Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Comunicare sotie-admin obsedat

Max

Postări Recomandate

Vizitator redscarlet

In locul tau eram deja la florarie, ii alegeam cea mai "vie" (din punct de vedere cromatic) floare... si apoi, o invitam la restaurant.

Dar deh, tu razi.. :twisted:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In locul tau eram deja la florarie, ii alegeam cea mai "vie" (din punct de vedere cromatic) floare... si apoi, o invitam la restaurant.

Dar deh, tu razi.. :twisted:

Ai dreptate, am fost insensibil. O sa incerc sa ma revansez... si o sa fac praf calculatorul... :ang1

Link spre comentariu

Vizitator Denisa

Sensibilitatile, tandreturile, etc..le avem toti..intr-o oarecare masura..dar nu le postam pe forum..

aici lucrurile si discutiile se invart in jurul rotilor, noroaielor..

cat despre Max..a postat mesajul sub spirit de gluma, sunt convinsa...

tot asa, de ex. ma suna sotul si nu ma intreaba ce am gatit sau ce am mai facut prin casa, CI MA INTREABA CE E NOU PE FORUM...iar eu, evident il tin la curent...

astia suntem...mai putina sensibilitate prin noroaie si printre table..ca doar de-ata este forum 4x4..

nice day!

Link spre comentariu

Re: Comunicare sotie-admin obsedat

Cea mai directa comunicare intre o sotie si adminul obsedat de forum. :grin:

Priviti cum incearca sa il mituiasca ca sa vina acasa. :-P

Sper ca ai fost un barbat adevarat si n-ai cedat ispitei! :no1 :er

Sau... ?! :al :pr1 :pr

:-P :op

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet
Sensibilitatile, tandreturile, etc..le avem toti..intr-o oarecare masura..dar nu le postam pe forum..

aici lucrurile si discutiile se invart in jurul rotilor, noroaielor..

cat despre Max..a postat mesajul sub spirit de gluma, sunt convinsa...

tot asa, de ex. ma suna sotul si nu ma intreaba ce am gatit sau ce am mai facut prin casa, CI MA INTREABA CE E NOU PE FORUM...iar eu, evident il tin la curent...

astia suntem...mai putina sensibilitate prin noroaie si printre table..ca doar de-ata este forum 4x4..

nice day!

Mah..! Eu doar glumeam... :grin:

Link spre comentariu

Vizitator Denisa

By the way...cred ca decat sa vina cu o floare si sa ma invite la restaurant...as primi mult mai bucuroasa o invitatie la "rupt table si bocanci prin noroaie"...

si daca, prin absurd, s-ar intampla sa vina cu vreo propunere gen restaurant/club..l-as duce de urgenta la un control neuropsihiatric..caci sigur s-a "defectat" ceva .."acolo"..

p.s. cert lucru - as divorta!

Link spre comentariu

...

Am fost tare...am ajuns la 5 dimineata acasa...si am mancat un BigMac intre timp...

:banana :grin:

Link spre comentariu

...

Am fost tare...am ajuns la 5 dimineata acasa...si am mancat un BigMac intre timp...

Si probabil sotia te astepta cu "nervi prajiti" si o coada de matura fiarta..... :lol:

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

Link spre comentariu

...

Si probabil sotia te astepta cu "nervi prajiti" si o coada de matura fiarta..... :lol:

:ha: :ha: :ha: ... o sa ma aveti pe constiinta, daca nu-mi duc la bun sfarsit obligatiile contractuale, ca de 5 min nu ma mai pot opri din ras ...

Link spre comentariu

...

:banana :grin:

rupt de beat si mirosind a parfum ieftin :top

Pajero
Link spre comentariu

la o asemenea intrebare raspunsul este :

'''merge si niste cartofi ...dupa...'''

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

:grin:

Asta e...

Dupa o vreme se schimba lucrurile...

Unii isi pierd din farmec...altii isi pierd din interes...

Si cand crezi ca-l poti prinde cu ceva, tot altceva e mai bun :lol:

Tot e o reusita faptul ca te-am facut sa recunosti in mod public ca esti obsedat de forum. :P

Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie.

http://www.maramuresguide.com

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

:grin:

Asta e...

Dupa o vreme se schimba lucrurile...

Unii isi pierd din farmec...altii isi pierd din interes...

Si cand crezi ca-l poti prinde cu ceva, tot altceva e mai bun :lol:

Tot e o reusita faptul ca te-am facut sa recunosti in mod public ca esti obsedat de forum. :P

Cum dreaq sa fie mai buna mancarea de la McDonald's decat aia de acasa?

Link spre comentariu

Problema de fond nu o reprezinta mancarea in sine, ci faptul ca un GURMAND ca el (Max) este dispus sa renunte la mancarica buna in favoarea forumului.

Oricum, tot la mine te intorci...... :-P

Cu rabdarea treci si marea.........

Stiu ca nu rezisti mult... :ang3

Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie.

Link spre comentariu

Vizitator dr.lidia
Problema de fond nu o reprezinta mancarea in sine, ci faptul ca un GURMAND ca el (Max) este dispus sa renunte la mancarica buna in favoarea forumului.

Oricum, tot la mine te intorci...... :-P

Cu rabdarea treci si marea.........

Stiu ca nu rezisti mult... :ang3

.......cind le putea avea pe amindoua..sa manince in fata calculatorului(ekkakon sta cu laptopul in bucatarie)...da nervi mei is deja anesteziati demult!!!!!!! :ha: :ha: :ha: :P

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150
... cum au năpustit femeile să scrie pe topicul ăsta! :grin: Eu cred că max a avut noroc chior că de era să se alieze toate uşor ameţite de fiorul feminist, ar fi fost cam rău pentru el şi pentru trăinicia acestui spaţiu virtual în care ne adunăm cu toţii cu atâta drag.
Link spre comentariu

Maxule cred ca ar fi bine sa deschizi un topic " Birfa nevestelor" sau " La o mica birfa......ca intre femei". Asa o sa le multumesti si pe ele, intr-un fel. Nici nu vreau sa ma gindesc la momentul cind v-a primi nevasta mea laptop, atunci voi minca numai hrana rece.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

Maxule cred ca ar fi bine sa deschizi un topic " Birfa nevestelor" sau " La o mica birfa......ca intre femei". Asa o sa le multumesti si pe ele, intr-un fel. Nici nu vreau sa ma gindesc la momentul cind v-a primi nevasta mea laptop, atunci voi minca numai hrana rece.

Chiar crezi ca ar ajunge un singur topic?

Nu stii de ce suntem in stare!!!.. :-P

Link spre comentariu

... cum au năpustit femeile să scrie pe topicul ăsta! :grin: Eu cred că max a avut noroc chior că de era să se alieze toate uşor ameţite de fiorul feminist, ar fi fost cam rău pentru el şi pentru trăinicia acestui spaţiu virtual în care ne adunăm cu toţii cu atâta drag.

Max este, oricum ai privi, plin de noroc. Cred ca are in mine un sprijin si chiar un ajutor. Unii stiu asta. :h5

Nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji privind trainicia acestui spatiu virtual. Nu scriu asa de des, dar pot sa pretind ca sunt la zi cu ce se intampla pe aici.

Si chiar daca iti vine greu sa crezi, sunt foarte mandra de sotul meu si de ceea ce face. :br

:c

Link spre comentariu

... Eu cred că max a avut noroc chior că de era să se alieze toate uşor ameţite de fiorul feminist, ar fi fost cam rău pentru el şi pentru trăinicia acestui spaţiu virtual în care ne adunăm cu toţii cu atâta drag.

Eu personal cred ca vorbesti prostii. In spatiul acesta virtual , noi stam linistiti tocmai pentru ca ele ne suporta si ne sustin.

Tu, probabil ca nu ai nici o femeie pe langa tine si atunci ai o scuza pentru ca nu stii ce vorbesti.

Iti vei schimba optica cand vei avea o familie. Garantat.

Link spre comentariu

... Eu cred că max a avut noroc chior că de era să se alieze toate uşor ameţite de fiorul feminist, ar fi fost cam rău pentru el şi pentru trăinicia acestui spaţiu virtual în care ne adunăm cu toţii cu atâta drag.

Eu personal cred ca vorbesti prostii. In spatiul acesta virtual , noi stam linistiti tocmai pentru ca ele ne suporta si ne sustin.

Tu, probabil ca nu ai nici o femeie pe langa tine si atunci ai o scuza pentru ca nu stii ce vorbesti.

Iti vei schimba optica cand vei avea o familie. Garantat.

:g :g :g :g

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare