pit ciprian Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 DESCOPERA ROMANIA 4X4 organizeaza pe data de 25.06.2011 un trial, intrecere prieteneasca, cu scopul precis de a aduna fonduri pt o actiune umanitara in folosul copiilor fara parinti. Actiunea o sa se desfasoare in Hidiselul de Jos la partia de ski incepand cu ora 11. Avem sprijinul autoritatilor locale lucru pt care le multumim:tk Concret fiecare participant va dona o suma modica, o sa anuntam ulterior,iar traseul o sa fie de doua categorii, suv si offroad. Aceasta actiune o sa depaseaca in amploare toate actiunile noastre de pana acum, evenimentul este deja popularizat la EXPO AUTO 2011 unde datorita stimabilului dl Coco avem expuse trei masini:tk Deasemenea o sa avem parteneri media cat si sponsori. Benefeciarii acestei actiuni vor fi copii fara parinti de la casa de copii unde eu si Radu am discutat cu dna directoare din partea careia avem tot concursul. Pt orice detaliu, sugestii va stau la dispozitie Atasez ceva poze de la EXPO AUTO si incep inscrierea cu ilustra mea persoana-Cipri-Mitshu http://img194.imageshack.us/img194/1293/bsc004.jpg http://img90.imageshack.us/img90/9920/bsc003.jpg Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: Trial Hidiselu de Jos Editia a II-a 25.06.2011 Avand in vedere ca sunt cu 10 cm mai "inalt" abia astept sa vedem ce poate:h5 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: Trial Hidiselu de Jos Editia a II-a 25.06.2011 Avand in vedere ca sunt cu 10 cm mai "inalt" abia astept sa vedem ce poate:h5 Poti sa pui niste poze ca nu e off topic,e pregatire pentru trial,nu?:br Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: Trial Hidiselu de Jos Editia a II-a 25.06.2011 Foarte misto initiativa. Bravo! Daca va putem ajuta cu ceva ...sa spuneti. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Re: Trial Hidiselu de Jos Editia a II-a 25.06.2011 lista deschisa in urma confirmarilor: 1. CIPRI 2. COCO 3. RADU 4. DACIAN 5. FLORIN +10cm :h5 ..... lista este deschisa.... asteptam noi confirmari :wink: :tk coco. I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ted Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Re: Trial Hidiselu de Jos Editia a II-a 25.06.2011 1. CIPRI 2. COCO 3. RADU 4. DACIAN 5. FLORIN +10cm :h5 6. IONUT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Xti Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Re: Trial Hidiselu de Jos Editia a II-a 25.06.2011 Am revenit si va salut calduros pe toti. Am ramas f placut surprins si bucuros de ceea ce ati intreprins in ultima vreme in Bihor. Nu putin regret ca nu v-am fost alaturi, ma simt de parca as fi pierdut ceva din mine. Va rog sa contati si pe mine in ce priveste donatia pentru copiii orfani. Nu vreau sa-mi promit nici mie insa ca voi fi prezent la trial, viata mea fiind ceva mai complicata acum. Dar voi incerca sa vin macar sa va mai vad, imi lipseste cheful vostru de viata. Numai bine tuturor, Cristi. Virusat off-road, in asteptarea antidotului ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Iunie 12, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2011 Re: Trial Hidiselu de Jos Editia a II-a 25.06.2011 Cum am scris si mai sus,am participat in acest weekend la Expo Auto 2011 alaturi de toti dealerii auto din Oradea,cat si alaturi de alti preparatori auto. Desi standul nostru a fost de departe cel mai murdar(masinile pline de noroi),am fost cei mai fotografiati,iar in fata plasmei pe care rulau imagini cu actiunile noastre de multe ori se statea ca la cinematograf.Scopuyl nostru a fost sa promovam trialul din 25 iunie de la Hidiselu de Jos,in cele trei zile am impartit peste 1000 de fluturasi. La inchiderea evenimentului,organizatorii au decernat premiile pentru cele mai frumoase standuri.Spre placuta noastra surprindere,am fost premiati cu LOCUL I pentru cel mai frumos stand.Incepand de maine trialul va avea 10 reclame pe zi la KISS FM.La interviurile care ni s-au luat de catre televiziunile locale am promovat din nou trialul.In mod sigur acesta va fi o reusita.Maine o sa ne deplasam din nou la Primaria Hidisel,cat si la partie pentru a contura traseele. Atasez poze de azi http://img35.imageshack.us/img35/406/expo029.jpg http://img854.imageshack.us/img854/5891/expo067.jpg http://img832.imageshack.us/img832/5884/expo116.jpg Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nissan GR Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Re: Trial Hidiselu de Jos Editia a II-a 25.06.2011 Salut Baieti sunte-m de putina vreme un club dar munca de echipa a dat roade si uite ca la aces expo TOP Auto Locul 1 este luat de Descopera Romania 4X4.In data de 25.06.2011 cum ati stabilit sa organizam editia a2-a de trial sa fie cat mai reusita si cat mai spectaculoasa.Stima BALUUU:))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Re: Trial Hidiselu de Jos Editia a II-a 25.06.2011 Frumos trofeu.... dar cu roti cam mici:ha::ha::ha: Si ca o ironie a sortii, am plecat cu 5 minute inainte de decernare:fr2 Continuam:h5:h5 PS: Cine il uda?:2dr Ar trebui, cel care a pus mana primul pe el:ft 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Re: Trial Hidiselu de Jos Editia a II-a 25.06.2011 Felicitari tuturor celor care au contribuit la acest eveniment. Frumos,promitator,la nici doua luni de la infintare, am luat hapt locul :n1 :ap:banana Ma bucur sa vad ca daca se pune pasiune,daruire si unitate se vad si rezultate.:bravo Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Re: Trial Hidiselu de Jos Editia a II-a 25.06.2011 :1:ap Tineti-o tot asa !!!:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Trial Hidiselu de Jos Editia a II-a 25.06.2011 Frumos trofeu.... dar cu roti cam mici:ha::ha::ha: Si ca o ironie a sortii, am plecat cu 5 minute inainte de decernare:fr2 Continuam:h5:h5 PS: Cine il uda?:2dr Ar trebui, cel care a pus mana primul pe el:ft florine, iti promit solemn ca o sa-l ud... defapt o sa-l udam, nu Cipriane? Am avut onoarea si placerea de a ridica acest premiu, am trait o zi superba astazi, va spun sincer, m-am simtit ca si atunci cand eram la scoala si ca de fiecare data la sfarsit de an scolar primeam premiu.. diferenta este ca, acest premiu l-am primit datorita implicarii intregii echipe, eforturilor depuse de noi toti din dorinta de a transmite un mesaj, inca o data s-a demonstrat si aratat de catrea altii ca suntem un nucleu bine inchegat in crestere si formare. :tk I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Trial Hidiselu de Jos Editia a II-a 25.06.2011 Frumos trofeu.... dar cu roti cam mici:ha::ha::ha: Si ca o ironie a sortii, am plecat cu 5 minute inainte de decernare:fr2 Continuam:h5:h5 PS: Cine il uda?:2dr Ar trebui, cel care a pus mana primul pe el:ft pai pit trebuie sa l ude dupa cum sa fotografiat cu el:ha: Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mutu Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Trial Hidiselu de Jos Editia a II-a 25.06.2011 Bravo baieti si felicitari pentru locul castigat ! Daca s-ar fi premiat si initiativa (actiunile) echipelor prezente ati fi avut doua premii fruntase ! In ceea ce priveste trialul sa-mi spuneti cu ce pot fi de folos la organizarea lui (si nu numai). Felicitari inca o data si multa succes in continuare ! Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Xti Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Trial Hidiselu de Jos Editia a II-a 25.06.2011 Un loc I meritat cu varf si indesat! Nu incetati sa uimiti lumea, tineti-o tot asa. Felicitari !!! Virusat off-road, in asteptarea antidotului ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Iunie 13, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Trial Hidiselu de Jos Editia a II-a 25.06.2011 azi am fost la locul desfasurarii trialului pt a contura traseul, se anunta unul frumos si mediu ca dificultate, poate pentru unii mai greu:grin: dar norocul lor e ca au centuri de siguranta si in spate:ha: se pare ca vor fi prezenti si cei de la aeroclubul oradea cu o demonstratie specifica:br Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Trial Hidiselu de Jos Editia a II-a 25.06.2011 azi am fost la locul desfasurarii trialului pt a contura traseul, se anunta unul frumos si mediu ca dificultate, poate pentru unii mai greu:grin: dar norocul lor e ca au centuri de siguranta si in spate:ha: se pare ca vor fi prezenti si cei de la aeroclubul oradea cu o demonstratie specifica:br Vorbeste cel care a venit cu Loganu. :ha::ha:Nu ne doare gura sa fim viteji:ha3 :h5 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
farcasradu Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Trial Hidiselu de Jos Editia a II-a 25.06.2011 lasati ca o sa ma ocup personal de jalonarea traseului si o sa am grija sa va treaca toti fiorii!!de data asta cel care va trece prin tot traseul va avea un sentiment PUTERNIC de multumire personal!!cat despre prezentarea la expo auto 2011 nu am facut altceva decat sa promovam sportul care ne uneste pe toti membrii acestui MARE forum si anume OFF ROAD-ul!!va saluta radu de la oradea care va si invita sa participati in nr cat mai mare alaturi de noi pe 25 iunie!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
farcasradu Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Trial Hidiselu de Jos Editia a II-a 25.06.2011 poze dela expo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
farcasradu Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Trial Hidiselu de Jos Editia a II-a 25.06.2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
farcasradu Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Trial Hidiselu de Jos Editia a II-a 25.06.2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Iunie 14, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Trial Hidiselu de Jos Editia a II-a 25.06.2011 Si mai atasez si eu un un clipulet cu un pic de offroad.Multumim Romana:tk Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zudy Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Trial Hidiselu de Jos Editia a II-a 25.06.2011 Abia astept sa ii vad pe aia cu avioanele :pl1 i love ARO spartana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucio Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Trial Hidiselu de Jos Editia a II-a 25.06.2011 Ciau tuturor si scuze pt absenta mea din grup , totusi sper ca nu la-ti uitat pe LUCIO al vostru. Ne vedem diseara dar si la trial. Iar pt locul I ma mandresc deoarece fac si eu parte din grup.:br:cl Descopera ROMANIA 4x4 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate