Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Diverse proiecte Range Rover

Mugur

Postări Recomandate

... pun pariu ca daca ne punem spate in spate si ne tragem te iau taras...

La o astfel de proba nu conteaza puterea motorului! In treapta redusa ai suficienta si cu un ARO de 68 CP. Aici sunt esentiale 2 elemente: greutate, aderenta! Daca masinile sunt echipate cu acelasi model de pneuri - profil, dimensiune si se afla pe aceiasi suprafata - asfalt, nisip, etc., nu conteaza decat greutatea! Cel mai greu va castiga - trage, in cazul de fata.

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator koala
I-ai stricat manevra lu' nen'tu Lucian ... precis venea cu o tona de lingouri de plumb dupa el, intinse frumusel prin bena :D :D :D ...
Link spre comentariu

Vizitator Deceneu
I-ai stricat manevra lu' nen'tu Lucian ... precis venea cu o tona de lingouri de plumb dupa el, intinse frumusel prin bena :D :D :D ...

Nu cred ca vrea sa puna atita incarcatura, ca abia a sablat si springuit arcurile la K160 :lol: :lol: :lol:

Link spre comentariu

Vizitator Deceneu
Dar ca sa revenim de pe aratura, nu stiu de unde ai scos dom'Mugur rover-ele astea dar intradevar sint superbe. E bine venit materialul de aruncat ochiul ca vara asta trebuie sa prepar un rover si anume a lui Kess 8)
Link spre comentariu

Dar ca sa revenim de pe aratura, nu stiu de unde ai scos dom'Mugur rover-ele astea dar intradevar sint superbe. E bine venit materialul de aruncat ochiul ca vara asta trebuie sa prepar un rover si anume a lui Kess

bafta Kess.

Eu cred ca o sa arate super masina.

o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde......

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam.....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare