Vizitator nr. 150 Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 ... Eu cred că max a avut noroc chior că de era să se alieze toate uÅŸor ameÅ£ite de fiorul feminist, ar fi fost cam rău pentru el ÅŸi pentru trăinicia acestui spaÅ£iu virtual în care ne adunăm cu toÅ£ii cu atâta drag. Eu personal cred ca vorbesti prostii. In spatiul acesta virtual , noi stam linistiti tocmai pentru ca ele ne suporta si ne sustin. Tu, probabil ca nu ai nici o femeie pe langa tine si atunci ai o scuza pentru ca nu stii ce vorbesti. Iti vei schimba optica cand vei avea o familie. Garantat. Oameni buni, staÅ£i liniÅŸtiÅ£i că nu e dracu chiar aÅŸa negru cum pare! :lol: Pot fi categorisit cu uÅŸurinţă drept un misogin sardea, însă cunosc să apreciez o femeie în toată iscusinÅ£a ÅŸi valoarea ei ÅŸi o cinstesc ca om dar numai unele merită cinstite ca femei (nu în sensul peiorativ al cuvântului, fapt valabil ÅŸi pt bărbaÅ£i). Åžtiu cum e să fii cu o femeie ce o simÅ£i tot timpul lângă tine ÅŸi te sprijină dar cunosc ÅŸi reversul medaliei. Dă-mi voie să mă explic. Nu am căutat să lezez imaginea sau meritele nimănui. Ce am scris mai sus, practic nu fu decât o observare (puÅ£in condimentată) a replicilor preponderent feminine ale acestui topic. De altfel, dacă este cazul să critic o femeie o fac în cel mai plenar mod cu putinţă. Dacă e să critic un bărbat, va căpăta exact acelaÅŸi tratament. Asta pentru că până la un punct toÅ£i suntem oameni. De la acel punct încolo ne diferenÅ£iază o mulÅ£ime de factori. Mi se întâmplă să mă mai exprim ÅŸi eu puÅ£in în derapaj uneori ÅŸi astfel trag pe alÅ£ii în eroare. Sper că acuma s-a înÅ£eles că nu era vorba de nimic maliÅ£ios. Nu-mi place să caut sau să-miproduc "scuze" ÅŸi din cauza asta am "pierdut" de multe ori. Ce am scris nu este decât o "hexplicaÅ£ie". Dacă doriÅ£i să aruncaÅ£i cu pietre vă aÅŸtept să o faceÅ£i. Nu sunt omul care să se ferească de ele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dr.lidia Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 Sunt sigura ca toate femeile acestui forum si nu numai se simt si chiar sunt sustinute de catre voi!Defapt toti sunteti niste oameni extraordinari care se respecta si se sustin reciproc in orice situatii!---asta a fost primul lucru care m-a impresionat la voi--- Trebuie se recunosc ca mi-a placut la nebunie cum ati sarit in apararea doamnelor acestui forum :care dar sunt sigura ca afirmatiile lui nr.150 au fost facute in gluma si fara nici un fel de desconsideratie fata de noi :h5 :h5 :h5 :h5 Oricum nota 10 pentru sustinere!!! :10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate