Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

CARPATII ORIENTALI-de la Tg Secuiesc pana in Bistrita si inapoi.August 2011

zolameister

Postări Recomandate

Renuntand anul acesta ptr Balcanii Occidentali,din mai multe motive:ang2am reluat un plan mai vechi...traversarea de la sud la nord pe cat mai putin asfalt a Carpatiilor Orientali.Studiez trasee de ceva vreme,si am gasit legaturi foarte interesante.Drumul va trece prin m-tii Nemira-Tarcau-Ceahlau-Stanisoara-Bistrita-Gurghiu-Harghita-Bodoc.Eu voi face acest lucru cu Big White pregatit ptr asta.:banana

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: CARPATII ORIENTALI-de la Tg Secuiesc pana in Bistrita si inapoi.August 2011

eu personal as dormi sus pe plafonul masinii......asa dormeam in Patrolul vechi.....puneam salteua gonflabila sus pe plafon...si pana dimineata somn de voie

on topic....de dormit ma gandesc ca se poate dormi in cort...sau la vreo cabana aflata in drum

Link spre comentariu

Marius...adevarul e ca astept sa musti momeala:grin:...Tare mult mi-as dori sa vii...si mai sunt cativa la care ma gandesc....:old

Cristian..scuze...expeditia ar dura cam 7-8 zile.De dormit in masina,cort si cand vrem la vreo pensiune,curte etc

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Link spre comentariu

Buna ziua!

Traseul se anunta foarte interesant! Am si pus mana pe harta (desi cred ca o sa am nevoie de una mai amanuntita decat cea existenta). Nu vreau sa ma autoinvit, chiar aveam in gand asa ceva pentru anul asta dar, va trebui sa ma limitez la un traseu cat de cat " cuminte", mai potrivit cu "ursmobilul" meu, deocamdata standard (binenteles si cu cerintele soatei in materie de confort la cazare). De aceea, rugamintea mea e urmatoarea: unde as putea gasi o harta(sau harti) mai potrivite in vederea planificariiunui astfel de traseu?

(Mentionez ca prefer materialele clasice...adica pe hartie; GPS-ul adecvat e inca in plan de achizitionare-poate la anul). Am mai gasit pe forum doua discutii pe tema asta dar, trimiterile ofera poze de dimensiuni foarte mici, neutilizabile.

Multumesc pentru atentie si scuze daca sunt off-topic.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Buna ziua!

Traseul se anunta foarte interesant! Am si pus mana pe harta (desi cred ca o sa am nevoie de una mai amanuntita decat cea existenta). Nu vreau sa ma autoinvit, chiar aveam in gand asa ceva pentru anul asta dar, va trebui sa ma limitez la un traseu cat de cat " cuminte", mai potrivit cu "ursmobilul" meu, deocamdata standard (binenteles si cu cerintele soatei in materie de confort la cazare). De aceea, rugamintea mea e urmatoarea: unde as putea gasi o harta(sau harti) mai potrivite in vederea planificariiunui astfel de traseu?

(Mentionez ca prefer materialele clasice...adica pe hartie; GPS-ul adecvat e inca in plan de achizitionare-poate la anul). Am mai gasit pe forum doua discutii pe tema asta dar, trimiterile ofera poze de dimensiuni foarte mici, neutilizabile.

Multumesc pentru atentie si scuze daca sunt off-topic.

http://mapy.mk.cvut.cz/list/data/Rumunsko-Romania/

sau

http://www.tenereclub.ro/index.php?p=harti

VW Typ 3, 1966

LR Go Beyond Tough Phone IP68

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

Multumesc foarte mult!

Chiar daca o sa am un pic mai mult de munca la printare si organizare, hartile gasite sunt extraordinare. Sper sa mai am cartus color sa pot printa tot ce ma intereseaza!:tk

Link spre comentariu

@teddybear....la asemenea iesiri...confortul se rezuma in general la dormitul in cort....au pe plafonul masinii....cu vedere directa la stele....si apa calda la parau

daca sotia nu e aclimatizata la un asemenea confort...ai o problema :grin:

Link spre comentariu

Zoli,

Daca te rezumi la 6-7 zile si nu in luna lu septembrie... iama si pe mine in calcul ...:h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

@teddybear....la asemenea iesiri...confortul se rezuma in general la dormitul in cort....au pe plafonul masinii....cu vedere directa la stele....si apa calda la parau

daca sotia nu e aclimatizata la un asemenea confort...ai o problema :grin:

:g

Recunosc ca am aceasta "problema", doar am semnat pentru ea:ha:! Insa intelegerea a fost urmatoarea: ca eu sa-mi pot face de cap la:fhsau :lr, concediile sa le facem potrivit cerintelor ei:wink:! Si, cum viata e un sir nesfarsit de concesii si compromisuri, eu consider ca sunt totusi in avantaj. Plus ca, din cand in cand, mai iesim si cu:cort cand e o gaska mai mare si mai voioasa, ca doar oricui ii place un foc de tabara si un gratar in natura, nu?:wink:

Link spre comentariu

stai linistit...gasca va fi voioasa....plus ca traseele nu vor fi de rupt masina...in principiu

nu putem sti ce ne rezeva mama natura pe traseu

Link spre comentariu

Silviu...chiar mi-ar face placere sa vii.Macar o sa avem timp sa ducem la capat discutia noastra...

Yonutz...prietene,daca nu schimbi Pavaroti:ha: din repertuar....si nu scoti trusa de scule din masina....glumesc ...da m-ar incanta sa vii

Cristian...sper sa intrii in echipa:wink:

Aceasta expeditie nu va fii un maraton cu traseu prestabilit,locuri de campare,etc.Nu stiu starea drumurilor,pe unde vor trece,si unde se vor sfarsii...Este o expeditie si o vom trata ca atare.Vom naviga dupa harta,si ne vom adapta situatiilor.Oricum cei care vor sa vina tre sa stie ca va fii limitata nr de masini,si va fii nevoie de un vot de incredere din parte majoritatii.Este o regula pe care vreau s-o aplic de la bun inceput .Nu ne vom abate de la traseu ptr un dus cald ptr ca lipseste...ea va fii facuta cand dusul ne va iesii in cale:ha:

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Link spre comentariu

Zoli, my friend ...

Nu mai ascult Pavarotti de cand am intrat (intr-un final) la scoala generala ...Acu' am devenit patriot ...Ciprian Porumbescu, Enescu ...escu sa fie ... :wink:

Si da, abia astept sa ma adaptez cu castronu in mana la cazanu de pulash ... ptr cine nu stie ...e ce mai ramane in ceaun dupa ce se consuma gulashul si bagi lingura sa iei si tu macar o zama, un rest acolo ceva si ... gulash! :ha:

La capitolul haleala ma pregatesc intens de cativa ani si m-am perfectionat in "carcalete cu orice" ...o sa vezi tu despre ce e vb ... :wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

In muntii Ghurghiului si Calimani putem sa va insotim , sau daca nu reusim am cateva idei pentru trasee -campare -pensiuni etc...

Link spre comentariu

Dragilor, este stabilita si o perioada?

in principiu ultima saptamana din august

In muntii Ghurghiului si Calimani putem sa va insotim , sau daca nu reusim am cateva idei pentru trasee -campare -pensiuni etc...

da multumesc ptr ajutor....sunt cateva nelamuriri in zona respectiva:grin:

Editat de Astral

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Link spre comentariu

In acea perioada nu pot sa fiu alaturi de voi.... intre 9 - 11 septembrie este a 2 a editie a CORB Challenge Days, pe care o organizam la Targu Jiu.

Asa ca cel mai sigur ne vedem la Jiu

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare