Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Indepartatoarele de crengi - "Designed & handmade by Vio"

Patrolator
 Share

Recommended Posts

Re: Indepartatoarele de crengi - "Designed & handmade by Vio"

Tu m-ai indus in eroare......are o POSTARE, nu un topic, in care apare chestia asta :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?48686-lupta-cu-rugina&p=595841&viewfull=1#post595841

Mea culpa Astral!:al

A trecut 1 an de la aceea postare asa ca...poate e de inteles! Sper...:wink:

:tk

P.S. Am memorie relativ...buna! :gr1

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

• 5 years later...

Colegii @marse & @cobrra au optat pentru acest sistem de prindere la masina mea. :x

Bun! :br

:tk

se poate ridica capota la vitara fara sa le demontezi ?

• 5 months later...

Intrebare intrebatoare, dar capota? capota cum o deschizi?

S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“

Ma gandeam ca trebuie desfacute si asta ar insemna ceva bataie de cap si timp pierdut atunci cand te grabesti poate sa decuplezi bateria sau o mica ajustare pe drum.

S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“

Ma gandeam ca trebuie desfacute si asta ar insemna ceva bataie de cap si timp pierdut atunci cand te grabesti poate sa decuplezi bateria sau o mica ajustare pe drum.

Se desfac imediat... se rasuceste de cateva ori si gata. Mai mult iti ia sa gasesti cheia de 13 ca sa decuplezi bateria.. :wink:

Ce nu mi-a placut niciodata la sistemul asta (si am facut modificarea la fosta masina.. iar la actuala nici nu am mai montat asa ceva) a fost ca se tot slabeau si nu le puteam regla nicicum, din cauza ca un capat e prins pe caroserie sus si celalalt pe bullbar, adica pe sasiu. Diferenta e destul de mare in teren... daca mergi la mall nu e nici o problema.

Modificarea a fost sa prind si jos tot de caroserie, adica in coltul aripii.

Da, trebuie destranse putin pentru a ridica capota. Dar nu le folosesc decat in teren. Alta modalitate mai fiabila nu am gasit. Oricum putina munca nu a omorat pe nimeni.

Daca intradevar e nevoie se ignora faptul ca sa beleste vopseaua pe muchiile capotei si in rest nici o problema ....

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Cand am avut cabluri pentru crengi in trecut pe alte masini, erau fixate in partea dinspre capota cu niste intinzatoare cu filet. Adica la capatul cablului era un intinzator cu filet care la cabatul opus avea un carlig care intra in ochetul de pe aripa. Ca sa deschid capota detensionam cablurile (prin desurubare a intinzatorului) si scoteam carligul din ochet, indepartand astfel cablurile (ele ramanand prinse numai in prinderile de deasupra parbrizului).

Intradevar, in caz de extrema urgenta imi pare si mie cam stramtorata situatia.

@cos, cum zici, se zgarie serios. Eu am pus pe muchia pe care freaca cablul niste bucati de cauciuc. A rezolvat problema.

image.jpg.ef6183d5e5c75aec05e717d8635a93d5.jpg

Edited by MihaiK

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use