White_vyper Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Re: Ce parere aveti despre acest pajero? Mie imi place ca se aprind avariile cand deschide portiera soferului.........:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobrra Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Re: Ce parere aveti despre acest pajero? ce este asa de ,,special,, la acest pajero?????? chiar nu inteleg???????:hl Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
White_vyper Posted June 14, 2011 Author Share Posted June 14, 2011 Re: Ce parere aveti despre acest pajero? Aspectul si faptul ca nu trage fata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Re: Ce parere aveti despre acest pajero? Aspectul si faptul ca nu trage fata... Dar ca n-o fi cuplat-o istetul ala, te-ai gandit ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
White_vyper Posted June 14, 2011 Author Share Posted June 14, 2011 Re: Ce parere aveti despre acest pajero? Dar ca n-o fi cuplat-o istetul ala, te-ai gandit ? Da mam gandit si la asta...Dar aspectul a fost pe primul loc arata ff bine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipytu Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Re: Ce parere aveti despre acest pajero? Si urata si incapabila..... combinatia ideala :cl Link to comment Share on other sites More sharing options...
cormosilviu Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Re: Ce parere aveti despre acest pajero? fain bodykitul.aduce putin cu ala de pe pajero evolution,da asta arata mai bine.si insula aia e beton.m-as impotmoli in fiecare zi pe plaja aia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madiorsv Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Re: Ce parere aveti despre acest pajero? ....de mers la mall.....fara suparare....... ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzi Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Re: Ce parere aveti despre acest pajero? E simpatic dar cred ca are probleme la tractiunea fata ca doar no fi asa de "istet" soferul incat sa nu o foloseaca in situatia respectiva sau nu stie sa cupleze :ha: Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefulik Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Re: Ce parere aveti despre acest pajero? Masina arata de nota 10. Soferul e problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristiblondu Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Re: Ce parere aveti despre acest pajero? Pajero nu are nimic ,eu cred ca soferul se crede Miron Sorin:ha: Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
armand18us Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Re: Ce parere aveti despre acest pajero? o fi varianta ieftina 2x4...ca la duster :ha: :ha: Pajero Sport 2004 2.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Re: Ce parere aveti despre acest pajero? Chuck Norris nu era pe langa el, asta e clar...:grin: In alta ordine de idei, misto bodykit-ul, numa bun de trantit prin copaci :ha: OMU'e inainte de toate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musiu Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Re: Ce parere aveti despre acest pajero? in situatia de mai sus, cat de eficiente ar fi fost asa numitele "sand tracks"? father of three. ex HZJ 80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Re: Ce parere aveti despre acest pajero? Fara Hi-lift : Ineficiente Cu Hi-lift : Ineficiente (ca n-ai unde propti gheara, fara sa indoi masina) Pe o masina de teren (nu de Mall) echipata corespunzator: Super-eficiente. OMU'e inainte de toate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radui Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Re: Ce parere aveti despre acest pajero? Fara Hi-lift : Ineficiente Cu Hi-lift : Ineficiente (ca n-ai unde propti gheara, fara sa indoi masina) Pe o masina de teren (nu de Mall) echipata corespunzator: Super-eficiente. Airjack in loc de hi lift merge pe orice masina si nu ii vad minusuri... De asemenea la inceput putea sa puna placi gen maxtrax fara sa ridice sau sa sape. Revenind la situatie cred ca iesea din prima daca era impins si asa in conditia in care tinea doar cu spatele cuplat. Nisipul pare destul de tare. TLC KDJ120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
auriciu2003 Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Re: Ce parere aveti despre acest pajero? e un pajero mai suv ..personal nu ma atrag rotunjimile din fata . n are mana omu,se vede cu ochiu liber.:uameni Link to comment Share on other sites More sharing options...
White_vyper Posted June 15, 2011 Author Share Posted June 15, 2011 Re: Ce parere aveti despre acest pajero? Cine poate sa imi arate diferenta intre un Pajero cu diferential si punte spate blocabila din fabrica si unu care nu are nici una din astea doua?Daca se poate un filmulet. Si daca stie cineva unde gasesc un proiector mobil ca cel din partea dreapta de langa oglinda "din filmulet" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi ratiu Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Re: Ce parere aveti despre acest pajero? eu as fi pus titlul ce parere aveti de acest sofer:ha::ha: Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
White_vyper Posted June 15, 2011 Author Share Posted June 15, 2011 Re: Ce parere aveti despre acest pajero? eu as fi pus titlul ce parere aveti de acest sofer:ha::ha: Nu ma pricep asa bine la 4x4 si nu am vrut sa fac vinovat soferul sau masina... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrolator Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Re: Ce parere aveti despre acest pajero? Tipul face antireclama la Pajero, sau l-a suparat masina si vrea sa o faca de ris. :ha: El NU VREA sa iasa. El VREA sa se ingroape. Spun astea din urmatoarele motive: -Cu asa cauciucuri si in situatia de inceput nu poti "ramine" chiar daca e tot timpul pe 4x2. -In citeva situatii cind da inainte, am senzatia ca apasa simultan si frina, dupa cum se ridica caroseria cind da gaz. - De cite ori da inapoi, ia volan dreapta sau singa, astfel incit rotile din fata sa opuna rezistenta. -Are pt. asemenea situatii, cea mai buna unealta din lume; LOPATA (si inca doua). -Dupa voci sint in imprejurimi cel putin 3 oameni + inca unul in masina care ar fi putut impinge, in cazul in care presupunem ca nu stie sa puna pe mic si sa dea la automat ("blocantul saracului"). Asadar eu zic ca face misto de noi, spectatorii.:uameni Sau poate tipul e militian:op Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.D Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Re: Ce parere aveti despre acest pajero? Eu o sa raspund la ce a intrebat omu`... masina e super faina :) PS: de cand o fi Pajero masina de Mall, nush ... ceea ce stiu ca astia pe aici folosesc Shogunurile mai ales in cazul in care locuiesc la ferme, la mama drek de sosele, si mai ales cand au de tras dupa ei una - alta (gen rulote pt cai). Daca vor fitze, au Range Rover -urile de jde`mii de lire ... sau suv`uri gen Cayenne :) Mitsubishi Shogun 3.2 DI-D SWB AT 2002 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigi_pajero Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Re: Ce parere aveti despre acest pajero? Daca nu ati abservat, soferul este chinez, cred ca nu stie ce poate o asemenea masina, altfel mu-mi explic cum de nu reuseste sa plece din loc. Sau nu vrea sa iasa ci doar sa rada de masina si spectatori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marse Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 Re: Ce parere aveti despre acest pajero? Parca filmele cu prosti se puneau la sectiunea "Filme si poze"... Sau poate Vio are dreptate :grin: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts