cipytu Postat Iunie 20, 2011 Partajează Postat Iunie 20, 2011 Avand in vedere ca eu am ignorat cu succes alarma de la telefon si n-am mai reusit sa ma trezesc ca sa ajung la trialul de la Cupa Kamikaze si ca Georgei23 era intr-o stare de "lene metafizica" si n-am mers nici pe Grohotis...... ne-am dezmeticit pe la 2 dupa-amiaza sa facem totusi o plimbarica de weekend. Ce-a iesit se vede in filmocul de mai jos. FgEzG8nFEvs :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Konfucius Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Una mica de duminica (19.06.11) Unde ati fost? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Iulie 29, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2011 Re: Una mica de duminica (19.06.11) Pe langa Moara Vlasiei, sunt o tona de paduri pe acolo. E si o zona destul de mare de rezervatie cu trasee semnalizate pentru biciclisti... ar fi indicat sa fie ocolita. :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate