blackufo Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 cu scuzele de rigoare si cu intarzaiere de aprox.o saptamana am reusit sa dau de aparatul foto si incllusiv de imaginile stocate pe card .putem doar preciza ca a fost o intalnire scurta , dar plina de clipe de neuitat . nu vreau sa omit pe nimeni din cei care au participat ,deci nu o sa dau cu numele dar las imaginile sa vorbeasca de la sine .......mancarea ? ca deobicei ,ca si la mama acasa ,cabanierul cu sotia au fost trup si suflet ptr. mica gasca, invitatii ?sau evidentiat prin prezenta lor cu bancurile, micile atentii gen jonny walker,povestile fara de nesfarsit care fac deliciul unui foc de tabara ce-i drept mai micut......iar de neuitat a fost micuta ,draguta si simpatica fetita a primarului care ne-a desfatat cu glasul sau. Tutti a fost gazda perfecta , intodeauna incerc sa imi dau seama de unde atata energie, pasiune si vointa in tot ceea ce face ..........dar acum imi dau seama si privind la pustiul meu ne dam seama ca sufletul nostru este pururea tanar ,doar balamalele mai scartaie dar nu-i bai . incerc sa nu divaghez prea mult de la scopul acestui topic dar pot spune ca a fost un mic preambul la ce va urma in august la Agnita .......incercam prin micile raiduri sa descoperim noi trasee ,sa va putem ,, satisface ,,pe deplin in urmatoarea etapa ,amicala ce se va desfasura in centru. amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Iunie 13, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: scurta escapada in jurul Agnetheln 04 06 2011 [ATTACH=CONFIG]108615[/ATTACH] amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Iunie 13, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: scurta escapada in jurul Agnetheln 04 06 2011 [ATTACH=CONFIG]108616[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]108619[/ATTACH] amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Iunie 13, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: scurta escapada in jurul Agnetheln 04 06 2011 [ATTACH=CONFIG]108628[/ATTACH] amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: scurta escapada in jurul Agnetheln 04 06 2011 Ce oras e asta "Agnetheln" ? Din ce tara este ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: scurta escapada in jurul Agnetheln 04 06 2011 Ce oras e asta "Agnetheln" ? Din ce tara este ? este Agnita. dar cred ca e in nemteste. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Duke Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: scurta escapada in jurul AGNITEI 04 06 2011 este numele sasesc al agnitei. agnetheln = agnita asa cum si: kronstadt = brasov klausenburg = cluj Schäßburg = sighisoara rosenau = rasnov rotbach = rotbav etc... gasiti o lista aici: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Transylvanian_Saxon_localities exista 10 tipuri de oameni: cei care inteleg binar si ceilalti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: scurta escapada in jurul AGNITEI 04 06 2011 De ce nu scrieti bre in germana? Ca ne traducem noi singurei pe gogule ... :grin: Io nu am nimic cu ungurii fratii mei dar pe nemti i-as impusca pe stadioane ... sa invete sa vorbeste si romaneste ... PS - e o gluma ... nu va impacientati ... ONTOPIC - sa va fie de bine ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: scurta escapada in jurul AGNITEI 04 06 2011 Foarte frumos,foarte salbatic,foarte romanesc...in Jermania daca se facea asa ceva prin padure,sigur o perioada de timp se mancau "chiftele"....:pl. Ce tare arata baltoaca aia din masina si cutia de bere langa picioare..sper ca nu ai spart berea:ha: E bine sa pleci asa in gasca si sa uiti de toate cele...felicitari si la mai mare!!!! Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Iunie 20, 2011 Partajează Postat Iunie 20, 2011 Re: scurta escapada in jurul AGNITEI 04 06 2011 Blackufo, arata fain iesirea. Am fost si eu acum o saptamana in jurul Sibiului, pe coclauri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate