Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Asigurare Anglia - cateva lamuriri, va rog !

gestme

Postări Recomandate

Poate sa ma lamureasca cineva intr-o problema:

-daca cumpar o masina cu nr. de Anglia cu actele pe numele unui roman si are nr. valabile si asigurarea deasemenea valabila , eu pot circula cu masina avand contract de vanzare- cumparare intre mine si el plus asigurarea care a facut-o el acolo?

:tk

"Viata e un meci la categoria grea..." Parazitii
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Asigurare Anglia

Aici ai bagat un ochi?

Mersi , intradevar nu ma uitasem , dar tot nu sunt lamurit daca eu pot circula in Romania in baza asigurarii de Anglia valabila , dar pe numele lui , el fiind trecut in DLVA.

Si sa inteleg ca eu trebuie sa ma trec cu pixul la New Keeper , pe pagina din dreapta ?

"Viata e un meci la categoria grea..." Parazitii
Link spre comentariu

Re: Asigurare Anglia

Mersi , intradevar nu ma uitasem , dar tot nu sunt lamurit daca eu pot circula in Romania in baza asigurarii de Anglia valabila , dar pe numele lui , el fiind trecut in DLVA.

Si sa inteleg ca eu trebuie sa ma trec cu pixul la New Keeper , pe pagina din dreapta ?

Sunt 2 lucruri distincte si anume:

1. A circula cu un autoturism inmatriculat si apartinand unei alte persoane.

2. A circula cu un autoturism recent cumparat.

In primul caz si cel mai convenabil este bine sa ai o procura legalizata si sa te asiguri ca MOT-ul,asigurarea si taxele sunt platite in tara de origine.

in al doilea caz intervin complicatiile date de asigurare(sa fie pe numele tau),nu poti circula cu numere straine ale proprietarului anterior trebuind sa-ti scoti numere rosii si de aici 'ceasul' incepe sa mearga obligandu-te intr-un final sa o inmatriculezi utilizand variantele stiute...:grin:.

Succes !

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Re: Asigurare Anglia - cateva lamuriri, va rog !

Mai ai si aici niste informatii utile, zic eu.

Dupa ce citesti si acolo si mai ai intrebari, nu ezita. :wink:

Editat de Marse

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare