Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Comunicare sotie-admin obsedat

Max

Postări Recomandate

Vizitator nr. 150
... Eu cred că max a avut noroc chior că de era să se alieze toate uşor ameţite de fiorul feminist, ar fi fost cam rău pentru el şi pentru trăinicia acestui spaţiu virtual în care ne adunăm cu toţii cu atâta drag.

Eu personal cred ca vorbesti prostii. In spatiul acesta virtual , noi stam linistiti tocmai pentru ca ele ne suporta si ne sustin.

Tu, probabil ca nu ai nici o femeie pe langa tine si atunci ai o scuza pentru ca nu stii ce vorbesti.

Iti vei schimba optica cand vei avea o familie. Garantat.

Oameni buni, staţi liniştiţi că nu e dracu chiar aşa negru cum pare! :lol:

Pot fi categorisit cu uşurinţă drept un misogin sardea, însă cunosc să apreciez o femeie în toată iscusinţa şi valoarea ei şi o cinstesc ca om dar numai unele merită cinstite ca femei (nu în sensul peiorativ al cuvântului, fapt valabil şi pt bărbaţi). Ştiu cum e să fii cu o femeie ce o simţi tot timpul lângă tine şi te sprijină dar cunosc şi reversul medaliei.

Dă-mi voie să mă explic. Nu am căutat să lezez imaginea sau meritele nimănui. Ce am scris mai sus, practic nu fu decât o observare (puţin condimentată) a replicilor preponderent feminine ale acestui topic.

De altfel, dacă este cazul să critic o femeie o fac în cel mai plenar mod cu putinţă. Dacă e să critic un bărbat, va căpăta exact acelaşi tratament. Asta pentru că până la un punct toţi suntem oameni. De la acel punct încolo ne diferenţiază o mulţime de factori.

Mi se întâmplă să mă mai exprim şi eu puţin în derapaj uneori şi astfel trag pe alţii în eroare. Sper că acuma s-a înţeles că nu era vorba de nimic maliţios. Nu-mi place să caut sau să-miproduc "scuze" şi din cauza asta am "pierdut" de multe ori. Ce am scris nu este decât o "hexplicaţie". Dacă doriţi să aruncaţi cu pietre vă aştept să o faceţi. Nu sunt omul care să se ferească de ele.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator dr.lidia

Sunt sigura ca toate femeile acestui forum si nu numai se simt si chiar sunt sustinute de catre voi!Defapt toti sunteti niste oameni extraordinari care se respecta si se sustin reciproc in orice situatii!---asta a fost primul lucru care m-a impresionat la voi---

Trebuie se recunosc ca mi-a placut la nebunie cum ati sarit in apararea doamnelor acestui forum :care dar sunt sigura ca afirmatiile lui nr.150 au fost facute in gluma si fara nici un fel de desconsideratie fata de noi :h5 :h5 :h5 :h5

Oricum nota 10 pentru sustinere!!! :10

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare