Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Diverse proiecte Range Rover

Mugur

Postări Recomandate

pozele astea sunt pentru cei care cred ca Range Rover nu poate

ba uite ca poate!!!!!!!!!!

sper ca si amea sa ajunga in ceva timp asa

Range Rover Classic V8

The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Range Rover pana in '95 poate destule, stai linistit !

La raliul Malaieziei, care nu e chiar floare la ureche, au castigat Range-urile de n'spe ori.Ca sa nu zic de cate ori au luat si locul 1 si locul 2... :mrgreen:

Link spre comentariu

La raliul Malaieziei, care nu e chiar floare la ureche, au castigat Range-urile de n'spe ori.Ca sa nu zic de cate ori au luat si locul 1 si locul 2... :mrgreen:

mai erau si alte masini?????????? :lol: :lol: :lol:

Link spre comentariu

Vizitator Deceneu

mai erau si alte masini?????????? :lol: :lol: :lol:

Mai erau cateva defendere si cateva discovery :lol: :lol: :lol:

Link spre comentariu

Ca sa fiu sincer erau multe Toyote BJ 48, LX 70 / 73 , multe Jeep Wrangler si Cheroke, ceva Land Rover Defender si un Land Rover Discovery.Nici un Mercedes G, probabil s-au speriat de conditiile din jungla... :shock: :twisted: :D

Range Rover-arurile erau foarte simplu si eficient construite, primele modele cu 2 usi si aveau niste piloti si navigatori excelenti. Probabil din cauza asta au si castigat... :D

Oricum chestia asta cu rivalitatea dintre branduri este o tampenie.

In afara de Mercedes G si Toyotele vechi, masini HD stock, celelalte sunt varza.Marea lor calitate este bricolabilitatea, cu cat sunt mai bricolabile HD, cu atat sunt mai bune.Cand ma refer la bricolabilitate HD, ma refer la major brands off road pur sange, nu la rahaturile de plastic si SUV, facute de departamentul de marketing si nu de ingineri, adica nu la gunoaiele moderne care prostesc neofitii... :evil:

Probabil la una din intalnirile urmatoare voi multiplica caseta si o s-o dau cadou la participanti; din ce-mi aduc aminte e vorba de etapa din 2002 parca...

Cea mai buna masina e aia pe care ti-o faci tu !... :D

Link spre comentariu

chiar trebuia sa scrii o pagina.... ''nu a participat nici un Patrol ' ..era suficient... :lol:

nu ai fost atent ,se vorbea de masini :lol: :lol: :lol:

Link spre comentariu

Vizitator Deceneu
Ca sa fiu sincer erau multe Toyote BJ 48, LX 70 / 73 , multe Jeep Wrangler si Cheroke, ceva Land Rover Defender si un Land Rover Discovery.Nici un Mercedes G, probabil s-au speriat de conditiile din jungla... :shock: :twisted: :D

Range Rover-arurile erau foarte simplu si eficient construite, primele modele cu 2 usi si aveau niste piloti si navigatori excelenti. Probabil din cauza asta au si castigat... :D

Oricum chestia asta cu rivalitatea dintre branduri este o tampenie.

In afara de Mercedes G si Toyotele vechi, masini HD stock, celelalte sunt varza.Marea lor calitate este bricolabilitatea, cu cat sunt mai bricolabile HD, cu atat sunt mai bune.Cand ma refer la bricolabilitate HD, ma refer la major brands off road pur sange, nu la rahaturile de plastic si SUV, facute de departamentul de marketing si nu de ingineri, adica nu la gunoaiele moderne care prostesc neofitii... :evil:

Probabil la una din intalnirile urmatoare voi multiplica caseta si o s-o dau cadou la participanti; din ce-mi aduc aminte e vorba de etapa din 2002 parca...

Cea mai buna masina e aia pe care ti-o faci tu !... :D

Sint intru totul deacord cu tine, personal nu am complexe fata de marca, brand, tip, etc., faptul ca mai "intep" si eu pe ici pe colo, e ca sa mai descretim fruntile dupa o zi de haladuiala prin cotidian. Ca sa revenim la subiect pun si eu o intrebare: Nissanul intra in in segmentul "masini HD stock"?

Link spre comentariu

Nu am avut Nissan, asa ca imi dau cu parerea din auzite, cred ca intra intr-o categorie intermediara daca ne referim la varianta stock.Este o masina buna, serioasa, performanta, cu posibilitati mari in cazul in care este bricolata BINE, dar nu este HD stock la nivelul Mercedesului G, sau a Toyotelor vechi pana la seria 80 inclusiv.Problema cea mai mare a Nissan-urilor mi se pare motorul prea slab pentru greutatea masinii, bineinteles cu exceptia lui 4.2.Repet, poate este o parere subiectiva, nu sunt expert in Nissan, am avut doar Aro, Mitsubishi Pajero, Toyota Land Cruiser LJ 73 si Land Rover Discovery.O alta chestie pe care am remarcat-o si probabil este valabila la toate masinile este ca mai bine le lasi stock decat sa le modifici aiurea si sa rupi tot pe ele.Cand te apuci de modificat o masina, trebuie sa te gandesti bine ce faci, deoarece orice modificare presupune numeroase alte modificari daca vrei sa faci o chestie serioasa, practic construiesti o noua masina din bara in bara, inclusiv barile... :D

Oricum daca vrei sa facem o comparatie orice Land Rover stock versus Nissan Patrol stock, cu siguranta Nissan-ul este mai HD, fara discutii... :D

Parerea mea... :roll:

Link spre comentariu

motorul de 2.8 TD pe patrol scurt este mai mult decat suficient... ptr varianta lunga e altceva....se simte putina lipsa de putere...

altfel.... eu cu mot meu fug 150 km/h ...... si de cuplu la turatie joasa.... pun pariu ca daca ne punem spate in spate si ne tragem te iau taras....

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Lucian, omule, trezeste-te s-a facut dimineata !... :D

Nu vreau sa intru in polemici pe tema puterii motorului sau a cuplului...

Tot ce pot sa-ti spun este ca am condus masina de teren cu 60 CP, 90 CP, 125 CP, 185 CP, 225 CP; am mers, nu am condus, si Mercedes G V8 AMG benzina, parca vreo 350 CP... :shock:

Crede-ma pe cuvant, diferenta este semnificativa la fiecare categorie, eu personal sub 185 CP, cat am acum nu vreau sa mai cobor, mai ales la o masina peste 2 t.De ce oare baietii cu proiecte serioase de Patrol, respectiv Mihai Nitulescu, Luigi Parsu, Gabi Nicolae, parca si Deceneu, si-au schimbat motoarele cu unele mult mai puternice ?

Ca sa nu mai vorbim de schimbarea rapoartelor in diferentiale, asta mie mi s-a parut cea mai buna treaba pe care am facut-o !... :D

Aici nu discutam de masini mici si usoare gen Samurai, ca alea sunt alta mancare de peste, sunt bengoase rau... :D

Hai sa traiesti, fir intins si bafta la proiecte !... :D

Link spre comentariu

un amic acum ceva timp a suferit un accident .... un alt amic cu patrol 4200 injectie benzina ,a ajuns inainte si a incercat sa-i traga de bara masinii care i-i intrase in roata... au incercat vreo 15 -20 min.... cand am ajuns eu mirosea numai a ambreiaj incins .... nu a putut misca bara nici 1 cm.... i-am indreptat eu bara atunci doar cu masina pe greu...fara macar sa accelerez...

....si 4,2i are cai...o herghelie....

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

un amic acum ceva timp a suferit un accident .... un alt amic cu patrol 4200 injectie benzina ,a ajuns inainte si a incercat sa-i traga de bara masinii care i-i intrase in roata... au incercat vreo 15 -20 min.... cand am ajuns eu mirosea numai a ambreiaj incins .... nu a putut misca bara nici 1 cm.... i-am indreptat eu bara atunci doar cu masina pe greu...fara macar sa accelerez...

:D Dupa cum spunea si prietenul tau Nello, conteaza cine conduce masina, piesa acea importanta dintre volan si scaun... :D

Iar tu, esti un Meserias... :mrgreen:

Link spre comentariu

Ref Patrol: la Mures Laci si Suni din Cluj a concurat cu un Patrol Y 260, 3.3 turbo si au scos locul 4-5-6 (undeva pe acolo). Masina era absolut nemodificata. Fara troliu, lift kit, nimic. Numai MTuri (a fost la OPEN)

Ref fiabilitate: am un prieten foarte experimentat (Kecske = Capra) si el mi-a povestit ca odata a incercat sa-si distruga Patrolul (tot 260)...fara rezultate, si cred ca erau conditii de concurs!

Link spre comentariu

Vizitator Deceneu

:lol: :lol: :lol: Pescarul tot pescar moare, pina nu intinde el mainile sa ne arate ce distanta avea crapul lui intre ochi, nu-i sanatos :lol: :lol: :lol:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare