f_zoltan Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 (editat) Re: 41=8....de ce? Eu chiar cred ca in zone normale fluxul de bani e mai bine sa ramana local. Tocmai ce zici tu mai sus, tch, daca guvernul/ consiliul judetean/ prefectul/ ministrul vrea, te lasa muritor de foame pentru ca ai votat altfel decat vroia el. Guvernul a vandut tot ce era industie in zona mea pe bani marunti, guvernul a permis ca "cumparatorii" sa vanda tot la fier vechi, guvernul e cel care ia toate impozitele si taxele si le distribuie cum si cand doreste. Intamplarea face ca unde stau eu sa nu se intoarca nici macar cat se aduna, in timp ce in zonele favorizate ale judetului sa fie alte oportunitati. Ai vazut vreodata capitala saraca? Ai vazut resedinta de judet saraca? Eu nu. Caimacul se duce intotdeauna catre ele, oricat de putini ar fi banii. Si la nivel regional, nu cred ca in superjudetul Vest banii o sa vina de acum incolo catre muritoarea de foame Hunedoara, tot Timisului sau Aradului o sa le mearga bine. Nici in superjudetul Centru nu cred ca Alba va avea ceva de castigat, in conditiile in care eu zic ca Sibiul si Brasovul (eventual Muresul) vor domina restul judetelor. Dintotdeauna au existat judete favorizate de guverne si judete tinute, uneori si din calcul politic, in mizerie, acum se va ascunde asta sub masca regiunilor. Avand in vedere ca in constinta oamenilor judetele de acum vor ramane vii cel putin o generatie, ma intreb daca nu cumva toata schimbarea asta o sa ajunga sa semene cu o federalizare. Facuta de bunavoie. Later edit -------- Ma uitam pe rahatul ala de harta si ma minunez. Eu ziceam ca imi e greu sa ajung de la mine la Timisoara ca sa rezolv treburile care se pot rezolva doar in resedinta de judet. Am 250 km pana acolo. Dar ce sa zica saracul om din Apuseni, din Alba? Cum ajunge el la Brasov? Nici tren nu are pana acolo ca e rupt un pod undeva dincolo de Sibiu si trenul ocoleste pe la Medias. Cum ajunge cineva de la Buzau sau din Vrancea tocmai la Constanta sa isi faca un prapadit pasaport? Astia nu-s normali, s-au tampit de tot! Ca sa poti rezolva un mizilic uneori va trebui sa faci o zi dus, o zi intors?! Sa nu luam in calcul ca "domnii de la judet" poate o sa-ti zica sa vii in alta zi, ca azi s-a terminat programul. Editat Iunie 14, 2011 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: 41=8....de ce? 25 ani ?!? Aiurea..............1000 ani !!! Numiti un singur domeniu de activitate care functioneaza ceas in tara asta sau care s-a schimbat in bine in astia 22 ani ! (Coruptia, furtul, etc se exclud.......) Domeniul IT&C ( in traducere Tehnologia informatiei si a comunicatiilor ) functioneaza foarte bine, fiind din punctul asta de vedere una din tarile care au relizat foarte multe din lume.... din pacate insa domeniul asta este mic si nu poate sa tina o tara din veniturile aduse, de unde mai pui ca "baietii destepti" din domeniu stiu foarte bine cum sa-ti "exporte" profiturile obtinute.... Cu problema "ungurilor" cred ca exagerezi putin, sunt oameni ca si noi si care nu cred ca vor vreo autonomie sau altceva, daca ar vre-o ar pleca in Ungaria, vor doar sa o duca bine, sa aiba ce sa puna pe masa si sa stie pt ce muncesc, si aici ar trebui sa faci abstractie de niste "capete tembele" gen Csaba barno, Verestoy Attila...etc... care daca stau bine sa ma gandesc sunt niste gunoaie care folosesc ca pancarda un nationalism care prinde la fraieri ca sa poata fura ei cat mai mult...Verestoy a catat sute de mii de tone de lemn din Harghita si Covasta si are "meritul" a mii de hectare de defrisari .. ma indoiesc ca exista vre-un ungur care sa stea prin zona si sa nu il injure toata ziua ca din cauza unora ca el ii aluneca acum pamantul de sub casa si o ia din 2 in 2 ani de la zero... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: 41=8....de ce? ce activitate e in topicul asta de telenovela...la cele de discutii tehnice...se asterne praful...arunca o petarda cretinii aia de la conducere si hop...comunitatea 4x4 isi da cu presupusul......de parca a intrebat-o cineva ceva..... tipic.....vorbim vorbe...si discutam discutii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: 41=8....de ce? GATA NU se mai face regionalizare, cel putin momentan :ha: :ha: :ha: http://stiri.rol.ro/pdl-renunta-la-angajarea-raspunderii-guvernului-pe-regionalizare-dupa-amenintarile-udmr-709750.html Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: 41=8....de ce? ce activitate e in topicul asta de telenovela...la cele de discutii tehnice...se asterne praful...arunca o petarda cretinii aia de la conducere si hop...comunitatea 4x4 isi da cu presupusul......de parca a intrebat-o cineva ceva..... tipic.....vorbim vorbe...si discutam discutii Pai te asteptam sa ne spui si tu cateva vorbe despre masina asta...... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62639-N-i-s-s-a-n-o-s-a-u-r-u-s-R-e-x REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: 41=8....de ce? Pai te asteptam sa ne spui si tu cateva vorbe despre masina asta...... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62639-N-i-s-s-a-n-o-s-a-u-r-u-s-R-e-x pai Astrale NissanosaurusRex este pe Arad nu este "Regionala" :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: 41=8....de ce? pai Astrale NissanosaurusRex este pe Arad nu este "Regionala" :ha: De acolo e proprietarul dar lucrarea s-a facut pe "regionala" lor, la BV.......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: 41=8....de ce? asa brusc ti-ai adus aminte de topicul asta? pe pariu ca daca nu postam la rubrica de telenovele...nu ziceai nimic? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: 41=8....de ce? asa brusc ti-ai adus aminte de topicul asta? pe pariu ca daca nu postam la rubrica de telenovele...nu ziceai nimic? Nu fi asa sigur......http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62639-N-i-s-s-a-n-o-s-a-u-r-u-s-R-e-x&p=708306&viewfull=1#post708306 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tch Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: 41=8....de ce? super tare...asta a fost ca in politica. discutam si noi astia mici de una de alta si a venit de la centru ca ce dracu ne jucam noi aici in nisip la telenovela, ca altele ard pe forum:ha: postulat: orice lucru la scara mare are un corespondent la scara mica. chiar daca sunt nou pe forum, sper ca se intelege ca e o gluma:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: 41=8....de ce? @bogthebat - fara nici un fel de intentie rea, dar imi permit sa te asigur ca gresesti comparand Romania cu USA. E ca si cum ai compara coada vacii cu stampila primariei... E o cu totul alta situatie ... :grin: Oricum, foarte fain gandita toata treaba. Eu imi pun doar o singura intrebare : cat dracului mai stam si inghitim scuipatul astora? Fiecare dintre noi sta acasa, se uita la TV, injura, mai scrie pe forum, mai injura inca o data, se pune in pat injurand si a doua zi o ia de la capat cu intinsul celuilalt obraz ptr a primi o noua palma de la carmuitorii nostri iubiti. Dar concret ... CONCRET, face careva ceva ??? Respecte! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: 41=8....de ce? @bogthebat - fara nici un fel de intentie rea, dar imi permit sa te asigur ca gresesti comparand Romania cu USA. E ca si cum ai compara coada vacii cu stampila primariei... E o cu totul alta situatie ... :grin: ............. Respecte! Probabil..... Dar e singurul lucru care sa merite aceasta schimbare (sunt un optimist:grin:) . Daca se fac 8 megajudete si totul ramane la fel.....atunci .....:bleah Referitor la celalat aspect, NIMENI nu va face nimic, ca de obicei. Asa ne e natia. (eventual daca cineva da bani sa iasa in strada .... dar normal - fara sa se afle - ) "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: 41=8....de ce? Guvernanti nostri sunt loviti cu p... in cap deci nu ne putem astepta la lucruri bune de la niste tembeli Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: 41=8....de ce? Guvernantii nostrii nu sunt loviti cu nimic in cap. Fraiele se trag din afara. Nu din urne. Am fost si am ramas un popor supus. In Evul Mediu, Tarile Romane plateau tribut. Dupa caz: Portii Otomane, Austro-Ungarilor, etc. Cei ce conduceau Tarile Romane nu faceau decat sa umple buzunarele asupritorilor si pe ale lor. Asa e si acum, oameni buni. Dincolo de aceasta impartire, sunt taxele care ies cum vor cei de sus, nu cum le vedem noi logic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: 41=8....de ce? Salutari din Moldova Sud! Adica Dobrogea ... Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 (editat) Re: 41=8....de ce? Guvernantii nostrii nu sunt loviti cu nimic in cap. Fraiele se trag din afara. Nu din urne. Am fost si am ramas un popor supus. In Evul Mediu, Tarile Romane plateau tribut. Dupa caz: Portii Otomane, Austro-Ungarilor, etc. Cei ce conduceau Tarile Romane nu faceau decat sa umple buzunarele asupritorilor si pe ale lor. Asa e si acum, oameni buni. Dincolo de aceasta impartire, sunt taxele care ies cum vor cei de sus, nu cum le vedem noi logic. Nu se trage nimic de afara.....asta e scuza noastra vesnica si suprema sau mai bine zis a celor care sunt la putere si au nevoie sa nu se vada cat fura ei.......ne-o tragem noi aici, intre noi, in toate pozitiile....... La urne batalia se duce pentru accederea la putere si implicit la contractele pe bani publici, contracte oneroase, in detrimentul banului public, deci al contribuabilului caruia i se maresc impozitele, dar nu-i spune nimeni pe ce se cheltuiesc banii respectivi si nici nu se vede in nimic........vezi cazul taxelor de drum (una in combustibil, una in rovinieta, etc) care doar sunt colectate, soselele sunt vai-mama lor, dar in schimb avem baroni-regi ai soselelor !!! Daca mai exista vreo legatura cu trecutul de care pomenesti, este doar aceea a obiceiurilor bine impamantenite la noi si anume : furatul, peschesul, ciubucul, coruptia......astea avand origine in epoca fanariota si/sau stalinista..... Daca aveam "norocul" sa ramanem parte a Imperiului Austro-Ungar iti garantez ca toate astea dispareau..... Si ca sa fim on-topic : UE a spus clar ca n-are nici o legatura accesarea fondurilor puse la dispozitia Romaniei cu reorganizarea administrativa din judete in zone ! Iar accesarea fondurilor nu se face de catre autoritati din simplul motiv ca banii aia sunt foarte bine monitorizati si nu prea pot fi dositi, ascunsi, manariti si, in final, furati !!! Editat Iunie 21, 2011 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: 41=8....de ce? Salutari din Moldova Sud! Adica Dobrogea ... Salutare Moldovene..... sau cum se spune in "jargon": "Sarma" din sud sau "Sarma" uda ?! :uameni , :ha: .... glumesc Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: 41=8....de ce? Nu se trage nimic de afara.....asta e scuza noastra vesnica si suprema sau mai bine zis a celor care sunt la putere si au nevoie sa nu se vada cat fura ei.......ne-o tragem noi aici, intre noi, in toate pozitiile....... La urne batalia se duce pentru accederea la putere si implicit la contractele pe bani publici, contracte oneroase, in detrimentul banului public, deci al contribuabilului caruia i se maresc impozitele, dar nu-i spune nimeni pe ce se cheltuiesc banii respectivi si nici nu se vede in nimic........vezi cazul taxelor de drum (una in combustibil, una in rovinieta, etc) care doar sunt colectate, soselele sunt vai-mama lor, dar in schimb avem baroni-regi ai soselelor !!! Daca mai exista vreo legatura cu trecutul de care pomenesti, este doar aceea a obiceiurilor bine impamantenite la noi si anume : furatul, peschesul, ciubucul, coruptia......astea avand origine in epoca fanariota si/sau stalinista..... Daca aveam "norocul" sa ramanem parte a Imperiului Austro-Ungar iti garantez ca toate astea dispareau..... Si ca sa fim on-topic : UE a spus clar ca n-are nici o legatura accesarea fondurilor puse la dispozitia Romaniei cu reorganizarea administrativa din judete in zone ! Iar accesarea fondurilor nu se face de catre autoritati din simplul motiv ca banii aia sunt foarte bine monitorizati si nu prea pot fi dositi, ascunsi, manariti si, in final, furati !!! Astral, concret: 1. petrolul nu e al nostru. 2. marile concerne comerciale nu sunt ale noastre. 3. avem preturi la fel ca in Europa, dar salariile de zece ori mai mici ca acolo. 4. avem taxe foarte mari. 5. Guvernul ne obliga indirect sa luam maisni noi din Romania. Si mai sunt si alt exemple. Fraco-masoneria conduce lumea. Dar cine nu vrea sa vada asta, este alegerea sa. Sa mearga si la vot, este alegerea fiecaruia cum vrea sa vada lucrurile. Astral, vezi cum vrei tu lucrurile. E dreptul tau si respect asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: 41=8....de ce? Eu am vrut sa subliniez ca inainte de toate raul in tara asta vine din interior si ca acolo ar trebui intai rezolvata problema si abia dupa aia.......... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: 41=8....de ce? Eu am vrut sa subliniez ca inainte de toate raul in tara asta vine din interior si ca acolo ar trebui intai rezolvata problema si abia dupa aia.......... Cei de la putere strang bani, pentru cei ce ne conduc din umbra si pentru buzunarele lor. Daca iei pe multi dintre noi cei de jos, Astral si ii pui acolo sus, sa conduca aceasta tara, tot la fel vor proceda. Uita-te in jurul tau: 1. In blocul in care locuiesti, cel ce iti e vecin, dar e casier, presedinte etc, te fura cu acte in regula( facand reparatii, din al carui cost are un comision gras, etc) 2. Mergi pe strada cu masina. vezi cu parteneri de trafic nu respecta semnele si iti taie calea, iti blocheaza masina ta parcata, etc. 3. La locul de munca, chiar si daca sunt salariii de mizerie in acel loc, ai sa gasesti multi oameni, care "isi baga la apa" colegii, desi prin aceste gesturi, nu obtin un salariu mai mare. Sa iti mai dau exemple? Din pacate, asta e tara in care traim. Si "suntem in aceeasi barca" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: 41=8....de ce? Pai vezi ? Ultimele exemple pe care mi le-ai dat, n-au nici o legatura decat cu NOI ! Iar acuma sa generalizezi ca toti , fara exceptie, suntem hoti fara scrupule, cred ca exagerezi...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tch Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: 41=8....de ce? Pai vezi ? Ultimele exemple pe care mi le-ai dat, n-au nici o legatura decat cu NOI ! Iar acuma sa generalizezi ca toti , fara exceptie, suntem hoti fara scrupule, cred ca exagerezi...... nu, unii au scrupule:banana la mine acum pun borduri super inalte, distrugand toate locurile de parcare neplatite...probabil ca bordurile alea sunt ale cuiva "zmeker". dupa ce ca nu construiesc locuri de parcare, mai si distrug pe ici pe colo ce mai era. idioti, nesimtit etc. poate ca daca ar fi 1% procentaj la vot (ei si familiile lor), s-ar sesiza elvetia si ne-ar faca pasalac modern. asta cu 8 judete mi-am dat seama azi de dimineata de unde a venit...zecile de baroni locali intre timp au consilieri care au avut curajul sa le zica ca "baron" e cam de cacat, macar conti daca ar fi...si oamenii au zis ca decat 42 de baroni, mai bine 8 "printi":ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: 41=8....de ce? ... una peste altase pare ca NOI avem o mare problema, ca ne "furam" caciula unii altora fara sa ne gandim decat la noi.... atii sunt mai destepti si profita din asta si asa mai departe... ori o sa ne resemnam, ori emigram.... ce alegeti ? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: 41=8....de ce? ... una peste altase pare ca NOI avem o mare problema, ca ne "furam" caciula unii altora fara sa ne gandim decat la noi.... atii sunt mai destepti si profita din asta si asa mai departe... ori o sa ne resemnam, ori emigram.... ce alegeti ? Exact ce spui tu. Se aplica principiul: "Scapa cine poate.". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: 41=8....de ce? Pai vezi ? Ultimele exemple pe care mi le-ai dat, n-au nici o legatura decat cu NOI ! Iar acuma sa generalizezi ca toti , fara exceptie, suntem hoti fara scrupule, cred ca exagerezi...... Eu am spus asta: "Daca iei pe multi dintre noi cei de jos, Astral si ii pui acolo sus, sa conduca aceasta tara, tot la fel vor proceda." Asta inseamna exact ce am spus: multi dintre noi, nu toti, fara exceptie, cum spui tu. Ca vrem sau nu vrem, asta e realitatea, Astral. Vezi ce le face celor din M.I.: le-a micsorat salariile mult. Si ca ca ii dezbine, li se cere sa dea concurs pentru a isi pastra slujbele. Ce inseamna asta? Politistului sa nu ii pese de coleg, caci el are familie, copii, rate. Asa ca trebuie sa lupte singur sa isi pastreze postul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate