Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Campare la Corbu sau la Vadu

Maresalul

Postări Recomandate

Re: Campare la Corbu sau la Vadu

Salutare!

Ma bate gandul sa trag o fuga de vineri la Corbu sau la Vadu, sa stau cu cortul , sa scap de manele si manelisti.

Aveti idee daca se mai poate campa in aceste zone? Daca a fost cineva anul asta pe acolo mi-ar fi de folos niste informatii. Merci!

Am inteles ca mai nou nu se mai poate intra cu masina pe plaja,hotarire luata de cei de la apele romane de citeva zile...

De campat se campa in partea dreapta a cherhanei ,pina la limita poligonului fara probleme,nu este inclusa in rezervatie rezervatia incepe exact dupa cherhanaua lui Ionut. Treb verificat ce vor astia de la apele romane ca am auzit de amenzi de zeci de mii de lei noi.Bafta

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Campare la Corbu sau la Vadu

rezervatia incepe de la iesirea din Vadu ... ce amenzi imparteau cei de la RBDD in jurul cherhanalei si pe drumul pana acolo ...

si se intinde si la sud pana la capul Midia, sunt chiar fasii de protectie integrala

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare