zolameister Postat Septembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Re: CARPATII ORIENTALI-de la Tg Secuiesc pana in Bistrita si inapoi.August 2011 Se poate inchide. Multumesc ptr gazduire. NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Re: CARPATII ORIENTALI-de la Tg Secuiesc pana in Bistrita si inapoi.August 2011 Si nu ne spuneti si noua pe unde ati fost, cum a fost...eventual ceva poze?:cn It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Septembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Re: CARPATII ORIENTALI-de la Tg Secuiesc pana in Bistrita si inapoi.August 2011 Din cauza unor probleme la coloana a trebuit sa stau la repaus toata luna august.Nu am efectuat acest traseu . NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Re: CARPATII ORIENTALI-de la Tg Secuiesc pana in Bistrita si inapoi.August 2011 Imi pare sincer rau, e un traseu care mi-ar fi placut si mie dar, sanatatea inainte de toate! Nu pot decat sa-ti doresc multa sanatate si, poate la anul vei reusi sa faci traseul asta! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate