adivan, sunt constantean "alipuit", mi-am scos pasaport de Ardeal :grin: , de-abia astept sa-mi iasa si buletinul.. @Forte.. probabil ca ai motive serioase sa mai pierzi timpul prin CT.. nici nu stii ce pierzi.. Nu-mi trece prin cap niciun motiv! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Iunie 10, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: O plimbare prin patru munti - 26-29 mai 2011 - APUSENI confirmam informatiile! salutam echipa din SB si o mai asteptam pe la noi, bine-ar fi sa se anunte din timp ca sa ne sincronizam... asa vom proceda, mai ales ca ne gandim sa refacem traseul din Metaliferi, cu finish poate in Padurea Craiului. multumim de invitatie :h5 T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Iunie 18, 2011 Partajează Postat Iunie 18, 2011 Re: O plimbare prin patru munti - 26-29 mai 2011 - APUSENI Stimabililor, scuze pentru raspunsul intarziat.. am fost in deplasare prin alte tari.. etc.. @Forte.. am ajuns un pic si-n Constanta zilele astea.. si mi-am adus aminte de ce am plecat.. lumea e mai mult preocupata sa-i impresioneze pe ceilalti decat sa-si traiasca viata si sa-si faca pasiunile. La tot pasul discutii de genul: "mi s-a zgariat masina proaspat polishata", "mi s-a spart un capacel de plastic si arata oribil masina acum", "mi-am luat un lant de aur", etc. nu zic c-aici n-or fi, dar .. cu siguranta mai putini si oricum scapi de ei cand evadezi pe coclauri.. @mihaituk: haideti la trialul de la Hidisel sambata viitoare! e cu scop caritabil!:h5 Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mariana20 Postat Iulie 19, 2011 Partajează Postat Iulie 19, 2011 Re: O plimbare prin patru munti - 26-29 mai 2011 - APUSENI Superbe poze. :X Jocuri Logice Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate