Bogdan 13 Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Salut! Mi-am luat un samuray santana din 98 si am cateva intrebari: - Cand am cumparat-o avea joc destul de maricel la directie, motiv pt. care am fost la service, unde au mai strans-o, dar inca mai are ceva joc si se trage greu de volan( ceva mai greu ca inainte). Mecanicul mi-a zis sa vin pt. a o mai slabi putin, iar ca jocul la asemenea casete, s-ar putea sa fie tipic pt. ele, la fel ca la camioane.... si sa nu ma grabesc in a cumpara caseta noua inainte de a ma interesa. -Inca o intrebare pt. inceput, daca imi puteti spune; ea este cu prelata si as dorii sa stiu daca ii pot pune hardtop? Cam atat pt. inceput. Astept cu nerabdare informatii de la voi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: Caseta directie Salut! - Cand am cumparat-o avea joc destul de maricel la directie, motiv pt. care am fost la service, unde au mai strans-o, dar inca mai are ceva joc si se trage greu de volan( ceva mai greu ca inainte). Mecanicul mi-a zis sa vin pt. a o mai slabi putin, iar ca jocul la asemenea casete, s-ar putea sa fie tipic pt. ele, la fel ca la camioane. verifica mai intai jocul in articulatia cardanica a volanului si in cele doua cuplaje cu caneluri. uita-te in manualul de service cum se verifica si se regleaza strangerea casetei de directie, daca strangi prea tare de surubul ala nu o sa-i placa. verifica si daca mai ai ulei in ea. si cind mergi la service ia cu tine manualul sa le arati meseriasilor ce trebuie sa faca. asta daca nu mergi la un service dedicat de 4x4. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: Caseta directie Incep prina te trimite la regulamentul forumului, cu precadere la punctul 2c, cel legat de prezentare. Abia dupa ce te conformezi devii membru real al forumului, daca neglijezi risti sa fii exclus in cateva zile. Continui prin o mica observatie de importanta secundara: Samurai, nu Samuray. Iti mai recomand cu caldura (tot conform regulamentului) sa cauti mai intai ce s-a scris pe forum legat de jocul in directie, abia apoi sa intrebi daca au ramas nelamuriri. Trecand la obiect, jocul la directie poate fi si bucsaraie, eu am avut o precizie a directiei comparabila cu a unei carute pana nu am inlocuit bucsele de la imbinari. Ale mele sunt manufacturate acum si fac fata OK. Legat de hardtop chiar nu imi mai dau cu parerea, misuna informatii legate de subiectul asta, trebuie doar sa le cauti. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: Caseta directie La orice Sam cu prelata poti sa-i pui hardtop. Sunt in mare doua modele, cu luneta spate pe usa sau pe hardtop. Ambele modele au avantaje si dezavantaje. Ca parere personala pot sa-ti spun ca un hardtop vs. o prelata buna are un singur avantaj: ii mai descurajaza pe baietii tuciurii cand e vorba de furat ceva din masina :grin: Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate