PietriJero Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Re: Ce parere aveti despre acest pajero? Si eu cred ca vrea sa faca masina de ras. A fost de cateva ori pe punctul de a iesi, dar a franat brusc chiar pe buza gropii, astfel incat sa coboare la loc. Tel: 0724998458 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuner Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Re: Ce parere aveti despre acest pajero? masina isteata in mana lu natafleata, sunt si la ei handicapati care nu pot cupla un 4x4:tk Link to comment Share on other sites More sharing options...
PietriJero Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Re: Ce parere aveti despre acest pajero? Mie mi se pare ca de cateva ori cand era sa iasa a franat. Scopul era probabil sa faca vizualizari. Tel: 0724998458 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert tapuc Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 Re: Ce parere aveti despre acest pajero? nu numai ca a franat dar cred ca avea si frana de mana trasa :ha::ha: in rest masina e chiar faina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorin.24 Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Re: Ce parere aveti despre acest pajero? este o masina destul de buna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dentistu Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Re: Ce parere aveti despre acest pajero? Eu am un Pajero si sincer nu pot crede ca se poate intampla asta . Nu am ramas impotmolit decat in situatii extreme unde noroiul ajungea pana la manerele de la usi situatie in care masina datorita greutatii se afunda si trebuie sa te troliezi . Dar in rest Pajero nu are cum sa nu plece dintr-o situatie ca cea din film . Sincer nu inteleg si cred totusi ca soferul e praf ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts