Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Trial Hidiselu de Jos Editia a II-a 25.06.2011

pit ciprian

Postări Recomandate

Re: Trial Hidiselu de Jos Editia a II-a 25.06.2011

vor fi doua trasee dl georgica ar acum ca ploua unul o sa devina chiar dificil:banana

o sa fie destul de provocator, nu stiu inca cum este traseul dar tinand cont de faptul ca l-a facut Radu, o sa fie provocare maxima atat pentru masini cat si pentru piloti :wink:

I Love Apuseni
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 110
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Domnule Coco, traseul este destul de dificil, dar practicabil de toate masinile noastre. Mai multe ne poate da sarbatoritul de azi,:dr2 care si-a montat si el CENTURI DE SIGURANTA :ha::ha::ha:

:offLA MULTI ANI domnule Ciprian! :Bsi nu uita ca nu in fiecare zi implinesti 18 ani:wink:

1995 Nissan Patrol 2.8

Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii.

Link spre comentariu

salutari!

Maine cand se va trage la sort sa tineti cont si de mine si sa ma puneti ultimul concurent, ca deabea la inceperea concursului va sosi rulmentul de la planetara.

Am sa ajung si eu pe la 12.:h5

Mitsubishi Pajero 2.5

DESCOPERAROMANIA4X4

Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca !

Link spre comentariu

salutari!

Maine cand se va trage la sort sa tineti cont si de mine si sa ma puneti ultimul concurent, ca deabea la inceperea concursului va sosi rulmentul de la planetara.

Am sa ajung si eu pe la 12.:h5

Dacian, poti sa vii si in 3 roti, traseul e facut de Radu :old si in general ai doar 2 sau 3 roti pe sol:banana

1995 Nissan Patrol 2.8

Link spre comentariu

buna ziua tuturor!e dimineata zilei de 25 iunie si trebuie sa va spun ca am niste emotii..este a doua oara cand opganizam la oradea un trial care se anunta a fi cu o larga participare si as dori sa se desfasoare cat mai bine..DOAMNE AJUTA-NE PE TOTI!acum am sa fac un anunt :draga pit ciprian asociatia din care faci parte descopera ROMANIA4x4 doreste sa te felicite acum ca ai implinit 35 de ani,:2dr multa sanatate,bucurii,sa ramai tot asa si mai departe,un iubitor al off roadului si sa dea domnul sa realizam impreuna cat mai multe lucruri bune! la multi ani!!

Link spre comentariu

Va multumesc din suflet pt urari:tk:tk:tk

Cel mai frumos cadou de ziua mea il reprezinta faptul ca trialul organizat de noi a fost un succes!!! Prin acest succes reusim sa promovam offroad-ul si prin cati bani am adunat o sa reusim sa organizam o excursie copiilor abandonati:br

Multumesc si felicit pe toti cei care s-au implicat in reusita acestui eveniment:h5:tk

Maine am sa revin cu primele imagini fota cat si cu detalii , pana atunci sa fim sanatosi:h5

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu

La multi ani ! domnul Ciprian si felicitari tuturor pt organizare , a fost foarte frumos azi , pun cateva poze , din pacate nu prea am facut poze si imi cer scuze ca nu am reusit sa fac poze la toti concurentii dar mai mult am filmat , in curand voi pune si filmarea .

IMG017.thumb.jpg.e8fb4833a0b44b7a7fed675f08681bac.jpg

IMG015.thumb.jpg.88904a97a4f7da2067bfbd6f877a7b85.jpg

IMG013.thumb.jpg.210e0d5a9201b95b18fb9aae09fe6364.jpg

IMG011.thumb.jpg.c193e5c9f5561a265cd469b60bdb7696.jpg

IMG016.thumb.jpg.6855e36e91cdbb0f5de5961212fed9e9.jpg

IMG018.thumb.jpg.b88d0b0d5ccc839f1ac6c6bc4b0880de.jpg

Link spre comentariu

Au venit si pozele

Multumim lui Mihai care este el fotograf:ft

http://img51.imageshack.us/img51/1564/dsc0712tb.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

http://img6.imageshack.us/img6/5417/dsc0872g.jpg

http://img221.imageshack.us/img221/212/dsc0797q.jpg

http://img585.imageshack.us/img585/4526/dsc1149c.jpg

URL=http://imageshack.us/photo/my-images/12/sssssssxx.jpg/]http://img12.imageshack.us/img12/4517/sssssssxx.jpg[/url]

http://img695.imageshack.us/img695/7263/dsc0766i.jpg

http://img31.imageshack.us/img31/2554/sssssssssssssssssssx.jpg

Link spre comentariu

Link spre comentariu

Foarte tare! :br

Un Hammer in trial mai rar vezi ... si vad ca propitarul ia rupt fasu ...nu s-a jucat!

Poate la anul vedem si o cupa organizata de voi ... :grin:

Asa este, cand pui suflet nu are cum sa nu iasa treaba buna ... :h5

Recunosc, de cand cu umanitara aia va urmaresc cu sufletul la gura actiunile ... :br

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Felicit organizatorii pentru ca au inteles si reusit sa ridice stacheta din nou dar si pentru scopul nobil aflat in centrul evenimentului . Concurentii, incurajati si aplaudati de spectatori au oferit un spectacol peste asteptari. Daca pana si noi cei de pe margini am simtit adrelina...

Trebuie sa am un Off Road cat mai repede ca viata trece si e numai una, iar oameni adevarati si care stiu sa traiasca nu gasesti oriunde in zilele noastre.

Virusat off-road, in asteptarea antidotului ...
Link spre comentariu

A fost multa implicare si pasiune, am vrut sa iasa totul bine, a iesit f bine

Am avut doua scopuri; sa promovam offroad-ul si sa adunam ceva bani pt copii abandonati. Au fost si ei prezenti la trial, maaaare bucurie pe capul lor :br:br. Cand i-am condus la masini si le-am spus ca din bani stransi o sa facem o excursie pt ei a fost mare fericire. Pt momente scurte si intense de genul acesta merita sa organizezi asa ceva

Am reusit sa adunam aproape 3000 roni, au aparut si primi sponsori, pasi mici dar siguri.... In mod sigur anul viitor o sa incercam sa organizam o cupa, o sa si reusim:h5

Ma bucur ca avem o ff buna colaborare cu autoritatile locale dar si de proaspatul 'parteneriat' incheiat cu cei de la clubul de aeromodele din Oradea. Imbucurator ca au aparut si noi pasionati, ex Hummerul care chiar a mers bine:br

O pata de culoare a reprezentat Petrica posesorul minunatului Aro , a facut spectacol, e de remarcat ca Petrica are trei copii si inca trei in intretinere si s-a inscris in concurs sa-i ajute si pe copii 'nostri'

O sa se publice si clasamentul, felicitare tuturora, a fost un super spectacol:br. Am avut peste 500 de spectatori, incidente nu au fost, au f prezenti politia dar si ambulanta pt ca totul sa iasa bine. Spectaculos a fost si momentul oferit de avioanele si elicopterele celor de la Aeroclub:br

Urmeaza excursia iar apoi o sa desfasuram o actiune super despre care o sa revin cu detalii la momentul potrivit.Poze o sa mai pun iar clipurile pe sapt viitoare:h5

Link spre comentariu

Ca facand parte dintre organizatori, este foarte greu sa clasific obiectiv reusita evenimentului, dar analizand reactiile, se pare ca a fost un eveniment reusit. Pacat ca ploaia nu ne-a lasat sa facem cum trebuie si festivitatea de premiere, dar privind optimist, vremea a fost perfecta pe tot restul timpului. Doresc sa multumesc tuturor PRIETENILOR cu care am realizat acest trial, si in mod special lui Radu pentru conceperea acestui superb traseu.:tk

Vom continua:h5

1995 Nissan Patrol 2.8

Link spre comentariu

dragii mei!nu exista bucurie mai mare decat multumirea pe care o poti citi in ochii celor pentru care te-ai straduit sa faci ceva cat mai bun,cat mai interesant!! va spun sincer ca s-a depus tot efortul pentru a organiza o intalnire {un trial}cat mai placuta ptr toata lumea si mai ales ca lucrurile sa se desfasoare in siguranta!!eu personal aduc multumiri si felicitari participantilor si vizitatorilor pentru ca au stiut sa ridice stafeta la inaltime prin felul in care au incurajt concurenti si prin felul distins in care -au comportat!!BRAVO!! de asemenea va anunt de pe acum ca urmatorul trial se va tine undeva la inceputul lunii august cand voi propune un traseu {sper }mai interesant si mai solicitant. asa ca de pe acum va invit din toata inima mea la actiunea viitoare !!{actiunea se va desfasura tot la hidisel}

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare