Max Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 Cea mai directa comunicare intre o sotie si adminul obsedat de forum. :grin: Priviti cum incearca sa il mituiasca ca sa vina acasa. :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 In locul tau eram deja la florarie, ii alegeam cea mai "vie" (din punct de vedere cromatic) floare... si apoi, o invitam la restaurant. Dar deh, tu razi.. :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 6, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2008 In locul tau eram deja la florarie, ii alegeam cea mai "vie" (din punct de vedere cromatic) floare... si apoi, o invitam la restaurant. Dar deh, tu razi.. :twisted: Ai dreptate, am fost insensibil. O sa incerc sa ma revansez... si o sa fac praf calculatorul... :ang1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Denisa Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 Sensibilitatile, tandreturile, etc..le avem toti..intr-o oarecare masura..dar nu le postam pe forum.. aici lucrurile si discutiile se invart in jurul rotilor, noroaielor.. cat despre Max..a postat mesajul sub spirit de gluma, sunt convinsa... tot asa, de ex. ma suna sotul si nu ma intreaba ce am gatit sau ce am mai facut prin casa, CI MA INTREABA CE E NOU PE FORUM...iar eu, evident il tin la curent... astia suntem...mai putina sensibilitate prin noroaie si printre table..ca doar de-ata este forum 4x4.. nice day! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 Re: Comunicare sotie-admin obsedat Cea mai directa comunicare intre o sotie si adminul obsedat de forum. :grin: Priviti cum incearca sa il mituiasca ca sa vina acasa. :-P Sper ca ai fost un barbat adevarat si n-ai cedat ispitei! :no1 :er Sau... ?! :al :pr1 :pr :-P :op :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 Sensibilitatile, tandreturile, etc..le avem toti..intr-o oarecare masura..dar nu le postam pe forum.. aici lucrurile si discutiile se invart in jurul rotilor, noroaielor.. cat despre Max..a postat mesajul sub spirit de gluma, sunt convinsa... tot asa, de ex. ma suna sotul si nu ma intreaba ce am gatit sau ce am mai facut prin casa, CI MA INTREABA CE E NOU PE FORUM...iar eu, evident il tin la curent... astia suntem...mai putina sensibilitate prin noroaie si printre table..ca doar de-ata este forum 4x4.. nice day! Mah..! Eu doar glumeam... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Denisa Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 By the way...cred ca decat sa vina cu o floare si sa ma invite la restaurant...as primi mult mai bucuroasa o invitatie la "rupt table si bocanci prin noroaie"... si daca, prin absurd, s-ar intampla sa vina cu vreo propunere gen restaurant/club..l-as duce de urgenta la un control neuropsihiatric..caci sigur s-a "defectat" ceva .."acolo".. p.s. cert lucru - as divorta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 6, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2008 Re: Comunicare sotie-admin obsedat ... Sper ca ai fost un barbat adevarat si n-ai cedat ispitei! :no1 :er Am fost tare...am ajuns la 5 dimineata acasa...si am mancat un BigMac intre timp... :banana :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 :ha: Esti de coma! :-P :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 Re: Comunicare sotie-admin obsedat ... Sper ca ai fost un barbat adevarat si n-ai cedat ispitei! :no1 :er Am fost tare...am ajuns la 5 dimineata acasa...si am mancat un BigMac intre timp... Si probabil sotia te astepta cu "nervi prajiti" si o coada de matura fiarta..... :lol: "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 Re: Comunicare sotie-admin obsedat ... Sper ca ai fost un barbat adevarat si n-ai cedat ispitei! :no1 :er Am fost tare...am ajuns la 5 dimineata acasa...si am mancat un BigMac intre timp... Si probabil sotia te astepta cu "nervi prajiti" si o coada de matura fiarta..... :lol: :ha: :ha: :ha: ... o sa ma aveti pe constiinta, daca nu-mi duc la bun sfarsit obligatiile contractuale, ca de 5 min nu ma mai pot opri din ras ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 Re: Comunicare sotie-admin obsedat ... Sper ca ai fost un barbat adevarat si n-ai cedat ispitei! :no1 :er Am fost tare...am ajuns la 5 dimineata acasa...si am mancat un BigMac intre timp... :banana :grin: rupt de beat si mirosind a parfum ieftin :top Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 Re: Comunicare sotie-admin obsedat Cea mai directa comunicare intre o sotie si adminul obsedat de forum. :grin: Priviti cum incearca sa il mituiasca ca sa vina acasa. :-P la o asemenea intrebare raspunsul este : '''merge si niste cartofi ...dupa...''' cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornelia Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 Re: Comunicare sotie-admin obsedat Cea mai directa comunicare intre o sotie si adminul obsedat de forum. :grin: Priviti cum incearca sa il mituiasca ca sa vina acasa. :-P :grin: Asta e... Dupa o vreme se schimba lucrurile... Unii isi pierd din farmec...altii isi pierd din interes... Si cand crezi ca-l poti prinde cu ceva, tot altceva e mai bun :lol: Tot e o reusita faptul ca te-am facut sa recunosti in mod public ca esti obsedat de forum. :P Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie. http://www.maramuresguide.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 Re: Comunicare sotie-admin obsedat Cea mai directa comunicare intre o sotie si adminul obsedat de forum. :grin: Priviti cum incearca sa il mituiasca ca sa vina acasa. :-P :grin: Asta e... Dupa o vreme se schimba lucrurile... Unii isi pierd din farmec...altii isi pierd din interes... Si cand crezi ca-l poti prinde cu ceva, tot altceva e mai bun :lol: Tot e o reusita faptul ca te-am facut sa recunosti in mod public ca esti obsedat de forum. :P Cum dreaq sa fie mai buna mancarea de la McDonald's decat aia de acasa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornelia Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 Problema de fond nu o reprezinta mancarea in sine, ci faptul ca un GURMAND ca el (Max) este dispus sa renunte la mancarica buna in favoarea forumului. Oricum, tot la mine te intorci...... :-P Cu rabdarea treci si marea......... Stiu ca nu rezisti mult... :ang3 Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie. http://www.maramuresguide.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dr.lidia Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 Problema de fond nu o reprezinta mancarea in sine, ci faptul ca un GURMAND ca el (Max) este dispus sa renunte la mancarica buna in favoarea forumului. Oricum, tot la mine te intorci...... :-P Cu rabdarea treci si marea......... Stiu ca nu rezisti mult... :ang3 .......cind le putea avea pe amindoua..sa manince in fata calculatorului(ekkakon sta cu laptopul in bucatarie)...da nervi mei is deja anesteziati demult!!!!!!! :ha: :ha: :ha: :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 ... cum au năpustit femeile să scrie pe topicul ăsta! :grin: Eu cred că max a avut noroc chior că de era să se alieze toate uÅŸor ameÅ£ite de fiorul feminist, ar fi fost cam rău pentru el ÅŸi pentru trăinicia acestui spaÅ£iu virtual în care ne adunăm cu toÅ£ii cu atâta drag. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 Maxule cred ca ar fi bine sa deschizi un topic " Birfa nevestelor" sau " La o mica birfa......ca intre femei". Asa o sa le multumesti si pe ele, intr-un fel. Nici nu vreau sa ma gindesc la momentul cind v-a primi nevasta mea laptop, atunci voi minca numai hrana rece. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 7, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2008 Maxule cred ca ar fi bine sa deschizi un topic " Birfa nevestelor" sau " La o mica birfa......ca intre femei"... Rezolvat. :grin: http://forum.maxoffroad.ro/viewforum.php?f=62 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 Bine Maxule :banana Ca sa nu mai zica ca barbatii nu le baga in seama sau ca sunt minoritare. Daca ma faci moderator le invat sa si gateasca !? www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornelia Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 Maxule cred ca ar fi bine sa deschizi un topic " Birfa nevestelor" sau " La o mica birfa......ca intre femei". Asa o sa le multumesti si pe ele, intr-un fel. Nici nu vreau sa ma gindesc la momentul cind v-a primi nevasta mea laptop, atunci voi minca numai hrana rece. Chiar crezi ca ar ajunge un singur topic? Nu stii de ce suntem in stare!!!.. :-P Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie. http://www.maramuresguide.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornelia Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 ... cum au năpustit femeile să scrie pe topicul ăsta! :grin: Eu cred că max a avut noroc chior că de era să se alieze toate uÅŸor ameÅ£ite de fiorul feminist, ar fi fost cam rău pentru el ÅŸi pentru trăinicia acestui spaÅ£iu virtual în care ne adunăm cu toÅ£ii cu atâta drag. Max este, oricum ai privi, plin de noroc. Cred ca are in mine un sprijin si chiar un ajutor. Unii stiu asta. :h5 Nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji privind trainicia acestui spatiu virtual. Nu scriu asa de des, dar pot sa pretind ca sunt la zi cu ce se intampla pe aici. Si chiar daca iti vine greu sa crezi, sunt foarte mandra de sotul meu si de ceea ce face. :br :c Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie. http://www.maramuresguide.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 8, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2008 ... Eu cred că max a avut noroc chior că de era să se alieze toate uÅŸor ameÅ£ite de fiorul feminist, ar fi fost cam rău pentru el ÅŸi pentru trăinicia acestui spaÅ£iu virtual în care ne adunăm cu toÅ£ii cu atâta drag. Eu personal cred ca vorbesti prostii. In spatiul acesta virtual , noi stam linistiti tocmai pentru ca ele ne suporta si ne sustin. Tu, probabil ca nu ai nici o femeie pe langa tine si atunci ai o scuza pentru ca nu stii ce vorbesti. Iti vei schimba optica cand vei avea o familie. Garantat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
landy Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 ... Eu cred că max a avut noroc chior că de era să se alieze toate uÅŸor ameÅ£ite de fiorul feminist, ar fi fost cam rău pentru el ÅŸi pentru trăinicia acestui spaÅ£iu virtual în care ne adunăm cu toÅ£ii cu atâta drag. Eu personal cred ca vorbesti prostii. In spatiul acesta virtual , noi stam linistiti tocmai pentru ca ele ne suporta si ne sustin. Tu, probabil ca nu ai nici o femeie pe langa tine si atunci ai o scuza pentru ca nu stii ce vorbesti. Iti vei schimba optica cand vei avea o familie. Garantat. :g :g :g :g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate