kamikz Postat Decembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: Samurai high-top long time, no sii am mai luat bujii si o gura de aer.... Cam greu cu finantele astea la final de an. Oamenii care se ocupa de masina (zic oameni) au schimbat uleiul in punti si s-a constatat ca cea din fata curge. Drept urmare s-a purces la desfacerea ambelor capete si s-a mai creat un shopping list. simering, rulmenti roata, rulmenti king pin. Mai un pic si o sa am o masina noua! tre sa-mi comand si cardanul fata, pe cel din spate l-am rezolvat romaneste. bucse de cardan stie cineva unde gasesc? SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: Samurai high-top Ce bucse de cardan?Vrei sa zici cruci, burdufuri sau ce anume? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Decembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: Samurai high-top oare ce am vrut sa zic ?!??!!?:old bii biii biii biii A! era vorba de burdufuri de cardan. Is o catastrofa :wink: SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: Samurai high-top In sfarsit astazi am avut timp si ti-am desfacut manerul de la usa! Maine sau luni o sa ti-l trimit.preferi posta sau curier? posta e mai ieftin....curierul mai rapid! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Ianuarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: Samurai high-top Mah, nu stiu de ce , insa posturile noi pe acest topic nu imi vin pe mail. Asa ca am stat pana in ziua de azi si nu am vazut ce ai scris. Prin posta e super bine, daca mai ai piesa. Iti scriu si PM cu adresa & shit. Revenind la ale masinii: multe nu s-au facut, din cauza perioadei de sarbatori. Am luat placute de frana pe fata, astea o fist usor sa le identific. Pe spate am probleme la frana. Cilindrii vechi au curs probabil si lichidul de frana a macinat tot ce era prin zona. Totul este acoperit cu mai multe straturi de rugina, nu stiu ce voi face. Am gasit kit de reparatie si pentru cilindru si pentru suportii de saboti, insa mai lipseste o bucata, cea care sta intre saboti, pe orizontala. Nu stiu daca o s-o mai pot recupera dupa demontare. Pompa de frana centrala scapa si aia, am gasit kit de reparatie si pentru ea. Mai caut si o planetara stanga fata ca cica e mancata rau si ii pica bilele in mers... Pare interesant insa cu cat mai mult se lucreaza cu masina, cu atit mai mult ajunge pe butuci. Am asa un filing de "prapastie" de nedescris.... A, si daca tot eram aici, burduf de protectie praf pentru cardane? Se gaseste undeva? SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 (editat) Re: Samurai high-top A, si daca tot eram aici, burduf de protectie praf pentru cardane? Se gaseste undeva? la Unix, cere codul 27153-83000 sau 27153B83000 mie mi-au adus marca Santana, costa 30 ron :h5 Editat Ianuarie 20, 2011 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Ianuarie 21, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: Samurai high-top mersi! Ieri m-am mai documentat cu sistemul de franare. Se pare ca pe spate am sumitomo, ceeace e o raritate si costa destul de scump. Am gasit saboti la unix cu pretul intre 90 si 220 ron ! Imi poate spune cineva daca este vre-un fabricant care pune pe langa placute si bucata care sta intre ele pe orizontala? Cred ca as fi tentat sa schimb sistemul de franare pe alt producator, daca gasesc piesa aia intermediara. Seturi de arcuri (de reparatie) am gasit vreo 3 feluri , insa nici unul nu are arcurile ca ale mele , eu am 4 bucati diferite la o roata. Restul sunt 4+2 sau 4 identice, etc. Setul de reparatie pentru pompa centrala nu pare a fi ceeace trebuie, cel putin poza cu sectiunea simeringurilor nu pusca la bardi. O s-o comand oricum si duc originalul cu mine poate totusi o fi poza gresita. Am gasit si set complet, insa e pe la 300 ron. O pompa noua 1800 sau 2200 ron. WTF! Cilindrul receptor pe spate este si el in vre-o 5 feluri, am sa iau Japanparts, ca ala pare cel mai apropiat ca si design si dimensiuni si are prefabricat varianta pentru stanga si dreapta (unul cu aerisitor si cealalat fara). SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: Samurai high-top Eu zic ca cel mai bine este sa te duci cu piesa veche in mana si s-o compari cu ce-ti dau ei. La mine, am schimbat trei seturi de placute de frana pana le-am gasit pe alea de Seat, iar cand i-am luat lui taica-miu saboti, a trebuit sa ma intorc cu ei, pt ca nu se potriveau. Noroc ca nu era service-ul foarte departe. Si inca un TIP : incearca si pe la alte magazine de piese, mai micute. Cand am ramas fara ambreiaj, la Brasov, am gasit la un magazin, placa de presiune la 300 Ron. Era un magazin micut, care lua tot de la Unix, dar probabil ca aveau dicount-uri mari, pt ca daca luam aceeasi piese, direct de la Unix, ma costa 340 Ron :wink: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zoran Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: Samurai high-top Na acilea mi-s. Am facut si poze cu noii sosoni. Si inca 2 poze cu ce am gasit ieri, la tura de offroad. Yammm! cum se comporta cauciucurile astea sint cumva PAPAI, ce dimensiuni au si la ce pret lai luat? poti spune si in forinti oricum bafta la ele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Ianuarie 21, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: Samurai high-top da, au fost gume facute la unguri. intr-o vreme aduceam de la ei, insa datorita timpului de executie mare , m-am lasat. Clientii nu asteapta, chiar daca le zici ca respectivul cauciuc se face PENTRU EI. Modelul respectiv este pe departe cel mai OK pentru offroad, mai putin offroad extrem. Pe asfalt merge, insa nu-l recomand. Am folosit 195R15 cu baza bridgestone dueller. Din pacate masina am dat-o cu gume cu tot, acu am sosoni de strada :-( SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 (editat) Re: Samurai high-top la Unix, cere codul 27153-83000 sau 27153B83000 mie mi-au adus marca Santana, costa 30 ron :h5 codul asta nu l-au gasit cei de la unix. Nici cel care l-ai postat pentru setul de reparatie etrier cu surub. Tu de unde iei codurile? Am mai avansat cu masina, azi mi-a venit planetara stanga, maine vine sistemul de franare: saboti spate, placutele fata, set reparatie piston receptor, set reparatie pompa centrala. Singurul element care ii cu semnul intrebarii este frana de mana (pe cutia de transfer) care inca n-am desfacut-o. Teoretic dupa asta ar trebui sa am si frane :-) Deci ne apropiem de un final glorios??!?! Intre timp am aflat ca imi curge un simering pe la cutia de viteze, am sa incerc sa vad care si daca se poate schimba. Imi poate pune cineva o poza detaliata din zona bateriei la un sami 410? Cuplajele electrice ale mele nu cred ca mai sunt demult ce ar trebui sa fie... Editat Ianuarie 24, 2011 de kamikz SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Samurai high-top Tu de unde iei codurile? http://www.unixauto.ro/Unix_Startlap_Form.aspx Selectezi Suzuki / SJ / 1.0 Benzin / Anul si apoi iti faci de cap printre coduri :h5 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Samurai high-top codul asta nu l-au gasit cei de la unix. Nici cel care l-ai postat pentru setul de reparatie etrier cu surub. Tu de unde iei codurile? unix aduce si piese care nu sunt in mod curent in oferta lor, adica "pe original suzuki", pe care le ia de la suzuki ungaria. daca vanzaciosii de la tine din oras nu-s in stare sa-ti comande ce vrei, suna la unix bucuresti la 0213189890 si cere cu cristian, tipul care se ocupa de comenzi "pe original suzuki". dureaza 5-6-7 zile pana vine. pentru coduri de piese de samurai eu am descoperit niste siteuri rusesti unde poti gasi aproape orice. de exemplu aici . iti alegi din dreapta versiunea de samurai si apoi navighezi printre componente. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Samurai high-top unix aduce si piese care nu sunt in mod curent in oferta lor, adica "pe original suzuki", pe care le ia de la suzuki ungaria. daca vanzaciosii de la tine din oras nu-s in stare sa-ti comande ce vrei, suna la unix bucuresti la 0213189890 si cere cu cristian, tipul care se ocupa de comenzi "pe original suzuki". dureaza 5-6-7 zile pana vine. pentru coduri de piese de samurai eu am descoperit niste siteuri rusesti unde poti gasi aproape orice. de exemplu aici . iti alegi din dreapta versiunea de samurai si apoi navighezi printre componente. pacat ca nu e scris in engleza situ Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Samurai high-top pacat ca nu e scris in engleza situ nu e mare problema, la index pui cursorul pe [eng] si o sa vezi traducerea titlului. iar denumirile pieselor sunt oricum in engleza. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Februarie 15, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2011 Re: Samurai high-top ma gandeam sa pun niste poze before and after. Nu sunt poate foarte relevante, insa e putinul care il am. bara de legatura dintre punti era rupta http://img17.imageshack.us/img17/4706/dsc00007dn.th.jpg podul pedialier aproape inexistent http://img39.imageshack.us/img39/5680/dsc00008qt.th.jpg As arata acum http://img825.imageshack.us/img825/5691/dsc00019m.th.jpg http://img6.imageshack.us/img6/8962/dsc00020kf.th.jpg am si o lista cu toate piesele ce le-am cumparat pana acum pentru masina, fara sa fac un kilometru cu ea. :old http://img39.imageshack.us/i/dsc00008qt.jpg/ SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: Samurai high-top Si la mine era coapta rau de tot bara dintre lonjeroanele sasiului si am bagat prin ea o alta teava dintr-un cap in altul. Spor la treaba ! Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Martie 20, 2011 Autor Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Samurai high-top am propus si eu aceasta rezolutie la atelier, insa nu am gasit simpatie cu ea. momentan suntem la capitolul cutie de viteze si zonele limitrofe. parese ca sunt probleme cu ambreiajul , patineaza. Si mai am un semering la cutie care curge. SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Aprilie 29, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Re: Samurai high-top am tras linia finala. se prea poate sa pot iesi din service cu masina. Scor final: cost masina 350 Eur. cost reparatii: 4300 RON. Sa speram ca a meritat! Revin cu poze din teren. SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Aprilie 29, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Re: Samurai high-top ar mai fi un subiect: daca stie cineva codul de rulment de la axa fata, de la intrarea cardanului. Este un rulment care trebuie sa fie conic pt ca are reglaj. am un joc mare acolo si cred ca asta e problema. un desen ar fi de folos, de asemenea SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Re: Samurai high-top Ia zi care este, sa vedem ce gasim Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Aprilie 30, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Re: Samurai high-top piesa nr 4 are joc perpendicular pe axul cardanului. cam 1-2 cm. de unde poate fi, nu stiu. vad 2 rulmenti in zona aia si un distantier. SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Re: Samurai high-top http://forum.club4x4.ro/showthread.php?47787-Lista-compatibilitati-samurai 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Mai 15, 2011 Autor Partajează Postat Mai 15, 2011 Re: Samurai high-top am sa ma uit si acolo :-) azi am ajuns cu utilajul la docking station :-) weekendul viitor ne re-apucam de umblat prin zona :banana SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Mai 30, 2011 Autor Partajează Postat Mai 30, 2011 Re: Samurai high-top stie cineva ce dimensiune (diametru) de furtune trebuiesc la Sj410 de la rezervor pana la motor? As vrea sa le inlocuiesc pt ca, cred ca imi trage aer undeva. Coliere de cat? Momentan am niste sarme indoite in forma de coada de randunica. Banui ca o fi cele originale din fabrica. SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate