ionutzt Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 superb.... :( ........ io zic sa nu te intristezi, cea mai mare parte a proiectului ai rezolvat-o. ai un range, restul...in timp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 ... pun pariu ca daca ne punem spate in spate si ne tragem te iau taras... La o astfel de proba nu conteaza puterea motorului! In treapta redusa ai suficienta si cu un ARO de 68 CP. Aici sunt esentiale 2 elemente: greutate, aderenta! Daca masinile sunt echipate cu acelasi model de pneuri - profil, dimensiune si se afla pe aceiasi suprafata - asfalt, nisip, etc., nu conteaza decat greutatea! Cel mai greu va castiga - trage, in cazul de fata. :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 I-ai stricat manevra lu' nen'tu Lucian ... precis venea cu o tona de lingouri de plumb dupa el, intinse frumusel prin bena :D :D :D ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 I-ai stricat manevra lu' nen'tu Lucian ... precis venea cu o tona de lingouri de plumb dupa el, intinse frumusel prin bena :D :D :D ... Nu cred ca vrea sa puna atita incarcatura, ca abia a sablat si springuit arcurile la K160 :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 sorine ia modelu si la anu cind venim la voi Kesssss asa sa arate :twisted: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Dar ca sa revenim de pe aratura, nu stiu de unde ai scos dom'Mugur rover-ele astea dar intradevar sint superbe. E bine venit materialul de aruncat ochiul ca vara asta trebuie sa prepar un rover si anume a lui Kess 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 sunt prezent...... :twisted: Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 Dar ca sa revenim de pe aratura, nu stiu de unde ai scos dom'Mugur rover-ele astea dar intradevar sint superbe. E bine venit materialul de aruncat ochiul ca vara asta trebuie sa prepar un rover si anume a lui Kess bafta Kess. Eu cred ca o sa arate super masina. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate